..UT AV RESPEKT..!

..yeppz, ut av respekt for de rundt meg som bryr seg om meg..og som har sendt meg melding på privaten med oppfordring til å få en lege til å se på det vanskeligste såret mitt.. Nå har jeg vært og fått det sjekka!

Hadde EGENTLIG bare tenkt å ringe dem for å forhøre meg hvor vidt det er lurt å pøse på med sårkrem – eller om det ville være med på å holde såret for fuktig til at det vil gro..

…”pell dæ nu hit og la en sykepleier se på det” var beskjeden jeg fikk..

Vel – jeg hadde tenkt å protestere..men så tenkte jeg da på alle dåkker nydelige menneskan som da tydeligvis er litt bekymra på mine vegne…og ga meg for overmakta.

Både en pleier og legen min sjekka såret, og det er ingen ting feil..

Det er jo kun innvendige sting, og det som var skjedd, er at det øverste stinget hadde vært for stramt, så det rauk…og dermed løsna litt hud som får det til å se ut som et hull. Groprosessen er i full gang med å ordne opp, og det som siver ut er bare blodvatn fra innsida.

Men jeg lovde på tru og ære at jeg skal komme innom en tur på fredag også, så hun får sjekke om stinget som rauk, har smuldra bort – eller om hun må klippe litt..

Yeppz..der SER dåkker kor GLAD æ er i alle dåkker flotte folkan som bryr sæ om mitt ve og vél…at æ til og med drar til legen i tid og utide 😉❤️

Og nå – sida jeg likevel måtte koste bilen fri for snø og dra ut – kjører jeg meg en liten luftetur i samme slengen 😁 CU L8R

16 kommentarer

Siste innlegg