INGEN KAVALKADE..men mange tanker.

Nå nærmer slutten av 2022 seg med stormskritt… og akkurat nå har jeg en veldig snodig følelse for akkurat det. Mange tanker svirrer rundt på godt og vondt.

Det har vært et helvetes år på mange måter.. Det har vært mange runder med grubling & gråt, og like mange runder med tvil på egen dømmekraft om hvor vidt jeg har tatt de rette valgene, fordi jeg har tillatt meg sjøl å la andre folk sine meninger komme inn under huden på meg. Folk som hadde null tro på meg og det livet jeg har valgt. Som hele tiden ville ha meg til å endre kurs og gjøre ting sånn som DE ville gjort.  Utfordringer og depresjoner har til tider gått hånd i hånd og selvbildet har mang en gang vært under bakkenivå. Ordene psykisk helse har virkelig vært på topp ti lista over faenskap i år. Så ja, det skal bli godt å starte på et nytt år som kanskje kan bli bedre.

Men det har vært et sabla bra år også. Fordi jeg har tatt et valg jeg har klart å stå for, selv når det har storma som værst rundt ørene. Gang på gang har jeg klart å reise meg opp og gått på meg friskt mot og tenke alternative løsninger når livet har gjort sitt ytterste for å spenne bein på meg. Lekkasjer, varmekilder, mugg, havari og skuffelser har kommet som perler på ei snor…gang på gang. Men ikke svarten at jeg har gitt opp. Jeg har lært så sinnsykt mye om meg sjøl, hvem jeg er og hva jeg står for. Hva jeg er verdt!! Jeg veit hva jeg er villig til å godta og ikke godta, at det er jeg som kjenner MEG best, og har lært å lukke ørene for forståsegpåere som kommer med råd når jeg ikke ber om det. 2022 har gjort meg mye mer godt enn vondt.. 2022 har gjort meg til et bedre og veldig ydmykt – men vanvittig mye sterkere menneske. Åh fy farsken – 2022 har gitt meg fantastiske opplevelser og minner for livet.

Så takk til dæ 2022 og velkommen 2023…dæ skal æ vel også for farsken klare å hanskes med 😉

GODT NYTTÅR fra mæ & the Vagabond Wagon.

VAKKERT.. MEN HMMM ALTSÅ

Titt-tei..da er det et lunsjstopp for meg..om jeg bestemmer meg for å være her i natt veit jeg ikke. Det er vakkert i massevis med skog og snø på trærne..

..men hmmmm… jeg står atter en gang parkert nesten i veibanen.

Dessverre viser det seg å være sinnsykt vanskelig å finne greie plasser å stå dersom man ikke er langs hovedåra. Har kjørt forbi mange, store rasteplasser der det glatt kunne vært plass til mange biler.. eller både en og to trailere.. men det er ikke brøyta. For ikke å snakke om skogsveier – men DET er jo ikke et sjokk naturlig nok, hehe.

Så nå skal jeg spise og tenke litt, og legger ved noen bilder jeg har tatt rett før og på tur over starten av Dovrefjell.

Ha en riktig flottersfin dag videre alle sammen ❤️ CU L8R

OH WHAT A BJUUUUTFULL MÅRNING

Æ er godt in ængelsk, ja? hehe.. nei seriøst folkens, i dag har jeg en virkelig flott mårra..en skikkelig beautiful morning..og da må jeg synge litt for meg sjøl, vettu.

Natta var litt sånn “bob-bob” fordi jeg var som vanlig våken..og i natt ble jeg liggende å høre på vinden som ulte og kjente hvordan den fikk camper’n til å duve solid fra side til side. Heldigvis sjekka jeg værforholdene i går da jeg parkerte, og så at det var meldt ganske sterk vind i kastene.. men jeg var skjitheldig fordi plassen jeg valgte ligger faktisk litt i le, samt at vinden ville komme rett mot fronten på bilen og ikke fra ei av sidene. Og det er bra. Så i natt virkelig storkosa jeg meg med uværet.

Men det var da og dette er nå. Nå er det dagen i dag og veien videre som teller. Det er enda så mørkt ute at jeg får ikke tatt noe godt bilde, men det er ikke det største tapet da jeg står klistra nesten i veibanen..

Nå er det tid for årets siste frokost..deretter er det tilbake på veien igjen – jeg skal nemlig se om jeg kanskje finner et fint sted jeg kan feire nyttårsaften.. WOHOO.

Ha en nydeligvakker dag alle sammen ❤️

Mårrabubbel på TikTok finner du HER

TRØNDERTØTTEN MINE

Som jeg så vidt nevnte i et tidligere innlegg, har jeg vært på besøk på Verdal og kosa meg masse-masse sammen med trøndertøtten mine – de to herlige førkjen jeg ble kjent med sist jeg kjørte sørover – Else Birgitte og Siv. De som kjenner meg godt veit at jeg er ikke bestandig så sosial av meg – til tider så introvert at det holder for både meg og resten av slekta, hehe. Men dissan to gullkornan hadde jeg seriøst lyst til å treffe igjen – så jeg melda de i går og lurte på om det passa for (helst) begge to. Og det gjorde det. Else Birgitte foreslo at vi kunne møtes hos henne, og det syns jeg var helt perfekt for jeg har ikke vært hos henne før. Sist var jeg nemlig hos Siv og fikk bl.a hilse på noen få av huskyene hennes.

Er vi ikke fiiiine?

Det var stor gjensynsglede og mye skravvel, latter og kos..og mat. Siv hadde med rundstykker, Else Birgitte sto for kaffe/te og pålegg…og jeg halte med meg boksen med julekakene jeg bakte i nord.

Jeg tok ikke noen bilder sjøl..untatt detta. En båt i stua.. Har dere SETT noe så kult?

Men tida flyr når man er i godt selskap..og til slutt var det på tide å bryte opp. Da jeg dro måtte jo Else Birgitte forevige The Vagabond Wagon på gårdsplassen sin..og yeppz,  vagabonden ble også med, hihi.

Og nå er da en trivelig dag til ende, og jeg skal nyte litt alenetid. Men yesss.. jeg gleder meg allerede til neste gang vi sees.

Mitt første møte med dem kan du lese om i innleggene Kinderegg-dagen..del 2 av 3 da jeg møtte Else Birgitte og Kinderegg-dagen..del 3 av 3 da jeg møtte Siv.

 

STORFEKJØTT MED ET HINT AV REIN

Yeppz, da har jeg parkert for kvelden..gadd ikke å kjøre rundt i mørket og leite etter en perfekt plass, så jeg har endt opp på ei utkjøring langs hovedveien i natt. Nå er jeg blitt veldig fokusert på å prøve å få i meg litt fornuftig og varm mat hver dag – så nå er det middagstid..eller varm kvelds om du vil.

I dag ble det rett og slett en pakke med storfekjøtt jeg har arva, som jeg stekte sammen med reinost.. altså tubeost med smak av rein. Deretter stekte jeg noen ferdigkokte poteter sammen med masse chilisalt – og toppa det hele med litt ekstra reinost.

Nom-nom 🤩

NÅH!! skal jeg fokusere litt på bloggen ei stund – og så kommer jeg innom seinere og forteller dere litt mer om de flotte trøndertøtten mine.

CU L8R ❤️

KJAPP-KJAPT

Detta blir et veeeldig kjapp-kjapt innlegg. Er i kjøringa og har bare en minipause akkurat nå for å studere kartet..og laga en liten TikTok som du ser HER.

Dagen min har vært sabla fin, med venninnebesøk og masse skravvel og kos på Verdal..og det er vel stort sett det. Halvannen times kjøring dit i mårres og nå har jeg jaggu vært noen timer på veien igjen.

Tenker at jeg kommer innom en tur i kveld når jeg har parkert, for å svare på kommentarer og lese litt blogg.

Ha en flottersfin ettermiddag alle sammen ❤️ CU L8R

NEST SISTE INNSPURT

Mårn-mårn folkens..litt småkjølig inne i dag fordi jeg har valgt å ikke bruke dieselvarmeren før det er absolutt nødvendig, men storkoser meg likevel.

Jeg fant ut at jeg kunne jo ikke skrive SISTE innspurt som overskrift da det enda er over 1,5 døgn til detta året er omme. Og hva er det jeg “spurter” etter lurer du kanskje på? Hehe..kooooos!! Sånn tenne lys på mårran og bare nyte livet, kos.

Ikke det at jeg har tenkt å SLUTTE med kos når det nye året kommer…åh nei, tvert imot. Men jeg “spurter” avgårde for å få vridd mest mulig kos ut av det som er igjen av dette, før jeg tar fatt på neste, hihi.

Ha en nydeligvakker og flottersfin dag alle dåkker flotte folkan der ute ❤️

En ny TikTok ligger også ute, om litt andre ting enn det jeg bubler om her inne. Blant annet om nettroll. Den videoen finner du HER

OG SÅNN ENDTE DENNA DAGEN

Heisann i kveldinga folkens..er bare en liten tur innom nå for å fortelle dere at dagen i dag har endt bra – tross uforutsette utgifter og ei solid nestenulykke.

Jeg valgte å fortsette å kjøre, og avpasse farta etter forholdene – og sjøl om jeg til tider hadde så dårlig sikt at jeg måtte stoppe fordi jeg ikke så kufanger’n i fronten av bilen, står jeg nå godt parkert sør for Snåsa og været er heilt ok.

Og for de som fikk med seg at jeg hadde bilen inne for å skifte dieselfilter i mårres, så VIRKER det som at alt er i orden nå – og kar’n er for øyeblikket friskmeldt.

Nå skal jeg prøve å få i meg litt mat – og så skal jeg prøøøve å svare på kommentarer og kanskje lese noen innlegg. Får se, for jeg er rimelig sliten akkurat nå, hehe

Ha en flottersfin kveld videre alle sammen ❤️ og ei riktig god natt etter hvert.

…Æ OG DEN STORE KJÆFTEN MIN!!

Veit dere, det skulle faktisk ikke være mulig… men æ og den store kjæften min, altså!!  Jeg som i forrige innlegg hylte opp om at NÅ må det være nok med uflaks i år..vel, jeg skulle hatt meg en over auan for å jinxe meg sjøl sånn. Jeg hadde nemlig ikke kjørt så himla langt fra Mo i Rana…passert Korgen og litt til..der kom jeg rett inn i et hælsikkes uvær, som plutselig røska tak i camper’n, surra meg 180 grader på veien og smalt meg rett inn i autovernet. Mi største bekymring var naturligvis om jeg nå var hjemløs på skikkelig ordentlig.. men nei, det ser ut til at det har gått bra. Ser faktisk ikke ei skramme på bilen så langt, unntatt detta på fangeren fremme, som tok værste støyten før jeg snurra rund.

Så midt oppi alt er jeg jækla glad, for dette kunne endt ille. Hadde det skjedd et halvt minutt seinere er det stor sjanse for at jeg har tatt med meg en personbil som kom i møte. Den bilen stoppa selvfølgelig, og jeg fikk reint vondt i meg på hennes vegne, for hun hadde vært livredd for at jeg skulle ha skada meg❤️ Men det gikk over all forventning, og en fyr i en brøytebil som så hele greia, stoppa og sjekka tingenes tilstand..og anbefalte ei alternativ rute ned til Mosjøen – hvor jeg er nå. Og her har jeg slått meg skikkelig løs med å feire livet med ei pølse fra bensinstasjonen..og ingen i verden får meg til å ha dårlig samvittighet for det.

Ligger også en ny TikTok ute HER

A SECRET SANTA

Folkens, altså…nå sitter jeg og venter på at bilen min forhåpentligvis skal bli friskemeld..og humøret mitt er stråååålende. For se hva som møtte meg da jeg gikk ut for å starte bilen i dag.

Først trodde jeg at jeg var blitt helt gal, og hadde hengt fra meg søppelet der da jeg parkerte i går kveld. Men nei.. jeg hadde hatt besøk av en Secret Santa i løpet av kvelden/natta/mårran. Seee hva jeg fikk ❤️

Jeg slutter aldri å forbause meg over hvor hjertegode folk kan være, så jeg begynte nesten å gaule. Så tusen, milliona takk hvem du/dåkker enn er.. dagen min ble SÅ utrulig mye bedre på grunn av hjertevarmen du/dåkker har for andre.

Og ja, selvfølgelig måtte jeg vise detta på TikTok også – det ser du HER