CAMPERDRØMMEN – DEL 5

Yepp, da er det på tide å komme med ei lita oppdatering på prosjektet “camperdrømmen”..
Jeg har bestemt meg for at jeg kommer IKKE til å gi ei dag-for-dag oppdatering, så fremt det ikke skjer en mirakuløs progresjon som jeg bare MÅ vise dere.. men heller ta 2-3 dager under ett. Og her er da litt fra de to første dagene..

DAG 1:
Som dere ser, så gjør jeg jo litt nytte for meg jeg også, hehe.. Akkurat her holder jeg på med å bore hull så jeg kan poppe fast noen stålplater i den ramma (som også er i stål) som broren min hadde sveisa.

Men før jeg kunne gjøre det, var det mye jobb med tenking & måling og kutting & sveising, som da hovedsakelig ble gjort av nettopp brorsan.

Første test for å se om ramma vil passe oppå kassa.. var bærre lækkert, det der.

Deretter ble da de derre stålplatene poppa på plass..

..og ny testing for å se. Fremdeles bærre lækkert.

DAG 2:

Dag to starta med at brorsan kutta mer av de stengene som trengtes, mens jeg fjerna lemmen bak på kassa.. For å komme til mutrene på det nederste festet, måtte jeg under bilen..

Deretter var det hengslene som sto for tur..

Og til slutt måtte jeg fjerne fugemassen som var brukt på det festet som jeg måtte krabbe under bilen for å løsne.

Og VOILA!! ..en.. eeeeh..lem-fri samegutt 🙈

Deretter var det å hjelpe til holde, mens brorsan starta det omfattende arbeide med å få sveisa på plass alle stengene han hadde kappa.

Ny testing.. steike ta, detta blir kult 😁

Dessverre ble han plaga med sveiseapparatet da han skulle bytte tråd, og måtte halvveis plukke sund hele greia. Heldigvis hadde sønnen hans kommet bortover i løpet av dagen, så han kunne hjelpes til med å få det fiksa.

Deretter var det tilbake i full jobbing..

..men dessverre viste det seg at han/vi hadde vært uheldig med diagonalene på eine sida, så byggverket ble litt skeivt..og da måtte han begynne å kutte løs litt igjen.

Nå fikk vi ordna opp i kaoset før vi ga oss i går – sykt sliten begge to.. så nå bør det være good to go igjen når jeg kommer bortover dit i dag..

SÅÅÅÅ SPENNENDE!! 🤩

De som har fulgt meg på ferden, veit jo om historia bak camperen.. men har du ikke vært innom meg før, sånn at du faktisk ikke er klar over hvorfor jeg MÅ bygge denne, da anbefaler jeg deg å ta en titt på innlegget “DEN STORE PLANEN – trenger litt hjelp her”. Bare å trykke på den blå linken, så kommer du rett dit.
Ellers ligger alt som hører til dette prosjektet under kategorien “CAMPER”

Takk for at du tok deg tid til å lese.. og del gjerne innlegget, da blir jeg superglad 💖

VIPS:  99389969
Konto: 4730 05 65251

16 kommentarer

Siste innlegg