WOW..DEN BARE FORSVANT..

Heysann i kveldinga folkens..her er det bare én ting og si, og det er WOW..for dagen i dag, ja den bare forsvant. Tenker det at det er like greit at jeg ikke har noe særlig med dekning borte hos brorsan, for jeg har ikke hatt tid til å være på bloggen i dag, uansett..

Da jeg fauk ut døra i mårres, dro jeg da først ut for å shoppe litt som jeg vil trenge til bygginga etter hvert..

Deretter bar det da straka vegen for å starte jobbinga..og jeg må bare si at jeg syns vi har jobba som noen helter i dag.. særlig den snille broren min, som faktisk er nødt til å gjøre all sveising aleina. Joda, jeg hjelper til med å holde, måle, bære mm, men likevel. All ære til han ❤️

Jeg har tatt en del bilder som kommer i neste camper-innlegg.. antagelig i mårra, da jeg er alt for sliten til å gidde å sortere de bildene nå.. men har tatt et par, tre andre bilder utenom også..som fra første matpausen vår, der brorsan bydde på pizza..

Og et par bilder tatt rett utenfor døra hans..

Da sier jeg bare takk & farvel her.. har jo hatt kun ett innlegg tidligere i dag, nemlig “STARTVANSKER“, og nå skal jeg prøve å få svart på kommentarene der i det minste, før jeg siger i dunger her, hehe.

Ha en riktig flottersfin kveld nå da, alle dåkker flotte folkan der ute 🥰

18 kommentarer

Siste innlegg