..OG SÅNN GÅR NU DAGAN..

..sett sånn..nå er det på nytt igjen gått ei halv evighet siden jeg fikk knødd meg til å blogge litt..og det sier meg at jeg nok ikke er kommet tilbake i den store blogg-modusen. Veit egentlig ikke om jeg blir å komme tilbake til der jeg var for et par år siden, men at jeg heller må innse at jeg er en “av og på” blogger. Noe som for så vidt er greit, det da..og jeg har innsett at yepp – dere hadde rett..det var bare tull av meg å opprette den bybloggen i vår – for jeg gidder jo ikke skrive om bylivet mitt heller, hehe..så DEN blir garantert nedlagt – og så bruker jeg denne til absolutt alt.. (jajada..det er lov og si, hva var det vi sa 😉 )

Men altså..hva har skjedd i livet mitt siden sist, da..tja..jeg var bl.a hos legen – og på legevakta – for over ei uke sida, fordi foten min var så innmari hoven – og de var redd for at det var noe alvorlig galt..men de fant hverken infeksjoner eller blodpropper, så da er det bare å ta tida til hjelp, og satse på at den blir bra – til slutt. Og bedre er den blitt, om ikke helt god..og derfor har jeg valgt å ta opp styrketreninga igjen. Måtte jo slutte med den etter lårplastikken i begynnelsen av mai – og så har nå livet gått sin gang, med opp og nedturer – og det endte med i alt nesten 4 1/2 måned uten trening..men NÅÅÅÅÅ er jeg tilbake – og gjett om det er deilig <3
Må jo selvfølgelig ta hensyn til foten – eller rettere sagt kneet, da det er menisken som er gåen..men jeg har jo trent med det kneet siden det ble ødelagt. Det takler veldig dårlig å bli vridd på, men jeg har funnet teknikker som fungerer, så jeg kan løfte vekter uten å overbelaster det..

Og ellers..vel..forrige søndag tilbrakte jeg sammen med ei venninne, på roadtrip over 3 av naboøyene her ute i havgapet. Måtte ta ferge over til den første øya – Grytøya – og så kunne vi kjøre over bruer for å komme til de andre – Bjarkøya og Sandsøya..

Legger ved et bilde fra ei strand på Bjarkøy – som jeg bare ble helt fascinert av.

..og noen svarte kyr – i tillegg til en nydelig utsikt <3

Liten stopp rett ved en av tunnelene på Grytøya =)

Og hverdagene mine denne uka, har hovedsakelig gått til litt jobbing og mest trening..for jeg TRENGER treninga..ikke bare fordi kroppen elsker å pushe seg selv til å nå nye mål – men også for den mentale biten. Jeg fikk meg 3 gode økter på treningssenteret, i tillegg til at jeg fortsatt driver med yoga på daglig basis..noe jeg er veldig fornøyd med =)

Turer i skog, mark og fjell, er det dessverre nesten slutt på.. Kneet mitt takler sånne turer veldig dårlig – da det er én ting å komme seg opp..men jøssenavnogfaderidagen..det er ikke like greit å komme seg ned igjen..så jeg må nok innse – for nå, i alle fall..at alt av naturopplevelser må tas i terreng jeg kommer meg lett til…og da er det utrulig viktig at jeg har muligheten til å kunne kjøre litt ut av byområdet…og i samme åndedrag, kan jeg da si at ett av “problemene” akkurat nå, er økonomien…fordi jeg MÅ få gjort noen oppgraderinger på stakkars Buster (bilen min, for de som ikke har lest tidligere innlegg..) Han var EU-godkjent i juni i år, men han er en gammel sliter, og mye som bør tas tak i, for at han skal fortsette å bringe meg rundt..for er det én ting jeg har lært om meg selv de siste årene, er det at tateren i meg må ha muligheta til å ræke litt rundt når ting river og sliter i meg..ellers kan dere like godt stappe meg inn på ei eller anna lukka avdeling. Den friheta er like viktig for meg, som å spise..eller nei..den er faktisk viktigere når det stormer som verts, selv om veldig få er i stand til å forstå det..

Men nok om det..i går – etter trening – storma jeg hjem og nesten hoppa gjennom dusjen, og rakk akkurat å nå et bilshow nede ved ene kjøpesenteret her – to stykker som drifta og burna så det lukta svidd gummi og de røykla hele området..oh lykke, hehe =D

Og etterpå tok jeg meg en liten luftetur, til vakre Tjeldsundet, et par-tre mil uttafor Harstad..fiiiiine dagen <3

Og i dag?? Vel – dette blir en sløvedag, med stor S.. Har tatt mine 15 minutter med yoga, og ellers trur jeg nok hovedfokuset blir klesvask og rydding i klesskap. For tro meg når jeg sier, at det siste er ei tvingende nødvendighet, hehe =P

 

#søndag #oppdatering #natur #roadtrip #bil #burning #drifting

TRAILER & KVITBJØRN

..bare sånn i tilfelle at det finnes flere sjeler med like mye fantasi som meg, og som tenker: hmmm..kjørte kong Valemon trailer??…dessverre må jeg skuffe dere..for dette har nok ikke noe med eventyr og Kvitebjørn kong Valemon å gjøre – men Kvitbjørn-ulykka som skjedde ved Lødingen i 1947..da sjøflyet “Kvitbjørn” styrta i Lødingsfjellet og 35 mennesker mistet livet.

Nå kommer jeg IKKE til å fortelle noe inngående her, for jeg veit ikke noe mer om den enn det jeg nylig har lest meg til selv – men legger ved en link til et nettsted HER, dersom noen er interessert i å lese om den..

Så – da lurer dere vel på hva i all verden poenget mitt med overskrifta – og innlegget – er?
Jo altså..

Forrige fredag, da jeg var på tur over med ferga fra Bognes til Lødingen (hvis du ikke har fått med deg de siste innleggene mine, kan du lese om akkurat denne fredagen HER), prata jeg med en kompis av meg, som kjører trailer – og som tilfeldigvis var på jobb og i kjøringa, ikke så aaaalt for langt unna i forhold til der jeg ville komme i land med ferga. Så vi avtalte at vi skulle møtes på ei utkjøring noen minutters kjøring fra fergeleiet mot Harstad, og ta oss litt kaffe sammen.

Den utkjøringa/rasteplassen ligger like ved et nydelig, lite vann (Storvollvatnet) – og jeg parkerte helt ut på et hjørne, for både å ikke være i veien for store og små biler som stoppa der – og for å få nyte utsikten mot vannet mens jeg satt å venta..

For litt ventetid ble det jo – og det er her Kvitbjørn kommer inn i bildet – for tenk..selv om jeg har vært på den utkjøringa/rasteplassen en haug ganger – har jeg liksom aldri fått med meg at det faktisk står et oppslag der, med info om den flyulykka..

Og sett sånn…følger man den lille gangbrua som er ved siden av oppslagstavla..

..er det jaggu et svært minnesmerke med navnet til de omkomne på – og flymotoren på toppen.
(d va nu svarte kor utydelig det bildet der ble….)

Kult =)

..kreeemt..trur dere jeg følte meg bra lur, som aldri har fått med meg den svære dingsebomsen som står der?

Meeeen..la oss nå ikke prate så alt for mye om at jeg tydeligvis har klorbleika teflonhjernen min..for nå kom kompisen – og det var tid for kaffeslaberas i trailer´n hans. Var SÅ utrulig koselig å se han igjen – og ikke bare hadde han kaffe til meg, men han hadde jaggu vært å shoppa litt – og laga meg fersk baguette med ost og skinka som han varma i microen <3 Og hvorfor det ikke er bilder fra dette fantastiske kalaset? Vel..beste unnskyldninga jeg kan komme på, er at jeg var for opptatt med å skravle, til å ha tid til å ta bilder..(okeeey..jeg glømte hele greia..men LITT glemsk og uoppmerksom er det nå vel lov å være..sant?

Men så – da jeg fortalte at jeg hadde vært å tatt bilder av den kule flymotoren – spurte kar´n om jeg hadde vært å sett gjennom det røret som står der, som peker rett mot stedet der flyet styrta..

Hvorpå jeg avga følgende svar: -eeeeeh….hæ??????????? Kors´n rør?????????

Fikk jo ei forklaring hos han, da..og da vi sa takk og farvel for denne gang, og han kjørte videre – tusla jeg meg ganske så slukøra bort over gangbrua – og seeee..jeg har jammen ta ikke fått med meg det ganske svære stativet – med et laaangt rør på toppen – som står nesten midt i glaninga på en, hehe =P

..og nå vil jeg ha meg frabedt eventuell anerkjennende nikking og alt for stor enighet i både klorbleikinga og teflonhjernen – for jeg mener..man kan jo ikke få med seg ALT her i verden heller…hahahaaaa =D

I alle fall, da jeg var ferdig med å riste på hodet og le av meg selv – tok jeg meg en titt gjennom det derre røret, da..og fikk se stedet der de fant flyet – ved den hvite, sånn ca midt på bildet 🙂

Og sånn var da historia om trailer´n og Kvitbjørn..takker så mye for følget – ha en superflotters dag videre da, folkens..CU =)

 

#rasteplass #minnesmerke #flymotor #flyulykke #kvitbjørn #lødingen #nordnorge

OG HJEMOVER BAR DET..

Okey..her kommer siste del i trilogien om reisa mi hjem fra øst til nord..og har du ikke lest de to første innleggene – finner du “Den lange veien hjemHER og “Villmarksveien & JettegryteneHER 😉

I gårsdagens innlegg, var det rukket å bli onsdag, og jeg hadde gjort meg ferdig med den nydelige Villmarksveien – og var kommet meg opp på Saltfjellet.

Det var ganske seint på dagen da jeg parkerte der – og jeg var faktisk en smuuuule sliten..så jeg rigga meg til i bilen – og bare nøt kvelden – og utsikta =)

Neste dag må ærlig innrømme at jeg akkurat da var rimelig lei mine egne frokostbilder..og hadde ikke den helt store trangen til noen som helst form for fotografering – så jeg fikk kokt meg mårrakaffe og spist meg en enkel frokost, før jeg satte kursen videre nordover..

Dagen var fin, den..og jeg gjorde som jeg bruker – og skikkelig kosa meg med kjøringa..men hey – man har nå lov å være litt sliten og lei også, da..så midt mellom Fauske og Innhavet, fant jeg meg ei lita parkering hvor jeg valgte å trø bremsepedalen i bunn og kave meg ut av bilen – og ble belønna med solgløtt til ei flott utsikt over Gyltvikvatnet (fremdeles Googlemaps-info) 😉

Skal innrømme at jeg hadde en smule hjemlengsel nå..men – siden det “bare” var torsdag – og jeg visste at det enda var over et døgn før jeg kunne komme meg inn i leiligheta – fant jeg ut at jeg skulle ta den siste overnattinga på en utrulig nydelig plass jeg har campa på før, mellom Innhavet og Bognes..kun 4 små mil unna ferga som skulle bringe meg over fjorden til Hinnøya..

Stedet ligger like ved hovedveien – men det skulle man jammen ikke tro..det er ganske mye skog rundt som skjuler det meste – og bruset fra elva, overdøver den verste trafikkstøyen..helt herlig <3

Etter at jeg var godt parkert, og hadde traska litt rundt i ring i området, klarna det skikkelig opp og ble et aldeles nydelig vær..så etter middag – jumpa jeg like god i elva, og fikk meg et forfriskende bad (tru mæ, det trengtes..hehe) =P
I mangel på en fotograf – ble det bare en snap-selfie etter at jeg var kommet meg på land igjen =)

Og så kooooosa jeg meg med litt av markens grøde.. (nei – ikkje Hamsun-boka, hehe) =D
(..og jadajadajaa..uklart som fy – med det  ER blåbær, så det så =)

Men sakte men sikkert tikka timene seg avsted – og det begynte å bli tid for å gjøre seg klar for å ta imot kvelden. Sjekka værmeldinga – og det var meldt øsende-pøsende-styrtregn etter hvert – og daaa må man jo ta sine forhåndsregler. Siden jeg valgte å kun bruke bilen som soverom på denne turen, var det alfa og omega at jeg kunne legge meg med bakdørene åpne og få luft..og for at jeg ikke skulle våkne opp kavende i et svømmebasseng – spente jeg opp en presenning..

..og jeg syns jeg hadde det riktig så trivelig i “hybel´n” min når kvelden begynte å snike seg innpå..og med myggnetting i åpningen, våkna jeg dagen etter, tørr på beina og uten et eneste insektstikk, hehe =P

Er så utrulig koselig, når høstmørket gjør seg gjeldene <3

Men alt trivelig er jo for så vidt dømt til å ta slutt, før eller senere – og dagen etter – fredag – gjorde jeg meg ferdig med mårraritualene mine, og tilbakela de siste milene opp til ferga..og tok en smule vemodig farvel med det fantastisk eventyret, som de siste 5 døgnene hadde vært <3

Da takker jeg så mye for følget så langt – og sier bye-bye for now – nye innlegg kommer..etter hvert 😉

 

#tur #biltur #roadtrip #hjemreise #natur #nordnorge

VILLMARKSVEIEN & JETTEGRYTENE

..de som leste innlegget mitt i går – her kommer del 2 av 3, om turen min fra søstersen på østlandet og hjem til nord..og fikk du det ikke med deg, kan du lese det HER om du vil =)

Når jeg avslutta i går, var jeg kommet frem til Villmarksveien, som går mellom Majavatn og Korgen. En utrulig nydelig, vill og vakker strekning – som jeg har kjørt et par ganger før – men aldri på begynnelsen av høsten.

Det var litt ut mot ettermiddagen da jeg begynte på den veien – og siden jeg visste at jeg hadde all verdens tid (tross alt..), kjørte jeg ikke så veldig langt før jeg stoppa for natta..og bare valsa rundt litt og kjente på hvor innmari godt det var å komme tilbake til nordnorsk natur – og snø i fjella (ja tenk – frk.Antivinter ble totalt fascinert av det magiske synet som åpenbarte seg rundt meg)

Sååå vakkert <3

Hadde ei fantastisk natt, med god temperatur – og endte opp med å ligge mer oppå soveposen så inni..og om mårran dekka jeg fullt frokostbord – og bare moillkosa meg før jeg surra videre..

Og surre er vel kanskje rette ordet..eller kanskje heller snegle seg avgårde. Det fine med den strekninga, er at den er ikke så veldig trafikkert – og særlig ikke på denne tida av året – så jeg hadde vel ei snittfart på 50 km/t..og ble kun tatt igjen av et par biler frem til jeg valgte å stoppe for å spise sein lunsj – ei halv evighet etter at jeg hadde starta 😉

Men før lunsjen, stoppa jeg for å ta litt bilder av et par flotte elver. Den første er Laupskardelva (og det veit jeg, fordi det sto et svært info-skilt rett ved..)

Den andre er jeg ikke fullt så sikker på..men det er i alle fall rett ved krysset hvor man kan velge å enten kjøre til Trofors – eller fortsette videre til Korgen….

Brua over elva..

Flott utsikt fra brua, både ene veien..

..og absolutt andre veien..hehe =)

Da jeg hadde snegla meg videre ei god stund, ble det altså tid for litt næring..Fant et utrulig nydelig sted ved et stort vann som heter Røssvatnet (i følge Googlemaps ;))
Kokte meg kaffe og kosa meg med maten min, jeg..

..og fikk jammen selskap..som jeg måtte spandere en liten syltetøy skvett på, da han nekta plent å forlate brødskiva mi som han hadde landet på, hehe =P

God og mett, og ellers lykkelig over å være i så fantastiske omgivelser, gikk ferden videre i sakte kino – og da jeg begynte å nærme meg Korgen, fant jeg ut at jeg måtte stoppe litt – og strekke på beina. Plages som sagt med høyrefoten min, som er ganske så hoven og jævlig..både fordi menisken er fucka opp – og fordi jeg i min iver av å prøve meg på svingdansing i begynnelsen av juli, klarte å vrikke hele skanken – og er enda ikke blitt god.. Meeeen..det var utenomsnakk..hoven fot eller ikke..naturen krevde sitt…eeeh..jah..altså..naturen krevde at jeg tok meg en liten gåtur..hehe..og (hadde heldigvis vett nok til å) bytta ut tøysko med joggesko, og traska meg oppover lia.. Yepp..der nede – ca midt på bildet – står Buster og venter trofast på ho mor =)

Etter hvert kom jeg til veiskiltet som viste vei til de såkalte Jettegrytene..hadde sett at det sto et oppslag om det nede ved veien – men hallo…det gadd jo ikke jeg å lese..da..men nå ble jeg så nysgjerrig, at jeg valgte å traske videre for å se om jeg fant disse grytene..

Var ganske variert terreng – men lett å gå, fordi det var godt opptråkka sti.

Traff liketil en potensiell fårikål-kandidat – men jeg trur den leste tankene mine, for den forsvant som et olja lyn når jeg kom for nært =D

Det var godt å få strekke på beina, da..og etter en bitteliten halvtime, kom jeg til grytene..eller gryta – for jeg fant bare ei – selv om det skulle være en helt haug rundt om kring der.

Det var satt opp ei oppslagstavle rett ved..

Som inneholdt informasjon om grytene..

..og ei turbok – som jeg selvfølgelig måtte skrible navnet mitt i 😉

Så var det på tide å forevige gryta til en av Jettene som hadde holdt hus der en gang i verden (SELVFØLGELIG fantes det jetter (kjemper)….. 😉

Meeen..det var jo selvfølgelig forbudt å gå for nært kanten, da..

Og klok av erfaring, fra jeg hang og dingla på utsiden av gjerdet ved Alta Canyon i fjor – vet jeg at det er ikke alle gjerder det er meninga man skal snike seg over..og absolutt ikke et lurt trekk å være så alt for tøff i trynet når man farter rundt aleine – så jeg nøyde meg med å holde meg på den rette sida av gjerde denne gangen – og ta et så godt bilde som mulig, likevel =)

En smuuuule djupt der, ja..

Siden det visselig skulle være flere jettegryter rundt om kring der, fant jeg ut at jeg skulle gå på leiting og se..og satte kursen nedover..mot elva. Hmmmm..det var ikke den smarteste ideen jeg har fått, med tanke på den jækla foten min. For duuuuh så bratt det var på enkelte partier der. Jeg tenkte selvfølgelig “pyttsan..jeg setter meg bare på baken og aker meg ned på de verste partiene”…og den tanken var jo god, i og for seg..det var bare det at da jeg endelig hadde kommet meg ned – skjønte jeg jo at det største problemet ble faktisk og komme seg opp igjen, uten å belaste foten for mye..LOL =D
Men det gikk nå det også – for opp kom jeg – men la oss si det sånn – jeg fant ikke ei eineste ei av de andre grytene, da all fokus gikk på å forhindre kroppen i å ta overbalanse og rulle som ei tom tønne nedover og havne i elva..selv om det var ei flottersfin elv som var der, da =P

Som sagt – opp kom jeg meg igjen..og faktisk helt ned til bilen også – uten annen “skade” enn det som var påført de stakkars sokkene mine..etter at de og skoene hadde fått inngående nærkontakt med ei søkkblaut myr..

Tja, da var det ikke stort annet å gjøre, enn å ta en solid rundvask av undersåttene,da – og få skifta til tørt – før jeg fyrte opp doningen igjen – og tilbakela den siste biten av den fantastiske Villmarksveien.

Og etter en lang dag – og ganske metta på inntrykk, kjørte jeg straka vegen opp på Saltfjellet, hvor jeg fant meg en flott plass å stille meg om natta.

Men deeeet – og resten av veien hjem, forteller jeg ikke om før i mårra..so stay tuned 😉

Ha ei riktig god, ny uke nå da, alle sammen =)

 

#tur #biltur #roadtrip #natur #nordnorge #villmarksveien #jettegryter #turistattraksjon #severdighet

DEN LANGE VEIEN HJEM..

…okey..jeg VEIT at jeg sa jeg skulle vente med blogginga til jeg kom meg hjem til laptop´en..men seriøst?? Kan noen vennligst kakke meg i bakhodet med noe hardt, neste gang jeg får en sånn jækla glup ide´??? For det ble jaggu en lang vei hjem, og her sitter jeg da – med 5 dager på farta å fortelle om – og ørtenhundre og dævelten så mange bilder..djiiizess, altså!! Så det jeg blir å gjøre nå – er å dele turen min fra østlandet og hjem til nord-Norge opp i…tjaa..3 innlegg..og første del kommer her 😉

Etter å ha vært borte fra nord i godt og vél 2 måneder, dro jeg da fra søstersen og mini forrige søndag..sånn rundt lunsjtid..og først på dagsplanen, var å ta meg en tur opp til Høvringen, da det er flere år siden jeg har vært på den enden av Rondane.
Nå ble ikke det heeeelt som jeg hadde sett for meg. For de som ikke har vært der, kan jeg fortelle at det er temmelig bratt opp dit, og en masse hårnålssvinger man skal snirkle seg rundt. Og på tur ned, fikk jeg ei innmari ekkel lukt i bilen – som jeg kjente igjen fra i fjor. Fikk vrengt bilen inn på ei avkjøring – og yepp..stakkars Buster så ut som han var i fyr og flamme, for det rauk som bare pokker av bakhjulet på mi side. Sånn er det å kjøre med gammelt – og det samme skjedde i fjor, på andre sida – bremsa (caliperen) som nesten bokstavelig talt var rusta fast, hehe.. Så da var det ikke annet å gjøre enn å ringe NAF..og ba dem så pent om å sende et menneske som hadde litt peiling – da jeg var ganske så sikker på at det var mulighet for å fikse problemet.

Heldigvis kom det en kjekk fyr som HADDE peiling – og etter en god time, inkludert ventinga på å få hjelp, var jeg  og Buster on the road again. Er i utgangspunktet veldig flink til å bremse på girene – men skal innrømme at jeg har vel satt alle mulige rekorder i å kjøre uten å trø på bremsa etter det, hehe =P

Vel – vi tøfla oss videre, vi.. Hadde satt meg det fore at jeg skulle ta det med ro oppover – men hadde likevel en lite plan om å  være hjemme etter et par-tre dager…så jeg kunne gå helga i møte i eget bo.. Hehe..ler godt her – for sånn ble det jo ikke. For mens jeg har vært på ræk, er det gjort litt endringer i blokka jeg bor i – bl.a er det laget nye nøkkelkort til alle beboerne – og siden jeg ikke var til stede å kunne hente mine – måtte guttungen ta seg av den saken. Og da jeg ringte kar´n på søndag, etter at jeg hadde parkert et eller annet sted på Dovrefjell, kunne han fortelle den villfarne mora si, at han var borte hele uka på samling i forbindelse med videreutdanninga si – og kom ikke hjem før seint fredag kveld. Jaddaaaa..var jo ikke noe annet å gjøre enn å ta det med godt mot, da..og jeg liker jo å være ute på farta – og sover som en stein i bilen – så tadaaaa…de to første nettene ble på Dovrefjell.

Første natta ble litt sånn uten mål og meining – men fant en ok plass langs en liten sidevei..

..og det var til og med et lite steinbord og et par benker inni skauen der, hvor man kunne sitte helt uforstyrra å spise =)

Andre natta ble litt bedre planlagt. Surra litt att og frem, og hadde først tenkt å kjøre en annen vei – sånn at jeg kom ned til Alvdal, og kunne kjøre Østerdalen hjem. Men nope – Dovrefjell kalte meg tilbake, så jeg endte opp med å parkere i 2-tida på dagen – bare et par-tre mil unna der jeg sov første natta..på en veldig flott plass hvor jeg har campet et par ganger før.

Været var helt nydelig – og jeg skikkelig moillkosa meg med å lage middag og kaffe på bål. Det finnes vel knapt noe bedre <3

Var å traska litt rundt i området – men en dritt-irriterende (og ganske vond..) fot/kne forhindra meg i den store utfoldelsen, så jeg valgte til slutt å bare benke meg i “hybel´n” og lese litt, og se hvordan naturen skiftet farge etter hvert som sola gikk ned..

Nydelig <3

Stjerneklart – og magisk <3

Fikk jaggu fanga inn Karlsvogna..

..og Cassiopeia =)

Etter en fantastisk kveld og natt, pakka jeg sammen tingene mine igjen, og farta videre.. Hadde meg et lite lunsjstopp på en rasteplass mellom Oppdal og Trondheim, og kosa meg med kaffe og skive med rabarbrasyltetøy – som jeg faktisk kokte dagen før jeg dro fra søstersen =)

Og etter hvert kom jeg da til Steinkjer…og et obligatorisk stopp på Shell, for tanking av drivstoff og…eeeh…hva kan jeg si?? “Hei, jeg heter Helene og er bolleoman”..hihi =P

Så surra jeg og Buster´n oss videre – fremdeles i et aldeles fantastisk vær..og jeg bestemte meg for å ta Villmarksveien mellom Majavatn og Korgen..

..men DET var et helt eventyr for seg selv – og fortjener et helt innlegg alene. Så vil du vite mer om det – stikk innom her i mårra da, så får du se 😉

Ha en riktig god søndag da, alle sammen =D

 

#turblogg #biltur #roadtrip #campig #natur