TIL ALLE DÅKKER FLOTTE FOLKAN

Bare innom en lynsnar tur for å ønske alle dåkker flotte folkan som er innom her en nydeligvakker kveld videre ❤️ og ei riktig god natt etter hvert.

Veit ikke med dere, men her har det vært en lang dag så jeg kjenner at det skal bli godt å krype til køys snart.

Sweet ❤️ Dreams

KOKKELERING PÅ LÅNT KJØKKEN

I går bestemte jeg og go’venninna at jeg skal gjøre litt nytte for meg mens jeg kræsjer her hos dem. Og da hun hater å lage mat like sterkt som jeg elsker det, skal jeg stå for middagslaginga noen dager fremover. De velger menyen og jeg kokkelerer på lånt kjøkken – og i dag blir det fisk.

Nærmere bestemt lettsaltet torsk m/hjemmelaget gulrotstuing, bacon og poteter.

Nam-nam si bærre æ 🤩

AVLYST AVTALE – HELDIGVIS

Som dere kanskje fikk med dere tidligere i dag skulle jeg egentlig på en timeavtale i mårres… men det dere ikke veit, er at det var hos tannlegen.

Jeg har ikke vært hos en tannlege på mange år, og kjeften min ser ut som et krater innvendig. Flere knekte tenner og garantert mange hull fordi av og til verker det som bare pokker både her og der. Så det jeg EGENTLIG skulle gjøre i dag var å få meg et overslag over hva det vil koste meg å få fiksa opp i truten. Men så ble det da avlyst 10 minutter før jeg hadde time, fordi tannlegen var blitt syk. HELDIGVIS!!! For når jeg har tenkt meg om lurer jeg på hva i jøsse navn jeg egentlig tenkte på når jeg bestilte den timen?😳 Hvorfor i alle dager skal jeg bruke 1000-1500 kroner som folk har sponsa meg med til bl.a drivstoff, når jeg likevel ikke vil kunne gjøre noe for å reparere tennene? Det sier seg sjøl at jeg har jo ikke nubbsjans i Helvette til å BÅDE betale gjelda ned raskere OG fikse kjeften. Hallooo!!!! Total insane in the brain!

Så ja, jeg er sabla glad for at timen ble avlyst. Og med den klokkeklare trua jeg har på at Universet tar vare på meg, er jeg overbevist om at de denne gangen sendte “redninga” i form av en syk tannlege.

 

IKKE ETTER PLANEN

Akkurat nå sitter jeg ute og koser meg med frokosten – noen mil unna der go’venninna bor.

Hadde egentlig en avtale jeg skulle rekke klokka 8.45, og siden jeg valgte å ikke stå opp før jeg var absolutt nødt, tok jeg kaffen og frokosten med meg for å spise den etter avtalen. Men så fikk jeg ei avlysing 10 minutter før jeg hadde time – og her er jeg og nyter livet til fulle.

Ikke etter planen, nei – men fy pokker så mye bedre.. Og jada, dere skal få vite hva det var jeg skulle. Gidder bare ikke tenke på det akkurat nå.

Ha en flottersfin onsdag alle sammen ❤️ og så finner du en liten mårra-tok HER

THE WOLF SONG

Heisann i kveldinga folkens..er bare innom for å ønske alle en fin kveld videre..og ei riktig god natt etter hvert.

Legger ved en liten lullaby fra YouTube for de som vil ta en titt. Har posta den en gang før, men jeg syns den er så fin 🤩

 

FRISTELSER FRA FRELSEN

Som jeg så vidt nevnte tidligere, var jeg ute på et lite ærend før jeg dro på senteret sammen med venninna tidligere i dag. Og det ærendet resulterte bl.a i dagens middag.. fårikål.

Saken er nemlig den at jeg fikk et tips her før helga om at det skulle være matutdeling på Frelsesarmeen i dag. Det kunne jo ikke Yours Truly la gå fra seg..og gjett om det var mange fristelser der for meg i alle fall.

Spesielt Biolaen og YT’en. Det er ting jeg aldri kjøper sjøl. Vel..helt ærlig er det vel kun knekkebrød og frukt jeg ville brukt penger på, alt det andre i den haugen er produkter som jeg ikke tar meg råd til.

Så jeg er superfornøyd 🥰 og så har jeg et inderlig ønske.. nemlig at flere som sliter økonomisk skal forstå at det er INGEN SKAM å få hjelp til å brødfø seg selv eller familien sin ❤️

Har en TikTok ute nå om akkurat detta, den ser du HER

SENTER-DAG

Som nevnt i forrige innlegg skulle jeg en liten tur ut sammen med go’venninna mi etter at hun var ferdig på jobb. Og etter at jeg hadde gjort unna et ærend jeg blir å fortelle mer om seinere, ble det en tur på det ene kjøpesenteret her i byen.

Venninna surra rundt og shoppa seg (nesten) ferdig med ting & tang..

..mens jeg tøfla etter og sikla litt etter et par fine julepynt-duppeditter.

Ble ikke noe shopping på Yours Truly da, med unntak av en pakke sukkerfri kjeks på Normal, til den nette sum av 16 kroner..

..som jeg spiste mesteparten av med en gang, fordi jeg holdt på å sulte ihjel, hehe.

Yeppers, det var dagen min så langt. Ha en flottersfin dag videre ❤️ CU L8R

 

 

ENDA EN NY DAG

God mårra, god tirsdag, god nest siste dag i november og god ett eller anna valgfritt. Da var det jaggu enda en ny dag – og forhåpentligvis får jeg gjort noe fornuftig til gangs før den er over igjen. Akkurat nå er jeg ferdig med frokosten og skal snart gjøre meg ferdig med dagens sudoku-brett, i godt selskap av en nisse, en bamse og en snømann.

Personlig er jeg nok størst fan av snømannen. Snømenn og pepperkakemenn/kjerringer er favorittene mine til jul, sjøl om jeg er sabla sjarmert av nisser også.

Ellers har dagen vært god til nå. Sov godt i natt og var våken temmelig nøyaktig halv7. Planen i dag er å være med go’venninna mi ut og gjøre noen ærend når hun er ferdig på jobb klokka 11, og så skal jeg gjøre mitt ytterste for å få malt hjemmet mitt innvendig i ettermiddag. Trur nemlig at butyl’en er ferdig tørka nå. Sto tørketid på 2mm/24h, så jo – krysser fingre & tær og håper det beste da det i ettermiddag er 2 døgn siden jeg “butylerte”.

Da får dere ha en flottersfin dag da alle sammen ❤️ og så ligger det en ny TikTok HER

ROBINSON, FAKTISK….

Ok..de av dere som kjenner meg.. altså skikkelig kjenner meg, veit at jeg ser aldri på tv-program. Det er selvfølgelig noen få unntak, som “Grevinnen og hovmesteren” på lille julaften, og “Snekker Andersen” på julaften. Ut over det kan jeg gå året på tampen uten å se et eneste tv-program. Det jeg bruker tv til, er å se filmer og serier på bl.a Netflix.

Men go’venninna mi liker å se på litt på reality show.. på tv.

Som Robinson ekspedisjonen.

Og tenk..tru det eller ei, men i dag blir faktisk andre gangen siden jeg kom hit, at jeg nå har benkra meg foran tv’n og gløtter litt sammen med henne. Æ meine…Robinson, faktisk..!! Nope, tru mæ det kommer ikke til å bli en vane, hehe.

Ha en nydelig kveld videre ❤️ og natti-natt etter hvert.

ENKELT MED NANBRØD

Selv om jeg ikke er i mitt eget hjem for tida, lager jeg meg likevel egen mat..og i dag ble det en veldig enkel middag på Yours Truly. Jeg hadde en ferdig stekt kyllingburger som jeg varma opp, og så stekte jeg meg et egg og la alt oppå et halvt nanbrød…med krydder og majones på toppen.

Nydelig godt 🤩

Ellers er det bare sløving på høgt plan nå, og satser på at det milde været holder seg så jeg kan male i mårra.