DET BLE NUPEN

Da var det kvelden igjen – og tenke seg til, jeg har kommet meg velberga gjennom denna dagen også. Joda, jeg sleit en god del i mårres.. og jeg skal ikke lyge å si at alt er bare solskinn og glede nå i kveldinga heller. Men alt i alt har jeg hatt en grei dag, og det er jeg utrulig takknemlig for.

Jeg måtte jo ut en tur på butikken for å handle poteter til dagens middag, og etter at jeg hadde vært der fulgte jeg gode råd fra folk som hadde kommentert på mårraninnlegget mitt – og tok meg en liten kjøretur til Nupen.

Det er et flott utkikkspunkt som er superpopulært om sommeren fordi man har en vanvittig flott utsikt mot midnattssola.

Der er det både bord, benker, bålplasser og en dritkul gapahuk.

Det er også superenkelt å komme seg helt ned i fjæra der – og dit var det jeg satte kursen i dag. Jeg slengte meg ned på en liten stein, lukka øynene lenge-lenge og lot lyden av bølgene som slo mot land overdøve alt kaoset inni hauet mitt.

Skal innrømme at med flere minusgrader ute, ble det en smule småkjølig etter hvert. Da var det godt å ha litt varm kaffe innen rekkevidde mens jeg skua utover mot horisonten. Akkurat her på bildet virker denna horisonten like uklar og diffus som jeg føler at min egen horisont er for tida.

Trur jeg satt der nede i fjærsteinan i nærmere en time før kulda tvang meg til å gjøre retrett. Og sjøl om jeg ikke fikk den lengste kjøreturen akkurat, var det rett og slett fantastisk å sitte der og bare nyte å være i live.

Ha en riktig nydeligvakker kveld videre alle sammen ❤️ og sov godt når den tid kommer.

 

6 kommentarer

Siste innlegg