FIIIINE DAGEN

Etter det forrige innlegget mitt “Dæven han dryle, altså..!“, hvor jeg ausa frustrasjon ut over dere – tenkte jeg at det kunne være greit med noe litt mer positivt… Derfor kommer det nå et nytt innlegg fra den gamle bloggen min. Dette er er fra september 2012..mens mamsen fremdeles var fullt oppegående og rimelig sprek, tross alt.. ❤

FIIIIINE DAGEN

Hehe..må nu jaggu flire her jeg sitter..dagen i dag har absolutt vært bra. Sitter i skrivende stund hjemme hos mor mi på Årbostad/Andørja og koser meg i høstferien, sammen med guttungen og de to minste tante-ungene mine.
Var ganske tidlig oppe og drakk mårra-kaffen sammen med mamsen…og så fant jeg ut at jeg ville ta hele gjengen med og dra ut på tur i godværet..må jo nyte de fine høstdagene man har her i nord..

Vel – da var det bare å få ungene opp av senga, da – så jeg utstyrte meg med et stort grytelokk og ei sleiv, og rasa huiende bortover korridoren og røska opp soveromsdøra, mens jeg satte min ære i å prøve å rykke dem ut av søvnen og senga i ei faderlig fart… Om det lyktes??? Eeeeeh.. jeg lyktes i  hvertfall med å få dem til å glo på meg som om de lurte på hvilken planet jeg kom dalende fra… jadda!!
Men våkna- ja DET gjorde de, hehe.

Så pakka jeg sekken med masse godsaker og så dro vi på tur.. Siden mamsen ikke er så god til beins, valgte jeg å kjøre opp på Klåpheia (eller bare Heia), for der kunne vi “slå leir” nesten rett ved veien, og like vel være ute i flott natur..

Begynner å bli noen år siden sist at jeg var oppe der og surra, og det er bl.a satt opp ei skikkelig flott grillbu der, og det er lagt til rette med en bru-vei opp, så det er mulig for alle å komme seg opp dit…virkelig flott gjort..

Måtte jo innom og titte hvordan bua så ut innvendig og skrive navnene våre i boka som lå der..
Det var også lagt til rette for trygg og sikker bål-brenning.. og det er jo bra, for da fikk vi stekt pølsene jeg hadde tatt med..
…og har du sett…det var jo skikkelig flotte bord og benker der også – så der duket vi på med alt som vi hadde i sekken, og skikkelig “moillkosa” oss.
Tante-gutten prøvde seg på å steke eple på bålet..ble ikke heeeelt vellykket, da..men han spiste det opp..eller – i hvertfall nesten alt,da..resten fikk fuglene.
Og da vi var ferdig med å steke pølser og epler, var det på tide å lage fakkel – bare sånn i tilfellet mørket kom snikende innpå oss uten at vi merket det, hehe
Etter at maten var fortært ble det tid for å utforske terrenget litt… guttungen og tante-gutten slo seg i hop og trasket for seg selv nedover bergene…
…og mamsen og tante-pia trasket sammen på et annet hold…
…..og da gjenstod bare jeg og kameraet som et passende par for å utforske litt..
Og utforske fikk jeg sannelig gjort.. en utrolig flott natur oppå Heia..noe jeg EGENTLIG visste,da..
…så utroooolig flotte farger…rett og slett vakkert…sukk! ❤
Fine treet..skulle ønske jeg kunne ta det med meg og ha det i hagen..men det går jo IKKE.. og ikke kan jeg ta huset med meg og flytte det opp til treet…hmmm….EUREKA!! Æ fløtte hit i telt, hehe..
Hmm.. her var det jaggu en smal sti..men jeg trodde – fra tidligere blogginnlegg – at vi var blitt enige om at jeg ikke er flink til å holde meg til den smale sti når jeg er ute i skauen og trør…hahaha..her er tøtta si som ikke lar seg lure så lett…eeh..jah, så det, så….
FANTASTISK!
Skulle ikke tro at man bare er noen få meter fra bilveien..
Utsikt ned mot Engenes ..
Så alt i alt – turen var en suksess.. og som jeg skrev til å begynne med – dagen har vært BRA.. på kveldingen nå, var vi nede i fjæra og koste oss med å kaste flyndre og vente på at det skulle bli mørkt.. hadde tatt med noen hodelykter, og de måtte jo selvfølgelig testes ut…
og med det er det bare å si takk & god natt og…
BØØØØØØ!
Flere innlegg fra den gamle bloggen min finner du under kategorien GAMMELT NYTT
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg