STARTVANSKER

Jøsses da.. i dag har jeg skikkelig startvansker, altså.. og da mener jeg JEG – ikke bilen. Nei samegutten Anti regner jeg med er fyrrig som vanlig der på utsida.
Men Yours Truly føler seg totalt tåkelagt akkurat nå, og hjernen går i sirup..og derfor har jeg null kontroll over hvor mange kopper med kaffe jeg har bøtta ned til nå, hehe.

La meg faktisk før klokka 22 i går.. prøvde å svare på noen meldinger som tikka inn, men jeg ser det at jeg må ha blacka ut rimelig kjapt for det lå flere, uleste mld å venta på meg i mårres.
Natta har vært sånn midt i laget. Var våken klokka 2 og klokka 4.30.. men hjernen min nekta å tru på at det var på tide å våkne – så jeg klarte å holde slumrestadiet til ca 6 – da bare MÅTTE jeg opp for å slippe å regelrett pisse meg ut..

Nå har jeg da sittet her ei god stund og bare glana ut i verden. Det regner heldigvis i dag også, så nå begynner det virkelig å gi håp om skikkelig vår. Har så smått vurdere å legge om til sommerdekk, men tenker at det lureste er nok å holde an litt til. Jeg blir nemlig ikke sjokka i det hele tatt om regnet som er meldt fremover, går over til snø igjen..

Ellers sitter jeg som sagt her med mårrakaffen og venter på at klokka skal gå. Skal jo til brorsan og fortsette bygginga av mitt nye hjem, men først skal jeg innom et par ærend. Ett for han og ett for meg & camper´n.
Veit ikke hvordan det blir med bloggen nå når jeg holder på der borte. Jeg har – som jeg nevnte i går – elendig dekning akkurat der, og det er ikke bestandig jeg får til å laste opp ting. Så dere får bare ha tålmodighet med meg (enda en gang).. Dette prosjektet er nemlig viktigere for meg enn bloggen – sånn er det bare 😉

Ha en riktig flottersfin onsdag alle sammen.

14 kommentarer

Siste innlegg