INGEN FEIRING – MEN GØY HAR JEG DET LIKEVEL

..nei i år ble det nok ingen vanlig Halloween-feiring på meg, siden jeg har på farta i nesten ei uke, og ikke kom hjem før langt utpå dagen i går. Og da var jeg så trøtt og sliten at jeg gadd absolutt ingen ting. Og i dag har jeg rett og slett ikke gidda å gå ned i boden og rote rundt i “en zillion” esker med ting & tang, for å prøve å lokalisere litt pynt eller skumle kostymer..

Men LITT gøy klarer jeg da å ha likevel – så i år blir det “utkledningsbilder” fra Snap-chat´en..

 

 

 

..og gomling på en haug med sukkerfritt snop jeg hamstra når jeg var i Sverige i helga 😉

 

Og siden jeg liker “skumle” ting hele året, hadde jeg jo LITT pynt, da..hehe =P 

 

Yupp-yupp..da gjenstår det bare å ønske dere alle sammen en riktig skummel kveld videre, hehe 😉

 

#blogg #hverdagsblogg #halloween #utkledning #snap #snapchatbilde #godteri #snop #skummelt 

HAPPY HALLOWEEN

..dagens bilde KUNNE jo ikke bli noe annet enn Halloween-relatert,hehe..selv om jeg elsker denne “høytiden”, er ikke dette fra i år, fordi jeg kom så sent hjem i går kveld og var aaaalt for sliten til å tenke på å kjøpe gresskar – for ikke å snakke om å begynne å skjære ut noe.. 
Så dette er mitt skumle kunstverk fra en tidligere feiring 😉

 

#blogg #foto #fotoblogg #bilde #dagensbilde #gresskar #halloween #skummelt #diy 

VAKRE NAMSSKOGAN

Dagens bilde knipsa jeg på tur nordover i går, og er fra vakre Namsskogan 🙂

 

#blogg #fotoblogg #foto #fotografi #bilde #dagensbilde #natur #naturbilde #naturfoto #elv #skog #namsskogan

UROVEKKENDE TANKEVEKKER

..først av alt, la det være sagt at jeg er nok ikke av de som har kjørt roligst på veiene opp gjennom årene – men jeg har enda til gode å dundre avgårde i villa med semitrailer eller vogntog på glatte vinterveier..

Men at noen gjør det, fikk jeg og søstersen erfare i dag..da vi runda en sving på tur hjem, og så en trailer ligge på sida i veigrøfta..jeg slakka ned, og trodde det var en “gammel” ulykke, men nei..der ble nødblinken slått på..m.a.o..vi kom rett opp i ulykka. 

 

Han hadde gått tvers over veien og i grøfta på vår side..så hadde vi kommet et halvt minutt tidligere, hadde han dundra rett i oss.

Jeg snudde bilen og fikk stoppa, og klatra ned i grøfta for å se hvordan sjåføren hadde det..og han var heldigvis uskadd og prata i telefonen.

Det kom også en annen bilist og stoppa, og mannen i den bilen hadde visstnok blitt forbikjørt av fyren i traileren litt tidligere. GALSKAP!! På glatte veier og dårlig skodd i tillegg.

Siden mannen som kom etter oss, ble værende, valgte jeg og søstersen å snu og kjøre videre..uvitende om at bilen som hadde gått utfor, var fullastet av sprengstoff..

 

 

Du finner mer om ulykka her. http://www.tv2.no/nyheter/9457371/

Så det der var både urovekkende, og ikke minst en solid tankevekker..man kan være så forsiktig man bare vil og kan selv, men har INGEN kontroll på hvordan andre velger å oppføre seg på veien..huff!!

 

#ulykke #trafikkulykke #trailer #sprengstoff #farlig

TUKUENGA

..jada..for de av dere som følger meg – så måtte jeg bare få med et bilde fra Tukuenga utenfor Skotterud, der jeg og søstersen var i går og henta natursteinen til grava til mamsen.. 🙂

 

#blogg #fotoblogg #foto #fotografi #bilde #dagensbilde #natur #naturbilde #naturfoto 

 

MINI-OPPDATERING PÅ MÅRRAN

Heisann og god mårra, folkens..eller – det begynner vel egentlig å gå mot formiddag allerede, hehe =) 

Jeg og søstersen har jo kosta på oss hotell i Arvika et par netter nå

..og i natt var siste natta.
Så jeg starta dagen i skikkelig sløvemodus..dusja og kosa meg, før vi tusla oss ned og fikk i oss en god frokost.

Veldig koselig, lite hotell med god mat 🙂

Men – i dag er det også på tide å sette nesa mot det vi egentlig kom ned hit for – å hente en naturstein på hjemstedet til mora våres – for å bringe den nordover og ha den på grava hennes.

Ellers blir det nok mest mulig kjøring på meg – og veldig lite tid til mye annet.

Men vi har kosa oss skikkelig mens vi har vært her..og hele gårsdagen gikk med til å dra til Charlottenberg og surre på sentrene og bare kose oss.
Shoppe, spise og bare slappe av..slappa faktisk så mye av, at jeg glemte helt å ta bilder til dere..litt av en blogger jeg, hehe =P

Ha en flottersfin dag videre da, folkens..nå aner jeg ikke når jeg får tid til å titte innom her neste gang.. 🙂

 

#blogg #hverdagsblogg #tur #kosetur #hotell #frokost #nyterlilvet

SMÅ..HVAFORNO’er..

Ok..teit tittel – men siden jeg ikke aner navnet på disse her, kaller jeg de bare Hvaforno’er 😉

 

#blogg #fotoblogg #foto #fotografi #bilde #dagensbilde #natur #naturbilde #naturfoto

RAMBO

Dagens bilde er fra arkivet..den nydelige Rambo som jeg brukte å passe for noen år siden. En skikkelig blandingsrase av gudane veit hva, og med verdens beste gemytt <3

 

#blogg #fotoblogg #foto #fotografi #bilde #dagensbilde #dyr #hund #blandingsrase #turkamerat

SNAKK OM NÆRINGSVETT

..sett sånn, da ble det et lite mini-innlegg i dag også, gitt =D

Etter innlegget i går, (som du kan lese om HER) kjørte jeg ikke så veldig mye lenger. Fikk kursa oss inn på Rv3 til Østerdalen, og stoppa vél 3 mil nord for Tynset og la oss til å sove i bilen. Det var utrulig godt å få slappe av etter en laaang dag meg kjøring, og jeg var kun våken et par ganger for å snu meg, fra rundt halv elleve i går kveld, til klokka var over 4.30 i mårres.
Så fortsatte ferden videre, med et lite stopp på Kirkenær for å mimre litt – og så bar det rett over til Sverige og var i Charlottenberg rundt kl.12.

Var bl.a innom Dollar Store – og plutselig roper søstersen lavmælt på meg, og peker på noe en 4-5 meter bortenfor..og da måtte jaggu le litt, for der satt det nemlig en liten søtnos av en fugl og spiste av en kjekspakke den tydeligvis hadde fått hull på =P
Jeg prøvde å snike meg litt innpå for å få et bilde – men da fløy han lenger vekk, og satt seg samme med pepperkakene i stedet..

Det var jammen litt av et skue – snakk om å ha næringsvett, hehe =D

Og nå er jeg og søstersen i Arvika i Sverige, og har kosta på oss hotellrom i et par dager..fant ut at det var på tide at vi skjemte bort oss selv litt 😉
Fikk spist oss middag rett etter at vi sjekka inn her, og tenk så heldig jeg var – de hadde vegetarmat..en nydelig Tikka Masala med quorn-biter i stedet for kylling <3

Jepp..det var egentlig alt for i dag..jeg er rimelig småsliten etter å ha kjørt ca.160 mil på halvannet døgn, i en viljesterk bil med mye motorstøy..så hvor mye futt det blir i meg resten av dagen, vet jeg ikke.

Og i mårra skal vi ut å surre og kose oss – og på lørdag drar vi og får henta gravsteinen før vi setter nesa nordover igjen. 
Så det blir fremdeles ikke mye livstegn fra meg her inne..men vit i alle fall at jeg LESER kommentarene dere skriver til meg, selv om jeg ikke har hatt ork til å svare..og jeg LESER faktisk gjennom store deler av innleggene deres, selv om jeg ikke kommenterer de =)

Ha en nydeligvakker kveld videre da, folkens – og ei riktig god natt etter hvert =D

 

#blogg #hverdagsblogg #oppdatering #tur #biltur #fugl #matmons #næringsvett #middag #vegetarmat 

LYSMALING

..fant ei ny innstilling på mobilen min som heter Lysmaling..og den måtte da testes ut. Er nok ikke meningen at ting skal bli som dette..men syns det ble så kult. Det er tatt gjennom frontruta på bilen, og viser lysene fra billyktene til kongen, sånne gule reflekser som er satt opp som markeringer på hver side av veien, og et trekantskilt 🙂

 

#blogg #fotoblogg #foto #fotografi #bilde #dagensbilde #fotolek #kreativ #kunst #kunstnerisk