EN NY DAG på godt og vondt.

Yeppz, da er første koppen med mårrakaffe inntatt i kozekroken, de mentale ermene er bretta godt opp og jeg er klar til å gjyve laus på en ny dag på godt og vondt.

Jeg skal ikke lyge til dere – jeg sliter litt akkurat nå, fordi hodet mitt spinner veldig og jeg har SÅ innmari behov for å ta i bruk bilen og komme meg vekk noen timer. Nå må jeg ut en liten tur på butikken fordi jeg har lovd følgerene mine på TikTok at jeg skal lage “kjøttkaker på topp” med dem i dag, og jeg mangler poteter. Så da er det store spørsmålet om hvor vidt jeg bør kjøre meg en litt lengre tur, eller ikke – om så bare til Nupen (for de lokalkjente). Får se, fordi jeg MÅ ha litt drivstoff igjen i tilfelle det skjer noe kritisk før fredag og neste utbetaling. Og med kritisk mener jeg – gudane forby – at det skjer noe med guttungen. Jeg vil aldri klare å tilgi meg sjøl om jeg ikke har nok drivstoff til å komme meg til han om det blir nødvendig.

Men hey, detta ble utenomsnakk. Poenget skulle være at jeg er i utgangspunktet klar for en ny dag. Jeg kom meg tross alt velberga gjennom gårdagen, med middagslaging, testforsøk på å lage egenkomponert cookies og strikking..og laga faktisk ferdig 24 utkast til bloggen som skal brukes i adventstida. Og joda, jeg har enda litt småtteri å fordrive tida med her hjemme sjøl om det begynner å skorte på det meste nå. Men jeg er ved godt mot, og så krysser jeg fingre og tær for at dagen blir bedre enn jeg frykter.

Avslutter nå med å legge ved et bilde som dukka opp i fotominnene mine på Google. Tatt nede hos søstersen for hele 3 år siden. Sååå vakkert 🤩

Ha en riktig flottersfin tirsdag da, alle sammen ❤️ CU L8R

Dagens mårrabubbel på TikTok finner du HER.

12 kommentarer

Siste innlegg