2020-tallets mest PERFEKTE HELG?

Da er jammen ta søndagen også snart over. Okey, noen timer er det jo igjen, men det føles som om det nettopp var mårra – og nå er det jaggu langt utpå ettermiddagen alt.

Som jeg nevnte i det forrige innlegget mitt der det var fokus på litt søndags-eleganse, hadde jeg en perfekt dag i går. Heilt ærlig så har hele helga vært sinnsykt trivelig, og jeg vil påstå at det er kanskje den mest perfekte helga jeg har hatt nå på 2020-tallet. Jeg har jo vært super sosial og gjort så utrulig mye – til og med en ting som jeg ikke har gjort på årevis, bare hør her:

Fredag har jeg jo skrevet om før, da vi bl.a var på kombinert bruktbutikk & cafe. Og i går var vi på farta store deler av dagen. Først var vi ute å surra litt og var innom lokalbutikken en tur, før vi dro og drakk kaffe hos eldste dattera til venninna mi.

Deretter, når det bikka litt ut mot ettermiddagen kom hun samme dattera og plukka oss opp og så dro vi inn til Harstad. Der starta vi med å gå og spise inne på det nyeste kjøpesenteret..

..nærmere bestemt på Sabrura Sticks & Sushi som ligger til høyre i bygget her. Jeg har prøvd sushi tidligere uten å være særlig imponert – men fant ut at siden denna sjappa hadde buffet også, skulle jeg gå for den sånn at  jeg kunne teste ut litt av hvert, inkludert et par biter sushi.

Men seriøst..som dere ser på øverste bildet tok jeg to biter med noe sushi-greier – men konkluderte raskt med at jeg er fremdeles ikke imponert. Spiste en bit og ga venninna den andre, og holdt meg til sticks, vårruller og andre godsaker i stedet.

Deretter ble det jammen ta kino på oss. Og DET er noe jeg ikke har gjort på mange, mange år. Jeg har liksom ikke fått meg til å gå på kino aleine, og jeg trur siste gangen var i Tromsø sammen med guttungen for ca 7 år siden. Da så vi en Spiderman-film om jeg ikke husker helt feil.

Men i går så jeg, venninna og dattera den nyeste Ghostbuster-filmen, Frozen Empire, og personlig syns jeg den var dritkul. Og veit dere folkens, jeg var så sabla jøger over å komme meg ut på denna måten at jeg måtte danse meg en liten happy-dans da vi hadde vært inne på kiosken, hehe.

For på kiosken måtte jeg jo for å koste på meg litt kinosnop også – sorte lakrissnører som jeg knyter drøssevis av knuter på, før jeg tygger i meg en og en knute. Sær?? Ka du snakke om, hehe.

Måtte ta et bilde av den gamle billettluka som var halvveis gjemt bak en filmplakat. Husker veldig godt før sal 2 ble bygd på begynnelsen av 2000-tallet og den tiden da det satt ei dame bak der og solgte oss billetter..sukk..nostalgi.

Det var så utrulig deilig å ha noen å gjøre disse tingene sammen med, og jeg kommer garantert til å leve lenge på denna helga.

Nå begynner det snart å nærme seg middagstid her. Venninna tenker visst å duke opp med kyllingkjøttboller, mos og hjemmelaga fløtesaus..nammiii sier bare jeg.

 

4 kommentarer
    1. Skikkelig lykkedager dette! Deilig med mat ute… og kino har jeg ikke vært på 100 år ca…. siste film var enellerannen Bridget Jones-film for min del! Kos deg videre, snuppa! Klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg