FØR JEG SURRER VIDERE

Som dere kanskje fikk med dere i det innlegget HER ble jeg drittlei meg sjøl og er nå endelig ute på landeveien igjen. Jeg sto på en aldeles nydelig plass i natt, ei lita perle som jeg kommer tilbake til gang etter gang. Det er veldig nært veien, men den fantastiske fossen overdøver det meste – unntatt de store trailerne som dundrer forbi. Været har også vært bra på mårran, så jeg har hatt en perfekt start på denna 1.maidagen, og er SÅ himla fornøyd.

Så timene har bare flydd, og nå er det snart på tide å surre litt videre. Frokosten er fortært for lenge sia og jeg har laga med ny kjørekaffe som står klar.

Men før jeg surrer videre vil jeg bare vise noen glimt av både mårrasysler og utsikt. For litt plikter følger det jo med på lasset når man farter rundt sånn som detta. Så jeg har både peila olje og sjekka diverse andre beholdere.. olje og bremsevæske var det nok av, men tanken til vindusspylevæska var nesten uttørka, stakkars. Og så måtte jeg bytte ei lyspære på kar’n som hadde blitt blind på eine øyet da jeg skulle kjøre fra kompisen i går kveld. Heldigvis har jeg vanligvis sånt liggende i bilen, så da var det jo fort gjort.

Så til utsikten. Jeg tok et par bilder i natt da jeg parkerte, og nye bilder i dag på nesten samme stedene så dere kan se. Og et utenom helt til slutt.

Vakkert ja?

Ha en riktig flottersfin dag videre da folkens ❤️ Jeg kommer (nesten) garantert innom seinere.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg