VAR DET NÅ SÅ LURT DA?

God mårra alle sammen..håper natta har vært god for akkurat DEG. Mi natt har vært helt super, da jeg har sovet i alle fall 5 timer uavbrutt – og det er gull, det.

Men nå til overskrifta. Av og til så hopper jeg på prosjekter uten å tenke helt igjennom alle pros & cons..for & imot, og det er ikke bestandig at det er så innmari smart. Som dette matjournal-prosjektet jeg starta på i går.

Nå er jeg jo ikke på noen slankekur da, sjøl om jeg ikke har vondt av å miste noen kilo. Og prosjektet i seg sjøl er både fornuftig og nødvendig i mitt tilfelle. Men tidspunktet?? Kjære vene da, hvor korttenkt er det mulig å bli? Gir meg sjøl et stort panneklask her, for matskap mitt den første uka etter trygdeutbetaling er jo vanvittig velfylt i forhold til resten av måneden. Og i tillegg fikk jeg i går plutselig tilgang til å kjøpe meg ting jeg ellers aldri kjøper. Det var nemlig først ei fantastisk sjel som vipsa meg litt som var øremerka bær. Så da hamstra jeg bringebær og blåbær. Og seinere fikk jeg totalt hakeslepp da ei anna nydelig sjel sendte et beløp som er øremerka at jeg skal ta med meg søstersen på kafé ❤️ Jeg er rett og slett målløs! Så den første uka mi nå på dette prosjektet kommer til å se fantastisk ut på papiret, noe jeg selvfølgelig er veldig glad for. Men om det var så sabla lurt å starte prosjektet nå, er jeg ikke heeeeilt sikker på. I alle fall, starta har jeg gjort, og det skal gjennomføres. Får bare utvide det litt, og se hvordan kostholdet endrer seg under veis.

Ha en riktig trivelig fredag (æ har lørdag, haha) ❤️ CU L8R

Siste mårrabubbelet mitt på TikTok finner du HER

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg