INGEN KAVALKADE..men mange tanker.

Nå nærmer slutten av 2022 seg med stormskritt… og akkurat nå har jeg en veldig snodig følelse for akkurat det. Mange tanker svirrer rundt på godt og vondt.

Det har vært et helvetes år på mange måter.. Det har vært mange runder med grubling & gråt, og like mange runder med tvil på egen dømmekraft om hvor vidt jeg har tatt de rette valgene, fordi jeg har tillatt meg sjøl å la andre folk sine meninger komme inn under huden på meg. Folk som hadde null tro på meg og det livet jeg har valgt. Som hele tiden ville ha meg til å endre kurs og gjøre ting sånn som DE ville gjort.  Utfordringer og depresjoner har til tider gått hånd i hånd og selvbildet har mang en gang vært under bakkenivå. Ordene psykisk helse har virkelig vært på topp ti lista over faenskap i år. Så ja, det skal bli godt å starte på et nytt år som kanskje kan bli bedre.

Men det har vært et sabla bra år også. Fordi jeg har tatt et valg jeg har klart å stå for, selv når det har storma som værst rundt ørene. Gang på gang har jeg klart å reise meg opp og gått på meg friskt mot og tenke alternative løsninger når livet har gjort sitt ytterste for å spenne bein på meg. Lekkasjer, varmekilder, mugg, havari og skuffelser har kommet som perler på ei snor…gang på gang. Men ikke svarten at jeg har gitt opp. Jeg har lært så sinnsykt mye om meg sjøl, hvem jeg er og hva jeg står for. Hva jeg er verdt!! Jeg veit hva jeg er villig til å godta og ikke godta, at det er jeg som kjenner MEG best, og har lært å lukke ørene for forståsegpåere som kommer med råd når jeg ikke ber om det. 2022 har gjort meg mye mer godt enn vondt.. 2022 har gjort meg til et bedre og veldig ydmykt – men vanvittig mye sterkere menneske. Åh fy farsken – 2022 har gitt meg fantastiske opplevelser og minner for livet.

Så takk til dæ 2022 og velkommen 2023…dæ skal æ vel også for farsken klare å hanskes med 😉

GODT NYTTÅR fra mæ & the Vagabond Wagon.

22 kommentarer

Siste innlegg