SIDRUMPA MÅRRA

Yeppz.. i dag er det en skikkelig sirumpa mårra hos denna tøtta.
Jeg er faktisk så sidrumpa lat at jeg gadd ikke ta bilde av min egen kaffekopp engang – så jeg har vært på en sidrumpa snikerunde på nettet..

Har iført meg min fantastiske, sidrumpa dress som jeg sto modell med i det innlegget HER, og som gir meg en skikkelig sexy look.. Sant?

Vel – så sidrumpa sexy som det bare er mulig å bli, har jeg nå klaska min eminente bakdel ned på sin vante plass ved bordet.. eller nei.. deeet ble litt feil, for siden jeg ommøblerte tidligere i uka – som du kan se HER – har jo bordet flytta plass. Så det var vel egentlig bare flaksen som holdt meg fra å hive rævva ned der jeg vanligvis brukte å plassere den – for da hadde jeg havna i gulve med et brak, hehe..

Men altså – min sidrumpa mårra prøvde seg på å starte ganske tidlig, da jeg første gang våkna klokka 6.40.. Oooh..jeg som hadde SÅ lyst til å sove lenge i dag.. så jeg trakk dyna over hodet, lukka øynene og ignorerte verden – og sett sånn.. da jeg åpna gluggene igjen – var klokka jammen passert 8.. DET kan æ like! 😊

Hva resten av dagen vil bringe – veit jeg ikke..regner med at jeg gidder ikke være sidrumpa hele dagen..eller?? Har et par ting på “to-do” lista..men klok av erfaring, veit jeg at dagene kan ta en helt annen vending enn det jeg trur – så jeg tenker jeg heller gir litt oppdatering under veis..

Nå er det bøttevis med mårrakaffe på gang her.. Ha en flottersfin lørdag, alle sammen ❤

9 kommentarer

Siste innlegg