TIME OUT

Heya folkens..er bare innom for å ta “farvel”…i alle fall for ei stund.
De som har fulgt meg en tid, husker kanskje at jeg har slitt litt til og fra med personlige ting – ting jeg ikke vil dele her på bloggen – og jeg har virkelig prøvd å få ordnet opp i alt kaoset. Men dessverre – jeg sliter enda som bare pokker med å få ting til å falle på plass, og på toppen av det hele har kongen streika – og jeg har ingen peiling på hva jeg skal gjøre for å fikse han – og har heller ikke økonomi til å la andre gjøre det – så her sitter jeg stranda “midt i ødemarka” og kjenner at selv hvor lite lyst jeg har til å gi opp noe som helst, sier energinivået mitt at jeg bare rett og slett MÅ gi slipp på noe..og da velger jeg bl.a bloggen.

For noen er det rekreasjon å få skrive, og for så vidt liker jeg også det – men nå kjenner jeg bare på den følelsen at det er et ork å skulle skrive om noe som helst..er heller ikke så veldig aktiv ute med kamera, så det blir så veldig lite å vise frem også. 

Derfor tar jeg altså farvel med bloggen – det gjelder også Dagens Bilde… I første omgang for ei stund, for hvem vet, kanskje ting løser seg på en mirakuløs måte ganske snart, og jeg blir full av futt og fart igjen, og starter på ny frisk..
Men frem til det eventuelt skjer, blir dette det siste innlegget dere får – og så ønsker jeg dere alle riktig lykke til videre.
Jeg blir garantert å fortsette å lese innlegg, selv om jeg ikke er aktiv selv lengre.. <3

 

VINTER I NORD

..jepp..ingen tvil..vinteren er kommet på sitt første besøk til oss i år 🙂

 

#blogg #fotoblogg #foto #fotografi #bilde #dagensbilde #snø #vinter #nord #nordnorge #natur

HAGL & REGN

..og sånn ser da hagl & regn ut..sett fra innsiden av frontruta på bilen min, hehe =)

 

#blogg #fotoblogg #foto #fotografi #bilde #dagensbilde #snø #hagl #vær #vinter #snøbyge #haglbyge