JU-HUUUUUUU 2015

Ny dag – og nytt innlegg fra den gamle bloggen..
Jeg kommer ikke til å legge ut absolutt alle de gamle innleggene – og heller ikke helt kronologisk.. men fikk du med deg innlegget i går (sjøl om det var jæklig mye bilder), vil du se at dette er henta fra de første månedene etter at jeg flytta inn i vogna.
Og joda, er en del bilder her også – men langt fra like mange som i går, hehe 😉

JU-HUUUUUUU 2015

….seriøst – nå er det så lenge sida jeg har blogga, at jeg nesten hadde gitt opp hele greia…en av grunnene – eller rett og slett GRUNNEN!!!! er at jeg fremdeles – etter 3/4 år – ikke har pc, og syns det er for knotete å sitte å blogge via telefonen…. (spesielt siden jeg før jul klarte å drukne god-telefonen min – og nå har en latterlig liten sak, som knapt nok duger til å ringe med…dritt-telefon!!)

Men – her er nå ei lita oppdatering på de siste månedene.. jeg “stranda” jo oppe i Harstad igjen i november, og flytta inn i ei lånt campingvogn….og STORTRIVES med tilværelsen… “problemer” som klesvask og dusj, løses på enkel måte – jeg dusjer primært på treningssenteret (hvor jeg er å trener minimum 5 ganger i uka) og låner vaskemaskin hos slekt/venner..ergo – ingen problemer..
Vanntanken er ikke i drift, så jeg må hente vann i ei svær plastkanne – men so what? …god styrketrening, hehe..
Ellers har jeg alt jeg trenger der i vogna – og jeg kommer og går akkurat som jeg lyster…flakser rundt i distriktet her oppe, både tidlig og seint. Elsker å røske med meg maten min og spise spesielt frokosten ute i det fri – vanligvis i ei eller anna fjære, siden jeg ikke er på talefot med skiene mine – og dermed ikke kommer meg særlig opp i høyden.

Har hatt utrulig mange, koselige små-turer for meg selv i vinter..i all slags vær…har tatt en del bilder – med den før nevnte dritt-telefonen – så kvaliteten er nå så-som-så… men legger ut noen av dem under her… har jo et flotters speilreflekskamera med masse objektiv og annet utstyr – men gidder ikke bruke det nå – nettopp fordi jeg ikke har noen pc å legge bildene inn på, for å jobbe med dem.. (jadajadajadaaa..SKAL kjøpe meg ny laptop – etter hvert )
Siden jeg ikke har prioritert bloggen, men liker å dele litt av det jeg gjør, har jeg laget meg en Facebook-side – “My Magic Moments” (NB!! Den sida har endra navn til “ZoeticWorld by Helene” nå), der jeg legger ut en del av bildene fra turene mine…hvis noen er interessert)

Ellers er ståa sånn, at jeg blir nå boende i vogna frem til i midten/slutten av mai – da leverer jeg den tilbake, og så er det tilbake til bil-tilværelsen igjen… i kombinasjon med litt telting, samt gammer og soving under åpen himmel…ooooh kor æ glede mæææ..
Blir nok også å være en del hjemme på øya i huset der mamsen bor pr.i dag – for hun skal flytte på sykehjem om ikke så alt for lenge, og da tenkte jeg å bruke litt tid på å rydde opp i huset der…men utover det – naturen kaller – og da må jeg bare være lydig og høre etter, da.

Yuppzi-yeppz…det var ei liiiita oppdatering fra meg – ikke det helt store – men nå vet dere i hvertfall hva som skjer i Trolltufsa sitt liv (….med tanke på at jeg ellers går under benevnelsen Turbotøtta, har jeg vurdert å bytte “navn” – Turbotrollet… DET blir vel bra, det…hehehe 😉

 

Her er som sagt litt av de siste månedene mine i bilder….dessverre med elendig kvalitet – men bedre enn ingenting..
Utsikt mot den majestetiske Årbostad-tinden…den som mamsen min bor rett under – for de som har lest og husker tidligere blogg-innlegg..
Dette og bildet under er tatt på en av mine mange fantastiske turer i fjæra på Årbostad (Andørja)
Litt kvalitetstid for meg selv, etter at alt var gjort klappet og klart for julefeiringe hos mamsen..
Liker å leke mæ – heeeeilt aleina..
Årets første bål…på Aunfjellet utenfor Harstad
En nydelig og stjerneklar kveld på Gangsåstoppen i Harstad
Vakker mårra med utsikt mot Harstad og Grytøya
Ake-tiiiid (som sagt – æ lika å leke mæ)
Fra en av frokost-turan mine…i Trondenes-fjæra i Harstad
…okey…dette er jo ikke akkurat et turbilde – men jeg ble så fascinert over hva kong Vinter klarer å få til 🙂
…eehemm…trur ikke denna karen er like imponert, hehe…men stilig er han, der han står vakt, på veien over Bjørnfjell mot Sverige…
Utsikt fra campingvogna…bare rett & slett elsker det gamle, falleferdige huset som er min nærmeste nabo 🙂
Fra en anna frokost-tur…i Lødingen
Nyter godværet i Tjeldsundet, utenfor Harstad
Gammel stein-molo fra et annet sted i Tjeldsundet…simpelthen elsker å sitte utpå der og dingle med beina, gjerne i kombinasjon med frokost-spising..
Vakkert ❤
Tatt i fjæra på fantastiske Kveøya utenfor Harstad…. DER skal æ telte til sommer’n..
Maaaaasse kos❤
Rombaksbrua utenfor Narvik
Ville ha med meg de første solstrålene på vårjevndøgn, så jeg var nede i fjæra kl.06.15 og kosa meg, jeg 🙂
Som den paganisten jeg er, feirer/ markerer jeg 8 “vendepunkter” i naturen i løpet av året…og vårjevndøgn/Ostara er en av dem..
I år var jeg så heldig og fikk selskap – og vi storkoste oss i ei fantastisk flott grillbu, på (Klåp)Heia på Andørja
Yeppz…det var alt for denne gang…
Ha en super vår, folkens – jeg lover å gi lyd i fra meg igjen – om ikke så ALT for lenge
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg