..OG SLIK VAR MITT ÅR =)

Heisann & hoppsann alle sammen..mitt siste innlegg i 2017, blir en liten bilde-kavalkade over året som gikk.
Det har for meg – som for de fleste andre – vært et år med både oppturer og nedturer – men i stedet for å skrible ned en hel masse rart, som garantert vil få de fleste til å gjespe (og det skal man da jaggu ikke gjøre når man skal feire nyttårsaften..makan!!..hehe), så velger jeg å vise dere et bitte lite glimt fra alle de flotte turene jeg har hatt i år..ett minne fra hver av de 12 månedene som straks er brukt opp =D

JANUAR

 

FEBRUAR

 

MARS

 

APRIL

 

MAI

 

JUNI

 

JULI

 

AUGUST

 

SEPTEMBER

 

OKTOBER

 

NOVEMBER

 

DESEMBER

 

Og med det, ønsker jeg dere alle sammen ei flott feiring i kveld – og et riktig
GODT NYTT ÅR <3

 

#blogg #bilder #bildeblogg #turbilder #kavalkade #åretsomgikk #2017 #godtnyttår 

FORMIDDAGSJÅRR

Heisann alle dere flotte folkan der ute..titter bare innom for å ønske dere en riktig god dag, med et lite bilde av min sedvanlige frokos-seanse, hehe =P

Var blåst inn litt snø på verandaen, men pyttsan..fjellduken er både vann & vind-avstøtende 😉

 

Børsta bort det verste, og så var det tid for frokost-kos =D

 

..og så må jeg si sorry for at jeg ikke hadde tid til å lese & kommentere på blogger i går..
Hele dagen forsvant, fordi jeg var med søstersen til flyplassen for å hente sitt 4 mnd gamle barnebarn som hun skal passe ei lita stund fremover, og deretter var vi innom Harstad en liten tur. 

Og trodde dere nå at alt var bare fryd og gammen under veis, må jeg nok skuffe..for i denne familien skal man ikke ha mange pusterom mellom øktene. 
Vi starta i god tro for å kjøre sånn at vi rakk ei ferge over til byen, for da blir det minst kjøring til flyplassen..men først ville ikke bilen til søstersen starte..så da måtte vi frem med startkablene, så kongen kunne trø hjelpende til.

Deretter la vi i vei over fjellet som vi må passere, som ligger litt over 5 minutter unna hjemme..og der – midt oppi bratteste bakken, stoppa vidunderet hennes igjen. Fnys!!
Så da måtte vi ringe gubben hennes, og få han til å hive seg i kongen min og komme oss til unnsetning. Ny starthjelp..men ikke at det hjalp så mye, for det var så sinnsykt glatt, at hun hadde ikke sjanse i havet om å klare å ta ta løs..bilen bare spant og sklei med rævva, og endte halvveis i autovernet..så det endte med at jeg fant et slepetau i bilen min, og fikk kongen til å dra den fisefine franskmannen til søstersen opp resten av bakkene.

Og sååååå kunne vi kjøre videre – men missa ferga vi skulle ta, og kjørte heller “rundt”..noe som var greit, siden flyplassen ligger før Harstad når vi kjører den veien.
Da vi var kommet ca.halvveis, overlot søstersen rattet til meg, fordi hun sliter mye med bl.a svimmelhet i forbindelse med overgangsalderen..og det passa jo meg utmerket, siden jeg elsker å kjøre, hehe 😉 
Det var sykt glatt enkelte steder, og dekkene på franskmannen hennes har sett sine bedre dager, så jeg tok det ganske med ro..men frem kom vi, og én time forsinket, kunne endelig den overlykkelige bestemor få se gromgutten sin igjen <3

Så surra vi litt sammen med dattera hennes – var en tur innom byen og shoppa litt – og så kjørte vi dattera tilbake til flyplassen, før vi satt kursen hjemover igjen..fremdeles med meg bak rattet 😉 Og denne gangen rakk vi ferga, så jeg slapp å kjøre over 3 timer rundt igjen, hehe =)

Og seeee så koselig ho “gammeltante” og kos-mose-gutten hadde det på ferga..hehe..han klør i munnen av tenner som står i kø, og brukte meg som bitering..bålrøkt gammeltante smakte godt..hahahaa =P

Yepp..det var litt mårrajårr i fra meg =) 
I dag skal jeg bare sløve – og se om jeg klarer å få lest meg opp litt på blogginnleggene fra de siste par dagene.

Ha en superdupermegafantastico lille nyttårsaften da, alle sammen =D

 

#blogg #hverdagsblogg #lørdagssnakk #mårrasnakk #frokost #kaffe #mårrakaffe 

LITT KONGESNAKK & KJELLER-SNAKK

Hei-hei igjen, folkens..jada, jeg vet..er ikke mye jeg har vært innom her de siste dagene – hverken med blogging eller lesing – men det har liksom ikke skjedd så vanvittig mye her heller, da..hehe =D

Men i dag tenkte jeg å lage meg et lite innlegg..hovedsakelig om Kongen min <3 

Han tok jo kvelden ca. samtidig som jeg forsvant fra bloggen her tidligere i vinter..og så fikk jeg et spørsmål nå, siden han er i “full vigør” igjen, om hva som egentlig skjedde med han..så for de som har interesse av det – her er Kongens historie de siste par månedene, hehe =D

Husker ikke om jeg la ut noe blogginnlegg om det, men jeg måtte jo få starthjelp på han, da jeg og søstersen var sørpå for å hente gravsteinen til mamsen rett før han tok kvelden her..
Men jeg trodde jo at alt var ok – at det bare var noe jeg hadde glemt, som sto å trakk strøm den gangen..men nå, nei..plutselig en dag jeg kom ut her hjemme – sa det bare “klikk” da jeg vred om på nøkkelen. “KLIKK-KLIKK-KLIKK”! Ikke svarten at han ville starte.
Jeg tenkte først at han var tappet for strøm igjen – men det var absolutt ingen ting som kunne trekke strøm..og da jeg sjekka, viste det seg at det var jo strøm, for både lyset i taket, og i instrumentpanelet skinte såååå klart og fint da jeg prøvde å starte..til lyden av enda mere “KLIKK-KLIKK”.
Da mistenkte jeg at det var startmotoren..og kjente gradvis at en “faeninnerstihellvette” følelse begynte å bygge seg opp i meg.

Som de som har fulgt meg en stund, vet – kan jeg gjøre mye reparering selv – men startmotorer har jeg ingen erfaring med..så jeg ringte broren min for å rådføre meg med han..og da han begynte å forklare i øst og vest hva jeg burde sjekke & ikke-sjekke, gjøre & ikke-gjøre, ble det bare rett og slett for mye for ho gamla. Så jeg ga opp! Jepp..du leste rett..den bitte lille “steinen” velta hele vognlasset mitt – og jeg gikk rett i kjelleren. 

I utgangspunktet var det jo bare en bagatell å skulle krabbe seg under bilen å sjekke ting & tang – men etter ååårevis med å måtte klare alt sjøl, uansett hvor fysisk tungt eller utfordrende det måtte være, og i de fleste tilfeller få et langtrukkent “njaaaaeeeeh” når jeg har spurt nån om hjelp – og så har det endt opp med at jeg har måttet gjøre tingene selv – i tillegg til alle de andre tingene som hadde surra i hodet mitt lenge, fra bosituasjonen min, til mamsen som nylig hadde gått bort – kjente jeg nå den følelsen at “no gidd æ faen ikkje meir..æ har fått nok!!” bare smalt meg i trynet så det sang..og jeg endte opp med å sitte nesten 2 uker rett opp og ned på rommet mitt, og bare glo i veggen eller på film..(sånn – der fikk dere ei lita forklaring på hva som utløste pausen min fra bloggen..)

Meeeen..nok om jeg – her er det kongne vi snakker om 😉
Da jeg var ferdig med å glo i veggen, og begynte å komme meg på beina igjen, ble jeg ganske forbanna på hele kongen, og gikk ut for å prøve å sjekke både det ene og det andre..men fant egentlig ikke ut noe særlig, så jeg så for meg DEN enorme regninga for å få bilen taua til verksted og få han reparert.
Men så – bare sånn atte derfor, prøvde jeg å vri om nøkkkelen..og VROOOM!!..wow..tykjepelken starta =O
Jeg var ikke sein om å hive meg på telefonen til broren min og spørre om jeg kunne komme til han, så han kunne se på diesel-dyret mitt sammen med meg..og joda – det var greit det – så jeg heiv meg i bilen og kjørte de godt og vél 3 timene det tok å komme til han.

Og tenk – han fant feilen…hehe..ei ledning som han ikke “likte synet på”, viste seg å være veldig dårlig festet, så han bytta kabelsko på den, og kongen har starta og gått som ei kanonkule (ok..kanonkule i veeeldig slow motion, hehe) siden da. 
Ikke fritt for at jeg lo nesten så tårene trillet da..og ler enda når jeg tenker på for en liten bagatell det egentlig var snakk om =D

Så det er historia til kongen og startvanskene han hadde..han er nok ikke heeelt friskemeldt enda, for jeg er steike fri for håndbrekk..jepp..og ei kjapp forklaring på det, er at wiren var litt slakk, så jeg skulle stramme den – fra innsiden, fordi jeg ikke gadd å krype under med det dårlige kneet mitt..og endte opp med at jeg ikke fikk til å bruke brekket. Jeg skjønte ingen ting – og da broren min så på det, mente han at den var for mye strammet – så han slakket den opp litt for meg..og ble ganske lang i maska da brekket fremdeles ikke lot seg dra til.
Han krabba seg under kongen for å sjekke – og da viste det seg at hele wire-systemet bak var frosset..jaddaaah!!
Planen er å få det fiksa etter hvert når det blir mildere i været – men for nå, er wiren koblet av, og jeg parkerer på gearet..reversen, må vite, da både 1 & 2-gearet mitt er defekt og hopper ut av lås, hehe =P
Legger bare noe med litt tyngde mot gearspaken når jeg parkerer steder der han kanskje kan begynne å rulle dersom gearet hopper ut..og det fungere kruuuute godt, hehe =P

Yupp & yepp..da var jeg ferdig med sikkert mitt lengste innlegg så langt..og er du med enda, får du ha tusen takk for at du tok deg tid =)

Ha en nydelig dag videre og fortsatt god romjul <3

 

#blogg #hverdagsblogg #oppdatering #bil #bilproblem #reparere #nedtur #lei 

HVERDAGSLYKKE & ROMJULSBESØK

..tenke seg til – da var “de verste” juledagene over..ikke for det, jeg har storkosa meg i jula, og har absolutt ingen ting å klage på – men i dag er det liksom litt mer fritt frem til å være ute i sirkulasjon, hehe =P

Og i dag er også butikkene åpne. Man skulle jo tro at man hadde nok å gomle på i disse dager – men nei..så derfor tok jeg og søstersen å dura avsted til naboøya, og shoppa litt ekstra..for mitt vedkommende ble det gulrot, brokkoli og cottage cheese =)

Så surra vi oss hjemover, men med en så flott dag som vi har hatt i dag, tok vi oss tid til å kose oss litt på turen – så vi kjørte nedenom et gammelt, nedlagt ferjeleie hjemme på øya vår. Det var der ferja gikk fra, før tunnelen kom.

 

 

Deretter surra vi videre, men hadde liksom ikke lyst til å kjøre hjem riktig enda..derfor kursa vi oss innover mot et sted på øya, hvor det ikke bor folk fast..noe som vises i form av ubrøyta veier..det hadde tydeligvis vært noen å prøvd seg innover der tidligere, så jeg braut nå kongen avsted.

Det skal sies at det gikk ikke raskt i svingene, akkurat – og han ville absolutt skli ut av sporene både hist og her – men fremover kom vi..kongen svikter ikke, hehe 😉

Vi kosa oss masse, og prøvde oss på å ta litt bilder av de vakre, sølvglitrende omgivelsene før det ble for mørkt – men det gikk nå så-som-så =D


 

Etter at vi var ferdig med å knipse vilt og uhemma, lirka vi oss videre helt innover i “botn”..var liksom ikke så veldig mange steder jeg kunne snu, uten å måtte kjøre kongen helt oppi skauen – og da tenkte vi at vi like godt kunne kjøre til veis ende når vi først var der.

Helt der inne i botn, står det to hytter – og eine venninna mi & gubben (de som var husvertene mine frem til nå i høst), eier den ene hytta. 
Jeg visste de hadde feira julaften der – men tenk – de var der enda..og da ble det jaggu romjulsbesøk med kaffekos på oss =)

Hytta til venninna mi & gubben er ei god, gammel hytte uten strøm og vann..og er utrulig varm, koselig og sjarmerende – akkurat som eierne <3

Så sånn har min dag vært – rett og slett et stykke hverdagslykke =)

Ha en riktig trivelig kveld videre alle sammen – og ei flott romjul <3

 

#blogg #hverdagsblogg #hverdagsliv #tur #biltur #bilder #natur #familie #venner #kos 

JULETUR MED NY REKORD

Hei & hoppsann, alle sammen..da fikk jeg sannelig slengt ut et lite innlegg i dag 🙂 Hadde en super dag i går, og kosa meg kjempemasse sammen med guttungen, søsteren & gubben hennes. Spise mye god mat, og fikk utrulig mye flott..noe av det blir nok å havne i noen innlegg etter hvert 😉

Og dagen i dag har vært flott den også. Etter frokost, heiv jeg meg rundt og tok noen sett med kombinert yoga- og styrketrening på stuegulvet, og så hyra jeg på meg og tok meg en kjapp spasertur til nabobygda og tilbake igjen…og klarte jaggu å slå min egen rekord tidsmessig på ei halv mil 🙂

 

Meeen..tok meg tid til å få knipsa noen bilder også, i full fart..så dere får være med en liten tur i dag også, hehe =D

Utsikt mot nabobygda – som har..tja..10-12 bebodde hus..

 

 

 

 

 

 

 

Nesten hjemme igjen =D

 

Rart å se..elvene er enda åpne, og fosser for fullt 🙂

 

Tja, det var alt for i dag, folkens. Nå er det familiekos som står for tur..med dessert og litt “numsenams”, mens vi titter på klassikeren Tante Pose =D

 

#gåtur #nyrekord #tur #turbilder

DET VAR DØGNET SITT, DET..

Jepp-jepp, folkens – her er et lite (ok – stort) livstegn fra meg i dag også..det har nesten gått i ett her det siste døgnet.

Har dessverre så og si ingen bilder fra bøtteballetten – men her er i allefall historia 😉

Hele “kaoset” starta i går ettermiddag, litt over kl.18.00, da jeg skulle være med søstera mi & gubben for å ungene til hurtigbåten, og så dra avgårde for å ta siste rest av julehandel etterpå…det gikk jo IKKE som planlagt, da bilen deres nekta å starte. Oh du vide verden!! De prøvde og prøvde, men nei – det var ikke livsgnist i batteriet. Deretter prøvde jeg å gi de starthjelp, men nei..det samme var det samme..totalt dødt batteri.
Så med 12 minutter igjen til båten skulle gå, “drefsa” jeg tanteungne mine og pikkpakket deres i Kongen og dura avgårde over fjellet som om jeg hadde han onde i hælene. Turen tar normalt sett – med en bil som får FART oppoverbakke OGSÅ – ca.15 minutter.
Men med optimismen i god behold på glattisen, føyk vi avgårde, mens søstera mi ringte båten for å høre om de kunne vente.

Et brøl var det hun fikk til svar – de kunne da farsken ikkje vente!!!..d e jo storm og uvær!! (..makan til oppførsel og juleånd på han derre styrmannen, da..!!)
Men vi berga oss på at båten var bittelitt forsinka, og la til kai ca. da den egentlig skulle gå – så med 4 minutter i “overtid”, rasa jeg ned på kaiområdet og fikk jaga dem ombord..så jepp..de rakk det..

Deretter dro jeg hjem, og prøvde på nytt å gi starthjelp til søstersen & co..og endelig – etter gjentatte forsøk – ble det liv i den fisefine franskmannen deres, og vi kunne begi oss avgårde på godt over en times kjøring til butikken.

Ok – så langt, alt vél. Vi kom trygt frem til muntre toner av skikkelig god, gammel julemusikk, og fikk handla alt – og mer enn det 😉

Så starta vi på hjemturen – men – O´akk O´ve..vel halvveis hjemme igjen, var det dessverre en sving som var så aaaalt for glatt..og selv om svigerbrorsan hadde lav fart, var den ikke lav nok – og før vi visste ordet av det, ville ikke den fisefine franskmannen deres være med lenger – og vi gikk rett ut av veien og sto bom fast i snøskavlen. (..heldigvis at det var kommet så mye snø at skavlen stoppa oss – hvis ikke, er det stor sjanse for at ting hadde blitt skummelt)

Jaja..så sto vi der da.. Etter hvert kom det folk som stoppa og ville hjelpe – men det nytta ikke hvor mye vi måka rundt bilen – eller så langt vi kom under – for den hang på en skikkelig hardpakka snøhaug. Og som ikke det var nok – så hadde den sabla franskmannen tatt kvelden igjen – dødt batteri!! Aaaargh!!
Det var 4-5 store, sterke karer som prøvde å dytte, samtidig som én prøvde å dra oss opp med firehjulstrekkeren sin – men nei. Ikke sytten at doningen rikka seg.

Så til slutt måtte vi bare kapitulere, og sende alle folkene hjem..men først klarte en av dem å komme såpass nært med sin bil, at han fikk gitt oss starthjelp..og så satte vi oss ned for å vente på veiskrapa som vi hadde passert for en times tid siden, og som var på vei mot oss.
Da den kom, var fyren veldig villig til å hjelpe – men dessverre hadde han ikke tau med seg – og tauet vi hadde brukt tidligere, tilhørte han som hadde prøvd å slepe oss.

Hmm..hva nå, da?? Var vel bare å legge inn årene og ringe NAF..som kunne ta opptil gudane veit hvor mange timer før de kunne få hjelp frem til oss..og uret hadde allerede passert 24.00 og det var blitt lille julaften..

Men vet dere hva?..han fyren som kjørte veiskrapa, tilbød seg å kjøre ferdig ruta si og så stikke over til naboøya og hente tau på lageret deres..og komme tilbake. Og som sagt, så gjort..og en liten time senere, var han tilbake igjen – og vips, så var vi oppe ute på veien igjen. 

Og her er de eneste bildene jeg har å vise dere..

Her er bilen gravd frem, men henger på en steinhard skavl  av våt, kram snø..det var faktisk snø helt opp til lyktene..

 

 


 

Må bare si at jeg er SÅ innmari imponert over han fyren. Og han ville ikke ha fem flate øre for det heller. Tenk at det finnes sånne mennesker, da <3

Og såååå kunne vi endelig kommet oss avgårde – og var hjemme litt over kl.02 i natt..hehe =D

Så var det dagen i dag, da..har ikke vært noe sånt kaos-stress, da..men nok å gjøre likevel. Jeg som litt lenge, og starta som vanlig dagen med kaffe og frokost ute på verandaen..som nå er julepynta for anledninga 😉


 

Og nøyt ei fantastisk utsikt <3

Deretter har jeg laga egg & baconsalat og baka et par store julebrød..før jeg hoppa i dusjen og dro og henta guttungen som kom med ferga kl.17.00.

Så møtte vi søstera mi & gubben på først den ene kirkegården og titta innom farsan – og deretter var det stopp på den andre kirkegården for å se til mamsen..og såååå dro vi hjem. 

Og i kveld har vi da bare kosa oss..jeg og guttungen har bake litt pepperkaker, og så hadde vi nissegrøt til Grevinnen & hovmesteren =D

Yepp..deeet var døgnet sitt, det..hehe 😉

Ha en riktig gooood kveld videre – og GOD JUL til alle sammen <3

 

HVIT VINTER IGJEN – SÅ LENGE DET VARER..

Titt-tei, folkens..tenk..i dag er det 22.desember og det nærmer seg den store dagen med stormskritt =)

Her i huset er det meste klart..siden jeg bor sammen med søstera mi & gubben, og hovedsakelig har ett stort rom som er mitt, har det blitt så som så med pynting og dekorering fra min side. Hun har julepynta “sitt” hus, og i går pynta hun og de to yngste ungene hennes (som er på snarbesøk her) juletreet. 
De drar hjem til faren sin i Harstad i dag, og i morgen kommer sønnen min og skal være her sammen med oss til 2.juledag..unødvendig å si at jeg gleeeeeeder meg, hehe <3

Men – det er da..dette er nå..og akkurat nå sitter jeg og koser meg og titter ut på et forrykende vintervær. 
I går var det regn og helt bart her – og i mårres ble jeg vekt av at brøyteplogen gikk..snakk om skifting av vær-forhold..for nå er det haugevis med snø ute.

Og med den flotte, hvite snøen som lokket – i kombinasjon med at det sluttet å snø ei stund – hyra jeg på meg uteklærne i formiddag, og grynna meg en tur opp i marka. 

Valgte å gå en annen vei enn det jeg vanligvis bruker – og ble belønnet med fantastiske inntrykk som jeg har prøvd å forevige så godt jeg kan =)

Like bortenfor og opp fra der jeg bor, står det en gammel fjøs som hører til et fraflyttet hus.
​Syns det var et koselig motiv, som jeg måtte forevige før jeg grynna meg videre =)

 

Kom meg over et gjerde og ei nesten igjenfrosset elv, og traska ganske så lystig videre oppover fra den gamle fjøsen.

 

Men måtte snart ta en pause for å prøve å forevige noen fantastiske farger på en ellers så grå og snefylt himmel..ble ikke heeelt som originalt, da..men-men.. =)

 

Og såååå måtte jeg prøve å knipse en båt som tøffa seg forbi utpå fjorden =D

 

Når jeg er ute å går slik, får jeg liksom aldri “nok”..vil hele tiden gå bare liiiitt lenger..og da jeg kom oppå ei slette, så jeg jo selvfølgelig en spennende bakke i det fjerne. Hmm..oppå der har jeg aldri vært..så ok..dit skal jeg…fornemmelig, hehe =P

 

Jada – jobber med saken, og trasker rimelig lystig videre =D

 

..nå skal det sies, at den bakken var myyye brattere enn jeg hadde trodd..og fullt opp av svære steiner og busker over store deler av området. 
Derfor ble det ikke tatt noen bilder på resten av turen til toppen, fordi jeg hadde evig nok med å klare å kravle meg oppover, halvveis balanserende både her og der, hehe..meeen..tilslutt var jeg oppe..og fikk en ganske så flott utsikt =)

 

Deretter bare surra jeg rundt i snøen og kosa meg bare værre ei stund blant alle trærne som konkurrerte om oppmerksomheta mi, før jeg tok fatt på veien hjem igjen..halvveis akende på bare rævva nedover de verste bitene, tji-hiii =P


 

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god dag videre – her skal jeg snart sette en pepperkakedeig som jeg skal bake sammen med guttungen når han kommer i mårra kveld (hans valg, enda han er 20 år), og så skal jeg være med søstera mi & co og først kjøre ungene hennes til hurtigbåten, og deretter skal vi på butikken og ta siste juleshoppinga. =D

 

#natur #naturbilder #tur #fottur #vinter #snø #førjulstur 

VÅRLIG VINTERDAG

Heisann og goood sol-snu-dag, alle sammen =)

Her starta jeg dagen som vanlig, med mårrakaffe & frokost på verandaen..blir liksom aldri lei av å spise ute..og i det været vi har nå – med vind som hyler rundt ørene, er det fantastisk å sitte ute (under tak, vel og merke..) og se at dagen gradvis blir lysere <3

Etter en god halvannen time der ute, godt innkorra i fjellduken min, fant jeg ut at jeg hadde lyst å strekke på beina litt. Ingen andre står opp her i huset før mye lenger utpå dagen, så jeg syns liksom ikke at jeg kan begynne å styre og bråke med ting & tang heller, da.

Derfor hyra jeg på meg regnklær, og traska meg ut i regn & blåst..med den temperaturen som er her nå, føles det mer ut som vår enn vinter..og satte kursen oppover i skauen rett bortafor der jeg bor..mot Kollan. Det er jo ikke så veldig langt opp dit, godt og vèl 1 km før man er ved “trollskogen” min..men med tanke på at det er ei stigning på nesten 150 høydemeter dit,  er det en ganske heftig tur, likevel..
Traska meg enda litt lengre opp, så jeg var på godt og vél 200 moh, og der kom jaggu regnet ned som sludd.

Tok ikke så veldig mange bilder på turen, men noen få ble det..så dere kan få se hvordan vi har det her på øya i dag 😉

 

 

Her ser det jammen ut til at skogens konge har vært og fått seg litt å spise..og ellers er det bare skog og atter skog å se..

..og enda mer skog, hehe =D

Ha en riktig så flott dag videre da, alle dere flotte folkan der ute <3

 

#tur #fottur #friluftsliv #skogstur #vinter #vinterdag #regn #vind #gråvær #sludd

HERE I GO AGAIN..

..jepp folkens..da kommer det ENDELIG et livstegn fra meg igjen. Vet ikke hvor mye energi jeg kommer til å legge i blogginga fremover – sånn til å begynne med, i alle fall..for jeg kjenner at jeg sliter enda med energien til å skulle sette meg ned å skrive noe som helst..så vi får se..men jeg satser på at lysta kommer tilbake for fullt, nå når jeg er begynt igjen =)

Først av alt, må jeg be om unnskyldning..da jeg logga meg inn her i dag, så jeg at det var flere stykker som har sendt meg personlige meldinger..som jeg da IKKE har svart på. Huff..fikk reint dårlig samvittighet, men saken er at jeg har hatt hodet helt overfylt av alt mulig rart, så jeg har rett og slett ikke orket å være innom her. Men tuuuusen takk for at dere har tenkt på meg underveis <3

Så..hva har skjedd i livet mitt siden sist, da..? ..vel – jeg flytta meg jo tilbake til hjemstedet mitt, og bor enda her sammen med søstera mi og gubben. Ikke den mest optimale løsninga, men det går. Og – etter å ha gått mange runder med meg selv og vurdert min egen psyke fra alle kanter – har jeg bestemt meg for å holde ut her så lenge som over hode mulig, for siden huset tilhører oss unga, bor jeg tross alt gratis her.. OG i løpet av februar, flytter søstera mi og gubben sørover, og da blir jeg aleine her. Verdt å prøve, hehe =D

Må jo innrømme at jeg har hatt mange dager som absolutt ikke har vært gode..og hadde meg dessverre en solid nedtur – totalt på kjellernivå – som jeg sleit med å komme ut av. Og hvor vidt det er fornuftig å bli sittende her helt alene, måned etter måned, gjenstår å se. Men jeg har kommet meg på beina igjen, og ser egentlig optimistisk på det meste..for jeg VEIT at jeg KAN..bare jeg vil og legger breisida til, hehe 😉

Ellers er jeg så mye som mulig ute (sjokk!! 😉 ..men det skal sies, at det er ekstremt vanskelig å motivere seg selv av og til – fordi det er så få valgmuligheter til hvor jeg kan gå her, uten å måtte brøyte meg gjennom masse tjukk skau..men jeg gjør så godt jeg kan – og her er en liten (okey – stor) kavalkade fra noen av turene jeg har hatt de siste månedene..mest rundt om her jeg bor, men også en og annen avstikker utenfor øya 😉 

Sletter stort sett alt av bilder etter hvert som jeg bruker de – så jeg har vært på Instagram og henta ut av det jeg har lagt ut der. Blir jo litt kjedelig da, for de av dere som følger meg der…men nye “usette” bilder kommer etter hvert =)

PS…dette blir skreeeeekkelig mange bilder, hehe =P
 

 

 

..jepp..i det gule huset bor jeg – og det store, røde er en nedlagt skole. Nærmeste nabo ser dere helt der ute på neste odde, hehe =)

 

 

Kveldskos i fjæra =)

 

 

 

Dette er rett utenfor Sjøvegan som ligger på fastlandet, en god times kjøring hjemmefra =)

 

Utsikt fra Harstad mot Grytøya =)

 

 

Utsikt mot Ramsund og Tjeldøya, en god bit utafor Harstad =)

 

 

Vaffelkos må til 😉

 

Tatt en av de siste dagene før mørketida startet her, i begynnelsen av desember.. =)

 

 

Koselig å være ute i mørket, da <3

 

 

Spennende med skygger.. =D

 

Polarbrød-pizza & kaffe er aldri feil, hehe =D

 

 

Fra en nydelig kveld på Aunfjellet i Harstad <3

 

 

..og sånn feira jeg 3.søndag i advent =D

 

 

Dette er tatt for et par dager siden – mykt, stille og vakkert..og så kom regnet & vinden..akk ja..!

Jupp-jupp, godt folk..det var alt for denne gang..men nå er jeg i alle fall kommet i gang igjen, og skal gjøre mitt ytterste for ikke å dette av lasset igjen, hehe 😉

 

#bilder #turbilder #nystart #takkforsist #oppdatering