LITT AV HVERT

I dag har det vært en sånn dag der jeg føler at jeg har fått gjort kjempemasse..tatt i betraktning at jeg må subbe rundt i snilefart.. Starta faktisk dagen – etter at jeg hadde lest litt blogger – med å få farga håret..

Og tro meg, det trengtes..for fyttikatta så mye grått som hadde grodd frem.. huttetu & haha..

Før..

..og etter..

Deretter surra jeg legemet mitt til legen, som du kan lese om i innlegget “ut av respekt” som ligger nederst på siden her.
Når jeg dro derfra, kjørte jeg meg da en liten luftetur – men var så opptatt med å nyte friheta at jeg ikke tenkte ett sekund på å stoppe og ta bilder.

Vél hjemme igjen, inviterte jeg naboen på en ekstremt enkel middag når han var ferdig på jobb. Hadde nemlig en kjøttdeig som var ferdig stekt – og den MÅTTE spises i dag for at den ikke skulle bli ødelagt.. Og da ble det nachos.

Det var supertrivelig, og vi drakk ettermiddagskaffe og skravla masse-masse i flere timer etterpå, før jeg ble for trøtt i trynet og han tusla seg ned.

Og nå er det litt sofasløving fremover til det blir sengetid. Gidder ikke engang å prøve meg på å komme meg på nett for å se serier – så jeg krøller meg likegodt sammen i sofa med boka mi ei stund.

Ha en riktig fin kveld videre, alle sammen.

Her finner du de andre innleggene mine i dag:

Bloggmårra
..ut av respekt..!
2015 – ble bærre tull!!! Hurra for 2016

15 kommentarer

Siste innlegg