STORSKARET

..ok – ting gjør seg jo ikke sjøl, akkurat – så skal jeg få lagt over mesteparten av gammelbloggen min, må jeg vel bare jobbe på.. Og i dag hopper jeg faktisk litt tilbake i tid, i forhold til de seineste innleggene jeg har flytta over kategorien GAMMELT NYTT – for jeg fant plutselig et fra slutten av august 2012 som jeg hadde lyst å dele her også..nemlig min første (men absolutt ikke siste) tur til:

STORSKARET

Hallo der ute – mååå bare få sagt det, altså…for en utrolig nyyydelig dag vi har hatt i Harstad i dag.. da klokka så ubarmhjertig røsket meg ut av skjønnhetssøvnen kl.7 i mårrest – og jeg fikk gluggene nok opp til å fokusere blikket, så jeg jo at det var et helt utrolig vær på yttersiden.. så jeg spratt opp av senga (i svært sakte kino, vel og merke..) og fikk dratt guttungen ut av senga og sendt han på skolen..så heiv jeg meg rundt og kikka litt på kartet..

Har lenge hatt lyst til å gå opp i Storskaret, og har ei kjempegod venninne som har vært der flere ganger og som har skullet vist vei for meg før.. så DA var planen klar – Storskaret neste.. Jeg kikka på klokka og fant ut at jeg skulle driste meg til å ringe hun venninnen min og høre om hun hadde tid og lyst til å traske sammen med meg.. som sagt så gjort…men – hun svarte ikke!!! Oh gru… jaja.. da får jeg klare meg selv, tenkte jeg – og lempa kropp og sekk i bilen og durte i vei.. etter ei lita stund ringte mobilen (det var venninna mi, det – som nettopp var våkna – sovedyret, hihi 😉 – jeg krangla med mobilen ei stund for å prøve å få svart henne – det gikk ikke så bra – endte opp med å sette henne på “pause” (forbanna touch-tinge-tang-sak..blæh!), så jeg fant ut at det var tryggest å kjøre ut av veien og ringe henne opp igjen… og såååå fikk vi kontakt – og hun ville veldig gjerne være med..så da tok jeg turen dit og drakk litt mårrakaffe mens hun fikk spist og ordnet seg – og såååå dro vi..

Starta veldig sakte og greit, og klarte å kurse oss rett opp mot dit vi skulle.. flinke venninna mi som viste vei – og må bare få sagt at omgivelsene var helt utrolig oppover der..jeg var målløs.. eller eehhh..rettere sagt tvert motsatt..har visst ikke helt skjønt det der med å være målløs, jeg..for jeg bubbla & bæbbla og akka & oja meg bare værre over den utrolig naturen og utsikten som utfoldet seg..bråkebøtta meg!!…dessverre yter ikke bildet noen rettferdighet for hvordan det egentlig er oppover der.. men tro meg – vakkert og storslått er passende ord..

…oppover går det…både med meg…

…og venninna mi..med sin splitter nye touch-tinge-tang-sak (blæh! enda en gang, hehe..)
En nydelig utsikt utover mot Andørja og Rolla…
Et flott, lite vann – som jeg ikke har klart å finne navnet på på kartet….
..enda et flott vann – venninna mi lurte på om det kunne være Langvatnet, mens jeg stemte for Skarvatnet..
..og tenk – enda et vann…som venninna mi trodde kunne være Vinkelvatnet..
I etterkant – når jeg nå har sjekka kartet – viser det seg at Langvatnet hennes er Skarvatnet – og Vinkelvatnet er Langvatnet.. såååeeehhh…sånn kan det gå her i verden, hehe..
Jeg innbilte meg at vi var kommet så lang opp og bort at vi var på baksiden av Sørvikfjellet å rotet – og hadde egentlig tenkt å traske oss opp på en topp for å sjekke om jeg hadde rett eller ikke – men siden vi begge har familier som vi skjemmer bort med middag på bordet til bestemte klokkeslett, valgte vi å gjøre vendereis etter ei stund oppi bakkan.. men først tok vi oss tid til en liten knekkebrød, appelsin og vannpause mens vi nøt dagen til fulle..
Og bare for å ha det sagt – vi VAR ved Sørvikfjellet å rota – så det, så..
Turen nedover gikk utrolig raskt – ganske så bratt hist og her (vises ikke så godt på bildet), men som de spræke damene vi er, trippet og trappet vi så lett på tå nedover lia…holdt ikke på å tryne mer enn et par ganger, hahahaaa…..

Takk for følget så langt – ha en fantastisk dag videre.

8 kommentarer

Siste innlegg