HVOR ER JEG NÅ?

Ja folkens…hvor er jeg nå?

Vel, JEG veit det jo (sjøl kor sverr æ er), men det ser ikke ut til at noen skjønte hvor et av mine faste, favorittsteder i nord er.

Vel…TA-DAAAAAA!! Jeg står parkert et sted langs Villmarksveien, med en fantastisk utsikt mot Børgefjell (nasjonalparken)

Litt av utsikten andre veien også. Vakkert.

Villmarksveien er ei fantastisk, alternativ rute om man vil vekk fra E6 og større bebyggelse – som Mosjøen. Veien starter litt nord for Majavatn og går heilt opp til Korgen, og man kan faktisk kjøre over til Sverige via Hattfjelldal.

Som jeg nevnte i går er det ekstremt øde her. Noen få biler – kanskje 4 har surra seg forbi, men ellers er det kun fuglekvitter og elvebrus å høre. Nå er jeg jo tilbake i nord-Norge med sny og våt mark, så etter at jeg hadde parkert i går ble det nydelig bålmat til kvelds.. fullkornswrap med bacon & nudler. Og i dag spratt jeg opp av senga i et strålende humør og fyrte igang et nytt bål for å få meg bålkaffe til frokosten. Og frokosten? Ikke noe knekkebrød med kaviar og egg i dag, nei.. nei siden jeg visste hvor jeg skulle, var jeg innom en butikk i går og kjøpte en pakke grovbakst og gjær, og så satte jeg meg en bitteliten brøddeig – og fikk nystekt klappakaka m/smør og brunost til bålkaffen. I dag – akkurat no – er livet atter en gang perfekt.

Ha en riktig flottersfin dag alle sammen ❤️ Skal ta litt bilder fra turen videre langs Villmarksveien til dere etter hvert som jeg beveger meg fremover.

Sånn på tampen her syns jeg det er litt snodig at ingen kobla hvor jeg stoppa i går. Jeg har stått langs denna veien gudane veit hvor mange ganger, og har posta mange innlegg. Jeg måtte leite litt i arkivet mitt, og fant ut at første gangen jeg posta litt fra Villmarksveien, var så langt tilbake som i 2017.. nærmere bestemt 31.mai, så det er nesten nøyaktig 7 år siden. Og gjett om det var et helt anna vær da..huff. Det innlegget ser du HER om du vil.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg