NÅ ER DET PÅ’n IGJEN

God mårra og god mandag alle sammen.. yeppz, da er jeg hjemme igjen etter en fantastisk ferie sammen med guttungen og nå er det på’n igjen.

På’n igjen med å stirre en ny dag i hvitøyet uten å ha en plan å holde seg til.

På’n igjen med mårrabubbel på TikTok og sitte i carporten å drikke mårrakaffen.

På’n igjen med å (prøve) holde seg til et sunt og fornuftig kosthold.

På’n igjen med hobbyer, huslige sysler og andre tidsfordrivende prosjekter.

Og på’n igjen med prøve å rydde opp i tankekaoset så jeg kan bestemme seg for hva jeg skal gjøre videre fremover.

Yepp…på’n igjen..

Ha en riktig flottersfin dag alle sammen ❤️ CU L8R

Det siste mårrabubbelet mitt på TikTok finner du HER

DEFINITIVT SISTE..

Yeppz, detta blir definitivt siste miniøyeblikk fra min og guttungen sin tur nordover. Vi begynte å bli temmelig slitne begge to, og valgte derfor å ta oss et siste stopp i Kiruna for å få oss litt mat før det igjen ble sjåførbytte og vi tok fatt på de siste ca 3,5 timene hjem.

Og med det sier vi bare takk så mye for følget til alle som gadd å være med oss fra sør til nord. Ha en riktig flottersfin kveld videre alle sammen ❤️

JADA…enda et par MINIØYEBLIKK

Siden det nå har vist seg at det er interesse for oppdatering på turen vår nordover også, kommer det nå et par nye miniøyeblikk. Jeg starta som sjåfør i mårres, og første stopp ble på en liten butikk hvor vi kjøpte frokost og KAFFE!! hehe.

De skrøt av å ha Sveriges beste kaffe…og joda, den var djææævelskt god. Men om det var fordi det ER Sveriges beste kaffe eller fordi det var dagens første, etterlengta kaffekopp for Yours Truly skal være usagt.

Etter en velfortjent frokost kjørte vi videre, fremdeles med meg bak rattet. Og etter et par – tre timer ble det tissepausestopp og sjåførbytte ved et nydelig vann der det var en gapahuk og en gammel utedo.

Og så ble det et bittelite stopp nå i Jokkmokk for koffeinpåfyll til meg og lunsj til guttungen.

Okidoki…da er det bare å komme seg på veien igjen.

MINIØYEBLIKK med en FANTASTISK MÅRRAUTSIKT

God mårra og god søndag alle sammen. Her kommer et miniøyeblikk fra der vi valgte å stoppe i 2-tia i natt..litt sør for Storuman i Sverige. Selve parkeringsplassen (med utedo) ligger bak den benken der.

Det er mange benker rundt om kring, pluss den her til å lage bål i.

Og en fantastisk mårrautsikt.

Minuset er at jeg har jo ikke med primus så jeg får kokt meg kaffe, så her er det bare å suse videre.

Ha en riktig flottersfin søndag alle sammen ❤️ CU L8R

Det siste mårrabubbelet mitt på TikTok finner du HER

ET FANTASTISK MINIØYEBLIKK

Heisann i kveldinga folkens..bare innom for å dele et fantastisk miniøyeblikk med dere. Vi er kommet et godt stykke nord for Østersund, og fikk en nydelig solnedgang som vi måtte stoppe og forevige.

Okidoki..da suser vi videre ☺️

MINIØYEBLIKK langs INLANDSVÄGEN

Yuppers, da har vi en ny liten pause så jeg får posta et miniøyeblikk til dere. Vi bytta sjåfør for et par timer siden, etter at vi hadde kursa oss inn på Inlandsveägen og hatt en liten dopause.

Det var min tur å kjøre, derfor har det heller ikke blitt noe innlegg..men nå har vi matpause-stopp i Sveg, så da tok jeg meg tida til å oppdatere litt.

Baguette til Yours Truly og French Hotdog til guttungen.

Jauda..da er vi snart i farta igjen.

 

MINIØYEBLIKK LIKEVEL

Jeg hadde jo EGENTLIG IKKE tenkt å poste noen miniøyeblikk på turen nedover..men så ble det påpekt at folk TRENGER jo ikke gå inn for å lese om de føler det blir for mye av det gode.. så derfor blir det nå noen små glimt fremover til ære for de av dere som vil følge med på turen hjemover.

Vi er ikke kommet så veldig langt, for vi tok oss god tid til skravvel og kos før vi sa farvel. Og akkurat nå har vi vært inne på Charlottenberg shoppingsenter og traska..shoppa litt snop til turen samt spist sein lunsj fra McDonalds som vi inntok i bilen.

Og nå har vi kursa oss ut av Charlottenberg med det for øyet å kjøre Sverige hjem.

Tuddeluu & TTFN

SNART RETUR

God mårra og god lørdag alle sammen. Yeppz, da sitter jeg her med den siste mårrakaffen min hos søstersen for denna gangen.

Det har vært 3 hektiske men fantastisk fine dager her nede sammen med guttungen. Familietur til Hamar på onsdag og til Tusenfryd på torsdag. I går var vi først ved Skasen og kosa oss frem til det begynte å tordne..

..og så avslutta vi med en tur til Svullrya for en kopp kaffe og se på lamaer og alpakkaer.

Og i går kveld dro guttungen og de tre jevngamle søskenbarnene hans til Elverum for å gå på kino, mens jeg og søstersen var hjemme sammen med minien og så på film og spiste popcorn. Utrulig koselig.

Men nå er det som sagt slutt på moroa for denna gangen, og vi er snart klar for returen. Skal IKKE bombardere dere med mini-øyeblikk-innlegg på tur nordover, for jeg skjønner at det kan bli litt for mye av det gode med 6-7 innlegg på en dag, hehe.

Ha i alle fall en riktig flottersfin lørdag alle sammen ❤️ så sees vi.

 

SÅ UTRULIG HELDIG

Heisann i kveldinga folkens. Er bare innom en lynsnar tur for å vise dere hva jeg “fanga” i dag.

Alle som kjenner meg godt veit vel nå at jeg elsker øyenstikkere, og jeg har i alle år prøvd å få knipsa et bra bilde av de vakre skapningene. Det har aldri klaffa før, men i dag da vi var på familieutflukt til Svullrya, fløy det en fantastisk stor og flott øyenstikker rundt oss – som valgte å lande nede på MITT buksebein. Jeg måtte både vri meg og bøye meg, men den satt musestille til jeg fikk foreviga den. Så snakk om å være utrulig heldig da.

 

ET LITE LIVSTEGN

God mårra og god fredag alle sammen. Fant ut at jeg skulle gi et lite livstegn fra meg, siden det har vært litt stille fra min kant etter at jeg og guttungen kom ned til søstersen. Det er egentlig flere grunner til det, men hovedgrunnen er at jeg ønsker ikke å bruke de få dagene vi har her til å være på SoMe og sitte med nesa nedi telefonen hele tida.

I går var vi alle oppe nesten samtidig og brukte dagen på å dra til Tusenfryd og ha en superkoselig familiedag der. Jeg tok ikke bilder – igjen fordi jeg ønska IKKE å ha fokus på telefonen.. så disse to under her er kun for å dokumentere for meg sjøl at jeg har vært der sammen med guttungen.

I dag var jeg oppe lenge før de andre, så da ble det et par bilder fra en rusletur med kaffekoppen på slep.

Ellers kommer det til å bli mest mulig fokus på familien i dag også – hva vi nå enn finner på. Siden guttungen har litt tidspress er detta siste, hele dagen her – og den skal nytes.

Ha en riktig flottersfin fredag da alle sammen ❤️

Ingen mårrabubbel i går – men dagens finner du HER