MUSESKRITT ER OGSÅ EN MÅTE

Som jeg nevnte så vidt i det forrige innlegget mitt her, ble jeg operert for et par uker siden.. Dette har gjort at jeg har måttet holde meg mest mulig i ro, og etter den trivelige utflukten min sammen med ei venninne på 17.mai, ble jeg dessverre plaga med en betennelse. Dermed gikk de tre første dagene etter den turen med til å konsentrere meg om å få bukt med svineriet, og var ikke ute av leiligheta annet enn på legevakta og en butikk. Kjedelig?…en smule, hehe =P

Men hestekuren med antibiotika som jeg fikk, så ut til å virke greit. Og med det utrulig gode været vi har vært velsigna med her i nord i det siste, sneik jeg meg her om dagen til å kjøre de få milene fra Harstad til Tjeldsundet, og hadde ei fantastisk stund for meg selv ute i det fri <3

Tok livet med knusende ro – og gikk nesten bokstavelig talt med museskritt fra der jeg parkerte bilen,over bergene og ned mot havet.

Yepp..der står han Buster innimellom trærne og venta på ho mor <3

Det er mange, smale stier som slynger seg rundt omkring i området der..så det gjorde det ekstra lett for meg å surre rundt uten å overanstrenge lårene =)

Nydelig med lyng og mosekledde berg..og ei fantastisk utsikt <3

Hadde selskap av en måse som satt å speida nede ved vannkanten..

Fikk ikke helt til å zoome den inn så mye som jeg ville – men skitt au 😉

Fy for pokker så deilig det var å bare surre rundt der, og la tankene vandre fritt. Og gjett om jeg gleeeeder meg i mente, til sårene er grodd såpass at jeg kan begynne å fungere som normalt igjen =D

 

#tur #natur #friskluft #hav #berg #trær #fugl #måse #vår #sol

FEIRING I FRISK LUFT

Hey og hoppsann i kveldinga, folkens..og fortsatt god 17.mai..håper dere har hatt en fin dag i vårt langstrakte land.

Selv starta jeg dagen med å innta en ganske vanlig frokost, mens jeg titta på liv og røre utenfor vinduet mitt. Er så heldig å bo noen få steinkast unna sykehuset, der 17.mai-toget starter hvert år..og fikk reine orkesterplassen til både musikkorps, taler og folke-yret.

Litt seinere, da toget var gått og gatene var blitt tomme, fikk jeg melding fra ei venninne om jeg ville være med ut på “road trip” Er ikke kjørbar selv enda, etter at jeg fikk tatt lårplastikk for 10 dager siden (nei, har ikke lagt ut innlegg om det..), så den meldinga satte jeg pris på =)

Vi ble enige om å kjøre til Elgsnes, et utrulig nydelig sted ca 2,5 mil utenfor selve Harstad..og moillkosa oss i sola i flere timer, med grilling og medbrakt kaffe.

Ble ikke så veldig mange bildene, da..var mer opptatt av å nyte den utrolig flotte dagen, hehe <3

En av de kjekke tingene med stedet, er at det er like ved parkeringsplassen, så jeg slapp å måtte tenke på hvor vidt operasjonssårene mine taklet det eller ikke =)

 

Årets første grillmat =D

 

#17mai #feiring #friskluft #natur #venninnetur #grilling #hav

 

PASSE IKKJE INN..

Heisann og goood mårra der ute..er vel på tide med en liten “tilstandsrapport” herfra igjen, hehe =)

Som jeg skreiv i det forrige innlegget mitt, er jeg litt hemma for tiden når det kommer til å farte rundt om kring..for økonomien tillater det dessverre ikke. Så frem til det lysner litt, må jeg bare prøve å holde fokus på å komme meg gjennom dagene med mest mulig mental eleganse 😉

Selvfølgelig er det HAUGEVIS av steder rett i nærheta her, som jeg kunne benytte meg av – bare for å få gått litt turer i skog og mark – men..det er et stort MEN her..for jeg har aldri likt – og kommer aldri til å like – å traske og trø der det er garantert at jeg treffer på andre mennesker. Beklager, men jeg føler ikke at jeg “passer inn” i sånne settinger..ikke for at det er noe galt med folk, og det er jo supert at så mange kommer seg ut og får mosjon og friskt luft..men beklager igjen, siden jeg bestandig farter rundt alene, vil jeg da jaggu også være i fred når jeg er ute – sånn er det bare..

Men litt farting har jeg da fått gjort siden forrige innlegg – og her er et lite sammendrag i bilder =)

Vakre Tjeldsundet utenfor Harstad <3

 

Litt selfie i vinden må til, hehe 😉

Austerfjorden, noen mil utenfor Harstad – og andre veien i forhold til Tjeldsundet 😉

 

 

Et eller annet sted mellom Bjerkvik og Narvik =D

Så tre små turer har det blitt..rene Kinderegget, jo..tji-hiii =P

Ha en flotters dag videre, alle sammen – og så “sees” vi etter hvert <3

#tur #natur #hav #elv #fjell #vår #passerikkeinn #alenetid