..ÅSSÅ VAR DET MANDAG IGJEN, GITT..

Sett sånn..da var det mandag igjen..og dagen starta akkurat på samme måte som ellers..med frokost..selv om jeg tok den innendørs i dag 😉

 

Har fått mange vakter fremover – og jeg truuuur jeg har nevnt det før – men fyttikatta, lissom..dagene bare flyr avgårde her. Og det er en GOD ting, for da slipper jeg å sitte å gruble på tull..og ikke minst slipper jeg å kjenne på trangen til å bare laste opp kongen og dure avsted som jeg pleier.

Planen nå, er å holde meg i ro noen måneder – for sensommeren og høsten er virkelig min tid..så skal jeg kose meg og nyte nord-Norge og de nære omgivelsene frem til da..trur jeg!! For jeg vet også, at dersom “han tykje” fyk i mæ – da er det gjort..og da kan ikke 10 ville hester holde meg tilbake…så kryss fingrer og tær,folkens..hehe =P

Og hva har jeg gjort siden sist, da?..jo..jobba..trent..spist..sove..jobba litt mer.. Men har også hatt trivelig besøk, og prøvd å jobba litt for å få en balanse mellom kosthold og trening. 
De som følger meg, vet jo at jeg sliter enormt med mat og å få i meg nok næring..og når jeg trener så mye som jeg gjør, er det ekstra viktig å få i meg ikke bare nok, men rett mat.

Så jeg har satt opp en kostholds- og treningsplan for meg selv..fordi jeg vil faktisk bygge muskler.

 

Det kan kanskje se ut som veeeldig mye kalorier her – men tru meg – dette er det jeg faktisk må få i meg i løpet av dagen, når jeg trener ganske hard styrketrening minimum 4 dager i uka..

 

Og så har jeg leita frem øvelser for å prøve å få best mulig progresjon..så nå skal jeg teste ut å trene overkropp en dag, og underkropp neste dag..ha en dags pause, og så gjenta..og her er sånn ca. det jeg har vært igjennom i dag, etter jobben 😉

 

Vet jo at jeg komme aldri til å bli noen fitness-queen..til det er jeg både for gammel – og har en “ødelagt” kropp, full av sykdommer som alle motarbeider den muskelveksten jeg ønsker. Men pokker om jeg gir meg – akter å være en verdig motstander mot meg selv, og ta over sjefsrollen..for jeg har aldri vært flinkt til godta at jeg må gi meg – mitt motto er: VISST FAEN KAN Æ!! 😉

Men nok om det..her går det sakte men sikkert mot skikkelig vår..i mårres snødde det litt..

 

..men det er bare “smeltesnø”..og vi har jo alle disse “riene” som vi veit vi må igjennom, før vinteren definitivt gir slipp.

Og i mellomtiden koser jeg meg med jobb & trening..og har det egentlig helt toppers 😉

Hadde egentlig tenkt å lese igjennom litt blogger nå i kveldingen – men skal innrømme at jeg er stup-sliten akkurat nå, så jeg tror at når jeg har fått i meg litt mer mat utmot kveldingen, er det takk & go´natt fra denna tøtta..gjeeeesp!..hehe =P

Ha en superflotters ettermiddag og kveld da, folkens..her blir det som sagt sløving på høgt plan på sofa..for i mårra er det mer jobb..og trening, hehe =P

 

#mandag #jobbdag #jobb #trening #kosthold #kostplan #treningsplan #snø 

KOSETUR & MØKKADAG ;)

Hey & hopp..da var det jammen gått et par dager til, siden forrige innlegg..tida flyr altså bare avsted, nå om dagene =)

I går hadde jeg fritt fra jobb, og hadde planer om å sove lenge – men deeet gikk ikke som planlagt, og var våken og ganske full av futt allerede klokka 7, hehe..men klarte å “tyne” meg selv til å ligge ei stund til, før jeg sto opp og laga meg frokost.
Siden det har regnet her et par dager nå, skippa jeg å sitte på verandaen – og tok heller mårrakaffen ute på plattingen ved inngangsdøra. Der er det nemlig et fint, lite overbygg som gjør at jeg sitter tørt og godt, så fremst det ikke blåser rett inn =)

Og tenk – mens jeg satt der, var plutselig klokka blitt over 9 – og sørgående hurtigrute kom tøffende forbi =)

Er så deilig å se at det våres skikkelig nå..ikke så alt for lenge siden jeg bala noe veldig med å få måket av akkurat denne platten – og snøen lå langt over rekkverket..

Begynner å bli flotte motiv å finne nå, gitt =D

 

Etter frokost, var planen å ta meg ei god treningsøkt – så jeg raska med meg bagen og tøfla meg opp til kongen..men – han var ikke så veldig lysten på å stoppe ved treningssenteret – så det endte opp med at vi surra oss en god times kjøring ut av byen..og stoppa ved en rasteplass på Herjangsfjellet, mellom Harstad og Narvik.

Var ganske mye tåke på fjellet..og like før jeg stoppa, kom det faktisk en god del sludd..brrr!!

Kongen står og hviler på parkeringa..

..mens ho mor var oppe og surra litt på selve rasteplassen =)

Det er ikke så veldig lenge siden disse benkene – og tavla med info – kom opp..men kjekt er det, at turistene kan lese litt om hva som skjedde her i distriktet.

 

Siden det var ganske kjølig og vått, ble jeg ikke værende så veldig lenge der – og etterpå satte vi bare nesen hjemover igjen..og tenk – nå fikk jeg lurt kongen til å kjøre ned til treningssenteret, så jeg fikk meg ei økt..og etter en times tid der, kjente på kroppen at den egentlig trengte å komme seg hjem til sofa,hehe =)
Som tenkt – så gjort – så jeg flata ut i horisontalen ganske lenge i går ettermiddag og kveld..og det var veeeldig godt =)

Og i dag har det vært ny runde med jobb. Er som sagt ikke så fysisk tungt arbeid på den avdelinga – men av og til må det tas noen skikkelige tak der også..som i dag, da det ene rommet – med beboer – måtte vaskes ned..fordi det var urin og avføring over alt..fra personen, til gulv, bord, stoler, gardiner..you name it!! Ikke den koseligste jobben i verden og ligge på knærne å gnikke på størknet avføring og urin – men må man, så må man..for rengjøringspersonellet vasker ikke på rommene dersom det ligger ting å “flyter” på gulvene.

Så det var en…tja..interessant dag, kan man kanskje kalle det for..i alle fall en “møkkadag” i ordets rette betydning, hehe =P

Og ellers har jeg faktisk vært veldig flink med å få i meg mat i dag…og laga meg stekt vegetar-filet og fullkornsris til middag..

 

..og så tok jeg en protein-yoghurt til dessert 😉 <3

Så det var ei lita oppdatering fra meg, da..har fritt i mårra..og så er det jobb igjen søndag..samt i alle fall mandag, tirsdag, torsdag og fredag i neste uke..
I LOVE IT! <3

Ha en nydelig fredag videre da, alle sammen =)

 

#fridag #tur #biltur #rasteplass #tåke #regn #trening #jobb #mat #kosthold #middag #vegetar #vegetarmat #dessert #proteiner #yoghurt #proteinyoghurt 

TO HEKTISKE DAGA..

Sånn egentlig er det ganske utrulig å tenke på at det er onsdag alt..dagene har bare flydd avsted for meg – og jeg har tenkt mandag i hele dag, hehe =)
Men de to siste dagene har vært ganske hektiske, så det kan vel være derfor at jeg har “mistet” dem underveis 😉

Natt til i går sov jeg som fortalt tidligere (HER) kun 1,5 time, men dro til nabokommunen som planlagt for å jobbe inn noen av de faste timene mine der. Denne gangen var det blant annet suppekoking av 8 svineknoker som sto på planen..og etter 7 timer sto det 25 liter med nykokt kjøttsuppe klar til å fryses ned..

 

Samt at jeg hadde fått malt den første av flere kjøkkenstoler som skal pusses opp =)

 

 

Da jeg kom hjem i går, skal jeg innrømme at jeg var rimelig trøtt etter en lang dag og nesten null søvn..så før klokka var 21, sovna ho gamla på sofa, hehe..og der sov jeg til klokka 1 i natt..da rulla jeg meg ut av sofa og fikk kravla meg inn i senga – og sov videre til klokka 6 i mårres, da vekkerklokka ringte =)

Og i dag har jeg først vært på ei lang dagvakt – fra 7.30 til 16..og så dro jeg ned på treningssenteret etterpå.

Var nesten ferdig med dagens økt, da brannalarmen gikk. Vi måtte selvfølgelig ut – men da brannmannskapet kom, kunne de fortelle at det var falsk alarm – og at det var andre gangen i dag at de hadde måttet rykke ut dit..akk ja..sånn kan det gå..i alle fall kjekt å vite at vi har et brannvesen som fungerer, og kommer kjapt til stedet når det gjelder =D

Da de hadde sjekka alt og vi fikk gå inn igjen, var jeg såpass nedkjølt av å stå ute, at jeg like godt dro hjem..gadd ikke varme opp på nytt igjen, bare for 10-15 minutter med trening.. =)

Og nå skal jeg straks prøve meg på litt middag her..hvis jeg tør…… Er så himla lei av å bli sjuk av mat – så jeg vurderer å ta meg et knekkebrød eller to med egg i stedet..det veit jeg at jeg tåler..

Ha en super ettermiddag og kveld videre da, alle sammen =D

 

#mat #matlaging #hjemmelaget #suppe #kjøttsuppe #male #pusseopp #stol #trene #brannalarm #falskalarm #brannmenn #brannbiler 

SØVN ER FOR PYSER..

…eller?
I alle fall er det nettopp det jeg er nødt til å fortelle meg selv i dag, hvis jeg skal komme meg helskinnet gjennom dagen, hehe =P

Hadde en supertrivelig klubb-kveld sammen med jentene i går. Vi er 5 stykker som møtes med 2-3 ukers mellomrom, og det er stor kose- & latter-faktor <3

 

Da det ble på tide å krype til køys, trodde jeg jo at jeg skulle få sove godt etter å ha vært såpass aktiv tidligere på dagen (det kan du lese litt om HER)
Men neeeeida..ryggen min hadde begynt å murre veldig i løpet av kvelden, og verket skikkelig da jeg sa farvel med gjengen.. Og “dumme” meg fant ut at jeg skulle ta litt av Paralgin Forten som jeg bruker som smertestillende når det virkelig røyner på..

Jaddaaaah!!..det er en grei medisin, for når den spiller på lag, tar den toppen av smertene såpass at jeg får sove rimelig godt..men spiller den ikke på lag, skjer det motsatte..joda..smertene avtar en del – men jeg blir lys våken. Og DET var det som skjedd ei natt. Ikke svarten om jeg fikk sove før det var blitt mårra, og fikk meg ca.1,5 time fra klokka 05.30 til 07.00..JIPPIIII!!
Og jeg skal om ikke så alt for lenge til nabokommunen og koke X antall liter kjøttsuppe som del av det månedsarbeidet jeg har der…yepp..dette kan bli en moro dag – så derfor messer jeg for meg selv: SØVN ER FOR PYSER =P

Da får dere ha en riktig god tirsdag da, alle sammen..som dere ser, er det ikke riktig så flott vær akkurat nå..

 

..det regner i skrivende stund, noe som egentlig er veldig bra – for da forsvinner snøen enda raskere 😉

Yupp-yupp…og nå: mer KAFFE,hehe =D

 

#søvn #søvnproblem #litesøvn #klubbkveld #triveligkveld #kveldskos #syklubb #vennegjeng #venninner #samhold

 

VASKE, PLASKE & BAKE-ORGIE

I dag har jeg fritt fra sykehjemmet..og klarte selvfølgelig gluggene mine å sprette opp før småfuglene hadde tenkt å våkne..men aldri så ille at det ikke er godt for noe – for da fikk jeg med meg en aldeles nyyydelig soloppgang <3

Litt før 04.30 i mårres..vakkert <3

 

Men selv om jeg var våken så søkke tidlig, gadd jeg ikke å starte dagen for alvor..så jeg krydde meg tilbake i senga og leste litt..og tenk..etter ei stund sovna jeg faktisk igjen..og sov til litt over 9..DET var godt, det..tji-hi =)

Så da ble det den vanlige frokostrunden på verandaen, da..og i dag bytta jeg ut frokostboka med litt hjernetrim i stedet.
Liker godt å løse kryssord og sudoku..og andre sånne typer oppgaver =)

 

Hadde bestemt meg på forhånd at jeg skulle gjøre noe til gangs i dag – i form av å få vaska ned litt her i hytta, og skifta gardiner..og som tenkt, så gjort..så etter frokosten, heiv jeg meg rundt og vaska & plaska og gnikka & gnukka som en gærning..
Huska SELVFØLGELIG ikke på å ta noen før-bilder, men jeg har i alle fall bytta ut de grønnstripete gardinene som hang her da jeg flytta inn, med mine egne, hvite blondegardiner. Og så har jeg snudd spisebordet og fjerna et par av stolene for å få litt bedre bevegelsesmulighet..

 

 

Etter at jeg var ferdig med stua, kjøkkenkrok og gang, sa jeg meg også ferdig med vasking for dagen..badet og soverom kommer i neste runde 😉

Så dura jeg en snartur på butikken og shoppa inn litt til i kveld. Er jo med i en sy-/strikke-/kreativklubb, og i kveld er det min tur å ha den..så da fant jeg ut at jeg skulle hive meg rundt å bake appelsin & sitron muffins/cupcakes.

 

Er lenge mellom hver gang jeg pynter bakverkene mine nå, så resultatet ble så-som-så..men satser på at de smaker godt, da =)

 

Yepp..det var dagen min så langt, det..nå skal jeg se om jeg får i meg litt varmmat. Har tatt et par blodpannekaker ut av fryser´n, så det får bli dagens middag.
Så er det bare å sløve litt, da..og vente på at tøttene skal komme i kveld..gleeeedes <3

Ha en superflotters mandag videre, alle sammen =D

 

#mandag #nyuke #fri #fridag #soloppgang #frokost #vaske #vårrengjøring #bake #muffins #cupcake #kakepynting 

MEDISIN FOR UBRUKELIGHET

..så var det søndag – og jeg skulle eeegentlig ha fri i dag. Men så gikk det litt skeis, da jeg på slutten av dagen i går, ble spurt om jeg kunne ta ei ettermiddag-/kveldsvakt i dag..noe jeg gladelig takka ja til. For akkurat nå kjenner jeg at jeg heller vil være på jobb enn hjemme. Jeg har hatt 9 vakter på knappe 2 uker – og jeg simpelthen elsker jobben min så langt.
Alle som jobber med demente, vet at det er ganske psykisk krevende..og jada..jeg kjenner det godt i hodet etter endt dag. Men jeg føler meg heldig som får være med på og gjøre hverdagen deres så bra som mulig – og tenk – de har BRUK for meg. Så da er det ikke så rart at jeg heller vil være der hvor jeg føler at jeg kan gjøre litt nytte for meg – i stedet for å sitte hjemme og glo i veggen og føle meg totalt ubrukelig.
..og jada..jeg vet at det er mange nå som vil prøve å overbevise meg om at jeg hverken er ubrukelig eller udugelig. Men det hjelper så enormt lite, når alt jeg ser i speilet hver dag, er en ensom person som sliter rævva av seg for å bety noe og kunne gjøre en forskjell for noen..for ja – jeg har kommet så langt i innsikten om meg selv, at jeg har innsett at jeg er vanvittig ensom..men ikke alene..sånn er det bare – og jeg vet det er mitt problem, og at jeg har litt å jobbe med der.. 
Så ja – jobben er virkelig en medisin for ubrukelighet, og den medisinen er utrulig kjærkommen 😉 =D

 

Men nok surk og selvmedlidenhet =)

I mårres lå jeg lenge og rulla i senga før jeg gadd å stå opp, og tusla litt rundt i pysj & svære kosesokker før jeg surra meg ut på verandaen og fikk i meg frokost =)

Begynner å våres bra i bakkene nå..heldigvis <3

 

 

Mens jeg satt der og nøt mårrakaffen, kom dette paret svevende forbi over hodet mitt..var liiiit sein med å få opp mobilen, så kvaliteten er absolutt ikke bra..men jeg “fanga” dem i alle fall, hehe =P

 

Men det er jo enda noen timer til vakta begynner, så nå bare surrer jeg rundt og gjør litt husarbeid..vasker klær og rister litt matter..
Har fritt i mårra (yepp!!)..så da tenkte jeg å hive meg rundt og vaske ned her og få skifta litt gardiner..om det går etter planen..tja..den som lever, får se..hehe =P

Ha en nydelig søndag videre da, alle sammen..og husk å ta vare på dere selv og hverandre <3

 

#blogg #søndagsblogg #vår #vårtegn #fugler #måser #nyterdagen 

EN HELT VANLIG TORSDAG

Heisann i kveldingen, alle sammen…hadde jo egentlig tenkt å holde meg til kun søndags-blogging ei stund fremover – meeen trur egentlig ikke det fungerer helt optimalt, det heller..hehe..har stort sett bare hatt fokus på jobb og trening hele uka frem til i dag..og helt og holdent glemt å ta litt bilder under veis. Og det blir jo kjedelig å skrive et langt innlegg i slutten av uka, uten noe særlig bilder, da..så derfor skipper jeg den idéen, og så legger jeg heller ut et lite innlegg i ny og ne, sånn som tidligere.

Har som sagt jobba hver dag denne uka (både i nabokommunen og på sykehjemmet), og siden jeg hadde vakt på søndag, ble det jammen fire dager på rad =) Så i dag hadde jeg fritt..noe som var veldig godt..og så skal på dagvakt både i mårra og fredag. 

 Men treninga fikk jeg med meg i dag..lå lenge og surra i senga da jeg våkna – og fant ut at jeg skulle skjemme bort meg selv med frokost på senga – hehe.. Tenkte jo ikke på å ta noe skikkelig bilde – så det fra snap´en min får gjøre nytta 😉

 

Etter frokost dro jeg da på trening..

 

..men fibroen har vært helt umulig i dag. Har ikke klart å mobilisere den vanlige styrken min – og lå jevnt over ca.10 kg under det jeg normalt sett klarer å løfte i markløft, knebøy og benkpress..men skitt au, fullføre økta så godt jeg kunne, og vet jo så inderlig vel at det går seg til igjen etter hvert =)

Senere utpå dagen tok jeg meg en liten tur inn til selve byen, og var jeg å surra litt i sentrum..men det var egentlig ikke så mye spennende å se.
Er dessverre en god del tomme lokaler rundt om kring..det skal vel komme noe nytt her etter hvert – men gudane vet hva og når..

 

Og i ettermiddag kom guttungen en tur bortover etter jobb, for å hente noen bukser jeg har lappet til han og faren.
Det er så koselig å ha han her, og ekstra trivelig var det at han tok seg tid til å spise middag sammen med meg…

 

..men så måtte han suse videre til neste jobb..en skikkelig stå-på-kar, den guttungen..hehe =)

Da han var dratt, ble det sofa-tjeneste på meg..skal som sagt opp tidlig i mårra og jobbe..så det blir nok ikke så enormt lenge til før jeg køyer =)

Yepp..det var ei lita oppdatering fra denne kanten..ha en super kveld videre, alle sammen.. og ei riktig god natt etter hvert =D

 

#blogg #torsdag #torsdagsblogg #oppdatering #trening #bytur #lokaler #familie #besøk #middagsbesøk #middag #pannekaker

JOBB..TRENING..JOBB..OG LITT KOSETURA

Heisann alle sammen..da kommer det ei lita søndags-oppdatering fra meg..uka har bare forsvunnet som et husj, og jeg har dessverre ikke fått vært særlig aktiv her inne. Har lest litt blogger, men dessverre har jeg ikke hatt overskuddet til å kommentere..men jeg looover at det blir bedte, bare jeg finner en grei rytme på alt.t

I alle fall, jeg starta uka med opplæring på sykehjemmet på dement-avdelingen på mandag og tirsdag – og de to dagene hadde jeg vel egentlig nok med å fordøye all infoen jeg fikk, hehe 😉

Onsdag var jeg på den andre jobben min som er i nabokommunen vår. Det sto rundvask av stua på agendaen..i tillegg hadde jeg sydd ferdig noen duker og lagt opp noen gardiner som skulle taes i bruk når jeg var ferdig vasket.

 

 

 

Torsdag hadde jeg min første, selvstendige vakt på sykehjemmet – og jeg storkosa meg =D

Fredag var den store trenings-dagen..hadde vært å trent litt tidligere i uka, men denne dagen klarte jeg jaggu å sette to nye, personlige rekorder..tok 50 kilo i markløft, og 60 kilo i knebøy.

 

 

Gjett om jeg var fornøyd med meg selv etterpå, hehe =P

Etter treninga tok jeg meg en liiiten luftetur med kongen..og som dere ser, var det ingen ting å si på været 😉

 

Lørdagen starta jeg som vanlig ute på verandaen i et nyyydelig vær – kunne sitte kun i pyjamasen..

 

Den varme sola begynner å hjelpe på, nå 🙂

 

Det var et fantastisk vær i går, så etter frokost fant jeg ut at jeg skulle kjøre meg en lengre tur. Så jeg raska med meg litt mat, sveiva i gang kongen og satte nesa ut av byen.
Det var fantastisk å kjøre på bare veier – og jeg havna i Raftsundet, nesten 15 mil ned mot Lofoten. Er jo noen sinnsyke fjellformasjoner å se fra den siden også – og her er et lite utvalg =)

 

 

 

 

 

Og så var det dagen i dag, da..som (helt rett) starta på verandaen 😉

 

..før jeg tok enda ei dagvakt på sykehjemme. Jeg trives utrulig bra der til nå, og har bare truffet på hyggelige kollegaer. Men siden det er dement-avdelingen jeg jobber på, kjenner jeg det godt i hodet etter endt dag.

Da jeg kom hjem, slang jeg ihop en liten pizzadeig..og mens den sto til heving, sjaina jeg litt på kjøkkenet og kosta over gulvene – så nå kan resten av ettermiddagen og kvelden gå med til sløving og kos, og lade opp til ei ny uke 🙂

 

..for i mårra skal jeg igjen til nabokommunen og fortsette jobbinga der, og så er jeg for øyeblikket satt opp på to dagvakter..så dette går unna, gitt =)

Ha en nydelig ettermiddag og kveld videre da, alle sammen =D

 

#blogg #søndagsblogg #oppdatering #ukesoppdatering #jobb #fritid #trening #tur #biltur #natur #vakkernatur

NESTEN EI UKA I EN JAFS..

..huff-a-meg..NÅ er det lenge sida sist jeg var innom her..men dagene har liksom bare forsvunnet for meg – og jeg sliter seriøst med å blogge om bare sånne små, dagligdagse hendelser..

Derfor tenkte jeg nå å samle hele uka under ett, og gi dere ei lita oppdatering..hvem vet – kanskje det er løsninga for meg – sånn søndagsblogg, der jeg tar for meg ei og ei uke om gangen. For utenom når det skjer litt større ting, som når jeg f.eks har vært på turer og slikt..

I alle fall..siste innlegget mitt var jo nå på tirsdag, da jeg testa ut den nye turkjelen min..det kan du lese mer om HER

Men tidligere den dagen, hadde jeg faktisk vært ute og søkt på jobb..yepp..har innsett at jeg kommer til å bli mye stranda i tiden fremover, fordi økonomien ikke tillater meg å dure rundt som jeg ønsker. I tillegg har jeg oppdaga at jeg har så mange, flotte mennesker rundt meg – at jeg ønsker faktisk nå å holde meg nær dem, så ofte som mulig =)

Altså – tirsdag..det første jeg gjorde, var å ta meg ei grytidlig økt nede på treningssenteret..der jeg starta med ei god ro-økt..

Deretter dro jeg til det sykehjemmet som ligger nærmest der jeg bor – ca.5 km unna. Og tenk – hun jeg snakka med, sa hun syns jeg virka både positiv og full av pågangsmot – og de trengte faktisk folk – så hun ville gjerne ansette meg som pleie-assistent. Alt jeg trengte å gjøre, var å skaffe meg en politi-attest så jeg hadde lov å jobbe der. 
Tja – da var det bare å hive inn en søknad om attest, da..litt nedtur å se at det sto at behandlingstiden kunne ta opp til 2 uker – men skitt au..

Og onsdag? Tja..da var det avgårde til nabokommunen og starte på de 10 timene med jobb jeg har der hver måned..og nå er det rundvask som står på agendaen. Fikk takk kjøkkenet – og skal starte på stua neste gang jeg drar dit. Det kjekke der, er jo at jeg kan jobbe inn de timene akkurat når jeg vil =D
Og senere den dagen, var jeg på “kjærring-klubb”..eller syklubb om dere vil. Vi er nå 5 skravlesyke tøtter som slår hodene våre sammen med 2-3 ukers mellomrom, og koser oss med skravling, håndarbeide, kaffe/te og litt å bite i.

Jeg for min del, har et votteprosjekt på gang 🙂

 

Så kom torsdag..og da var jeg bl.a å trente litt, som jeg så ofte gjør..og til lunsj hadde jeg bestevenninna mi på besøk for å spise nystekte blodpannekaker. Gjett om det var godt, og at vi kosa oss <3
Og SÅ skjønner dere – de 2 ukene som jeg var forespeilt det skulle ta før jeg fikk den politiattesten – ble plutselig gjort om til 2 dager – for tenk..utpå ettermiddagen tikka den inn i den digitale postkassa mi…wiiiih =D

Dermed – på fredag – dura jeg ned til sykehjemmet igjen – og etter litt under et par timer, var alle papirer i orden, kontrakten signert – og jeg fikk beskjed om at jeg kunne komme allerede mandag klokka 8 for å starte opplærings-vaktene mine..tenk det..enda mer wiiiiih..og en haug med wu-huuuu også, hehe =D

I tillegg hadde jeg en flott dag med først å surre rundt sammen med ei venninne og hjelpe henne med en del gjøremål..og om kvelden var jeg å kosa meg sammen med gode venner..først på vors, deretter en liten tur på byen.

Tok det som ei feiring av å ha fått jobb, så da måtte jeg jo pynte meg litt, hehe =)

 

Lørdag var IKKE en særlig aktiv dag..blir ikke fyllesyk, men kjente jo på kroppen at den ikke var slik den pleier..så jeg brukte hele dagen i pysjen, og bare sløva i sofa og spiste det jeg fant for godt der og da..som nachos med veggie-farse og ost 😉

 

Og i dag, søndag, fant jeg ut at jeg skulle lufte kongen litt..og dermed tok jeg meg en tur til øya og huset der, for å hente litt ting & tang som ikke kom med på flyttelasset i januar. Det var så rart å være der, nå som ingen har bodd der på over en måned..noe som vistes på bl.a snømengden..

Vannet er jo stengt av der, men strømmen et på..og jeg hadde med meg vann på flaske, så jeg fikk kokt meg kaffe i den gamle turkjelen min..og kosa meg med litt medbrakt niste, før jeg satte nesa hjemover igjen.

 

Det tar jo ca.3,5 time å kjøre én vei, så dermed har jeg brukt hele dagen på dette prosjektet. Men jeg hadde utrulig nydelig vær hele veien..

 

..helt til jeg var nesten hjemme igjen..da begynte det å snø..

 

Og det har lava ned i et par timer nå..så etter jobb i mårra, må jeg nok dra frem snyskufla igjen..blah!!

Yup-yup..dett var dett for denne gang..og så får jeg se om jeg klarer å manne meg opp til å blogge litt oftere fremover – eller om det som sagt blir en søndagsblogg 😉

Ha en super kveld videre, alle sammen =D

 

#søndag #søndagsblogg #oppdatering #ukeoppdatering #fritid #jobb #nyjobb #venner #fest #feiring #pynteseg #tur #biltur

MÅTTE TESTE NY-KJELEN

Endelig er det kommet skikkelig godt vær til nord..men siden man aldri vet hvor lenge det holder, fant jeg ut etter at jeg kom hjem fra trening, at jeg skulle tusle meg ned i fjæra “mi” og teste den nye kaffekjelen min. Kjøpte den faktisk alt i desember i fjor – men jeg er jo SÅ glad i den gamle, lille, bulkete og svartsvidde kjelen som jeg har drasset med meg i alle år, at jeg har faktisk vegret meg for å kvitte meg med den. Jeg har den enda liggende på lur, men i dag fant jeg da ut at jeg skulle ta i bruk den nye..

Så derfor stappa jeg litt i sekken og fikk på meg uteklærne..og så tåkka jeg meg ned i fjæra, tente et bål og kosa meg masse-masse med kaffe, mat og nydelig utsikt..og kjelen – hehe – ja den fungerte skikkelig bra, den 😉

Bålkaffe, appelsin, veggie-pølse og litt hjemmelaga potetsalat – kan det blir bedre? <3

Var nå veldig så blank og skinnende den var, da..men DEEET blir det nok snart slutt på, hehe =P

Nydelige dagen <3 ..med Grytøya rett i sikte =)

Og der kom det jammen en liten sjark tøffende forbi =D

Som dere ser, er det ikke mange meterne jeg trengte å gå..tji-hi 😉

 

Men nå er kosestunden over, og jeg har krydd meg inn igjen..selv om sola varmer kjempemye nå, er det rart med det, når man sitter i ro og får østavinden rett på..så det ble ganske surt etter hvert.

Yupp-yupp..ha en flottersfin dag videre, alle sammen =D

 

#tur #litentur #fjæra #fjæratur #bål #bålkos #mat #lunsj #kaffe #kaffekjele #solskinnsdag #nyterlivet