OH WHAT A BJUUUUTFULL MÅRNING

Æ er godt in ængelsk, ja? hehe.. nei seriøst folkens, i dag har jeg en virkelig flott mårra..en skikkelig beautiful morning..og da må jeg synge litt for meg sjøl, vettu.

Natta var litt sånn “bob-bob” fordi jeg var som vanlig våken..og i natt ble jeg liggende å høre på vinden som ulte og kjente hvordan den fikk camper’n til å duve solid fra side til side. Heldigvis sjekka jeg værforholdene i går da jeg parkerte, og så at det var meldt ganske sterk vind i kastene.. men jeg var skjitheldig fordi plassen jeg valgte ligger faktisk litt i le, samt at vinden ville komme rett mot fronten på bilen og ikke fra ei av sidene. Og det er bra. Så i natt virkelig storkosa jeg meg med uværet.

Men det var da og dette er nå. Nå er det dagen i dag og veien videre som teller. Det er enda så mørkt ute at jeg får ikke tatt noe godt bilde, men det er ikke det største tapet da jeg står klistra nesten i veibanen..

Nå er det tid for årets siste frokost..deretter er det tilbake på veien igjen – jeg skal nemlig se om jeg kanskje finner et fint sted jeg kan feire nyttårsaften.. WOHOO.

Ha en nydeligvakker dag alle sammen ❤️

Mårrabubbel på TikTok finner du HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg