VILLMARKSVEIEN

Titt-tei folkens..bare ei kjapp, lita oppdatering fra meg..og søstersen på tur 🙂

Det var jo utpå ettermiddagen før vi starta i går, så vi valgte å kjøre lengst mulig. Dvs jeg er alene om kjøringa, både fordi jeg liker det, men også fordi det er ikke helt enkelt å håndtere kongen hvis man ikke kjenner han..han “duver” og følger spor hvis han finner de..og derfor må man konstant være obs på at han plutselig vil ta en alternativ vei.

I alle fall, jeg kjørte frem til litt over 5 i mårrest, over bl.a Saltfjellet i delvis snøstorm, og parkerte litt utenfor Mo i Rana..og så hvilte vi i bilen til ca.8.30 før vi dro videre.

Selvfølgelig ble det frokost og kaffe kokt på primus i kassa på kongen..

 

Da vi kom til Korgen, bestemte vi oss for å ta Villmarksveien, som går ned til Majavatn og er et vakkert alternativ til E6. Litt synd var det, at det var full vinter flere steder langs ruta..men vakkert? Åh ja..bare se 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og nå sitter vi parkert i bilen litt før Berkåk, og spiser litt kveldsmat. Det høljeregner ut, og har gjort det i flere timer nå.

Videre blir vi å kurse oss inn på Rv3 og kjøre Østerdalen ned til Eidskog..og være forberedt på at jeg og kongen kanskje må leke brøytebil enkelte steder, med tanke på hvordan været har vært enkelte steder i Hedmark i natt/dag, hehe =P

Ha en flottersfin kveld videre da, alle sammen 🙂

 

#blogg #hverdagsblogg #tur #biltur #villmarksveien #snø #vinter 

7 kommentarer

Siste innlegg