BLOGGBURSDAG

Dette er et innlegg jeg har gleda meg lenge til å skrive.. for tenke seg til..i dag er bloggen min 5 år.. WOHOOOO & HIPPHURRAAAA!!


Jeg har jo en annen, gammel blogg som ikke har blitt oppdatert på disse 5 årene..og det jeg EGENTLIG hadde tenkt da jeg starta å blogge på nytt, var en rein frilufts- og roadtripblogg.. men har jo innsett med årene at kombinasjonen med at jeg ikke er like aktiv hver uke når det kommer til å være på tur – og det faktum at jeg er ALT for glad i å skrible & skravle – vel, da måtte det bli en “sånn er livet mitt på godt & vondt” blogg i stedet.
Hvor lenge jeg holder koken, er ikke godt å si – men jeg håper jo at jeg klarer å holde liv i min zoetic´e verden i mange, mange år til. Og jeg skal innrømme at det er jo både morsomt og inspirerende å se at jeg nå som regel befinner meg en plass mellom 20 og 30 på topplista på blogg.no..for ikke å snakke om de to siste dagene, da jeg faktisk har klart å bølle meg vei inn på 18 plass.. 😁

I alle fall.. i dag er det bursdag..og du skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å bruke det som ei veldig god unnskyldning for å spise litt snop etterpå.. Egentlig skulle det jo vært kake, men det har jeg ikke, så lørdagssnopet får holde, tji-hi 😜

Og her deler jeg nå det aller første innlegget mitt, fra den 19.mars 2017

Meg + King Blaze = ZoeticWorld

King Blaze, ja.. Hvem av dere husken han, mon tro? Min elskede, elskede Konge..

Foto-shoot på Klåpheia

Han ble dessverre et alt for omfattende og dyrt restaureringsprosjekt for meg..og ble til slutt solgt tilbake til en tidligere eier – som skulle få han opp og gå igjen. Hvordan det prosjektet har gått, aner jeg ikke..og det er kanskje like greit, for jeg savner faktisk kongen min den dag i dag..

Siden han tross alt var en stor del av bloggen og livet mitt, tenker jeg det er på sin plass å hedre han også litt i dag.. derfor legger jeg ved to små videosnutter fra YouTube-kanalen min..

Nummer en er et glimt fra den første, skikkelige testturen jeg gjorde med han i skauen ovenfor huset etter mora mi hjemme på Årbostad..på tur ned fra Kollan (..æ veit..bildet fremme på videoen her, passa ikkje inn..)

Og den siste er etter at han tok kvelden for godt.. Clutchen slutta totalt å fungere, og brorsan måtte komme å slepe meg sånn bortimot 3 mil.. Videoen er fra de siste minuttene da vi prøvde å få han bøksa på plass nedpå eiendommen til brorsan..med andre ord..King Blaze´s siste reis.. ❤

Yuppzijeppz og gratulerer med dagen, bloggen min 😊

11 kommentarer

Siste innlegg