BARE RETT OG SLETT PERFEKT

Da er endelig bakenden min parkert hjemme igjen, i (for øyeblikket) rolig kveldsmodus, med med levende lys og stillhet rundt ørene. Men regner med at jeg snart entrer sofaen og går over i rein sløvemodus snart..og da er det nok en yderst liten sjanse for at beina kommer opp i sofa og tvinger tøtta horisontalen..oj for et liv, hehe

Men Oh hellige jul, altså.. jeg hadde helt rett i mårres da jeg sa jeg hadde en knallfin dag i vente – for den har vært rett og slett perfekt..med i alt ca. 34 mil på veien og nærmere 8,5 time med kos sammen med først go´venninna og deretter guttungen som har bursdag i dag.

Jeg starta med å hente venninna noe over halv 10 i mårres – og vi surra og kjørte en laaang tur.. for de lokalkjente – under Tjeldsundbrua mot Grovfjord – deretter mot høyre og ut på Herjangsfjellet, ned mot Liland etter Bogen – og fulgte gamleveien/den alternative veien via Tårstad, deretter til venstre og gammelveien via Evenskjer.. så over Storjorda via Klatran mot Kvæfjord kommune, og så den lange veien hjem via Nupen.. Yeppz.. Æ fikk kjørt mæ 😉

Jeg har ikke tatt noe særlig med bilder i dag.. For det første var det stort sett bare “flatt lys” den første delen av turen, og alt gikk nærmest i ett..men også fordi dette var en dag der jeg kjente at jeg ville ha hovedfokus på kos – ikke blogg..

Men et par bilder ble det lell..

Så vi surra & skravla & gnafsa boller til den store gullmedalje, hihi

Når hun så var avlevert (noen og 20 mil seinere), kjørte jeg rett bortover til guttungen og plukka han opp.

Og da ble det først en tur tilbake til byen for å gå på Gyda og kjøpe bursdagsburger, deretter kjørte vi over Eidet mot nabokommune Kvæfjord (for de oppmerksomme, så er det en annen vei enn den jeg og venninna nettopp hadde kjørt) og så kjørte vi over til Kveøya – før vi returnerte tilbake til byen via først Storjorda..der jeg prøvde å ta bilde av ei utrulig tåke som lå over hele området – men som selvfølgelig nesten forsvant når jeg endelig fikk stoppa kjerra.

Så ble det en kjapp stopp på bænsen i Sørvik for litt ekstra kos til bursdagsbarnet, før vi avslutta med en tur nedom Kilbotn, før jeg leverte han hjemme..etter godt og vél 10 mil til.. og så surra jeg meg sjøl tilbake til MiCasa..

Nå kjenner jeg at den store slappen er på tur å ta meg.. men jeg skal i alle fall få svart på kommentarer her, og lest meg litt opp på blogger..(før jeg lar meg friste av sofa) og så får jeg se hvor mye energi jeg har til å kommentere hos hver enkel.
Lover ingen ting i dag.. (huff)

15 kommentarer

Siste innlegg