NÅN MIL LENGER

Som jeg nevnte i mårrainnlegget i dag, så er jeg langs Villmarksveien og surrer nå. Det ble godt ut på formiddagen før jeg brøt opp fra der jeg sto i natt – og nå har jeg parkert for natta alt. Det ble ikke så langt, men nån mil ble det – sånn ca 8 eller 9. Om dere ser på kartet under, starta jeg et sted mellom nummer 3 og 4 i dag…og nå er jeg et eller anna sted mellom 20 & 21.

Jeg lovde jo at jeg skulle ta litt bilder underveis..og her er dagens fangst.. ikke så mange akkurat. Og beklager til dere som ikke syns det er gøy å se alle disse naturrelaterte bildene – det er bare sånn det blir når jeg er på tur.

Avslutter med bilder fra gamle Kjerringnes kvern. Døra var dessverre låst, så jeg fikk ikke knipsa bilder inni, men jeg syns nå det er et vakkert, lite bygg uansett.

Juppziyeppz, det var dagen så langt. Nå skal jeg senke skuldrene litt og så skal jeg prøve å få laga meg litt middag, og kanskje trø meg en tur i nærområdet. Blir garantert litt bilder av det også, som kommer enten i kveld eller i mårra.

Tuddeluuu & TTFN ❤️

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg