HAPPY HALLOWEEN

..dagens bilde KUNNE jo ikke bli noe annet enn Halloween-relatert,hehe..selv om jeg elsker denne “høytiden”, er ikke dette fra i år, fordi jeg kom så sent hjem i går kveld og var aaaalt for sliten til å tenke på å kjøpe gresskar – for ikke å snakke om å begynne å skjære ut noe.. 
Så dette er mitt skumle kunstverk fra en tidligere feiring 😉

 

#blogg #foto #fotoblogg #bilde #dagensbilde #gresskar #halloween #skummelt #diy 

20 kommentarer
  1. Så flott utskjært gresskar…herlig..jeg har aldri gjort det…og kommer nok ikke til å gjøre det..jeg slukker lysene i dag, men før om årene har jeg kjøpt inn godterier..tilfelle..men ingen har kommet..så nå sikrer jeg meg..blir så mye styr med hundene og utkledde barn..hihih..men barna får da bare kose deg..det er nok en ny ting som er kommet for å bli… ha en god dag!

  2. fruensvilje: Joda, mye moro og flotte motiver man kan lage på sånne lykter =) Pr.i dag (etter at jeg ble aleine) bruker jeg ikke fruktkjøttet, men tidligere har jeg prøvd meg både på pai og suppe =)

  3. Etdiktomdagen: Javisst er de flotte =) Jeg er jo ganske glad i skumle ting, så jeg ble overlykkelig når det ble “lov” å feire og dekorere med alskens skumle saker..og guttungen min digga det overmåte, hehe =)

  4. Ola: ..kunne godt ha skrevet et helt blogginnlegg om akkurat dette tema, og hvor gammel den opprinnelige tradisjonen med å feire denne dagen egentlig er – men det gidder jeg ikke – for jeg feirer ikke Halloween for å dyrke Satan, like lite som jeg feirer jul for å dyrke Jesus..så kan du tolke det akkurat som du vil, og ha ellers en flottersfin dag – uten feiring av noe slag =)

  5. dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for det =) Ja det er faktisk moro å skjære ut de gresskara – og etterpå se hvor flott det blir med lys i =) Men man er jo forskjellige – og her jeg bor nå, er det ikke noe vits i å kjøpe inn godter til andre enn meg selv, da nærmeste unger bor så langt unna, at de aldri i verden gidder å gå hit (mer godter på meg, hehe =P Men skjønner deg godt når det gjelder hundene – må jo bli ganske skummelt med alle de “fæle” ungene, hihi =) En riktig god dag til deg også =)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg