STAUPET & TUNNELEN

Yeppz, da har jeg forflytta meg noen mil. Det var utrulig vakkert der oppi fjellheimen hvor jeg har vært de siste 3 nettene, men det rauk opp til bare regn og skitvær igjen der i mårres – så jeg pakka sammen rotet mitt og farta videre
Nå står jeg parkert nede på havnivå, et eller annet sted mellom Eidsvåg og Sunndalsøra, og veit ikke helt om jeg syns været er så veldig ok her heller. Det er meldt litt regn og en del vind i kasta, men jeg kjenner at jeg ORKER ikke bekymre meg om den døra og lekkasjen akkurat nå. Får ikke gjort noe med den før tidligst i mårra uansett.

I alle fall, det var utrulig mye fascinerende å se på dissa milene siden jeg forlot Aursjøen – men det som beit seg mest fast hos Yours Truly, var en foss (sjokk) og en tunnel.
Fossen var Aurstaupet..

..et vakkert syn som har en fallhøyde på over 240 meter.

Det var bare 400 meter å traske nedover fra der jeg parkerte

..og tadaaa… “staupet” Et vakkert syn å nyte 🤩

Så til den tunnelen, da…djiisezz!! Sjekk det her..

Jeg har kjørt mange tunneler i detta landet, fra nord til sør, og øst til vest..men jeg trur denna får prisen som den verste. Kul, ja…men farsken.. Kjørte rett inn i ei bekmørkt “grotta” der jeg – siden det var en eneste, stor sving hele greia – så null & nix trass tusenmetrene mine..


..men ble litt litt mer oversiktlig når veien retta seg ut.

Det var synd at jeg ikke knipsa bilde da jeg kom ut på andre sida, for der var det smalt og bratt, gitt..men følger du meg på Instagram, ligger det en liten videosnutt på historia mi der, som viser siste del av tunnelen og et glimt av veien på andre sida.

Nå er det kvelden her..snart i alle fall. Skal lage meg et ostesmørbrød eller to, og kanskje se en film. Nå er jeg blant de som foretrekker melk til sånn mat – meeen, melkelageret mitt tok slutt i går, og jeg var da virkelig alt for lat til å ta laus bilen for å se om jeg KANSKJE fant et sted innenfor en radius på 10 mil som solgte melk, hehe. Så da tenker jeg at saft får gjøre nytta 😉

Ha en flottersfin søndagskveld videre, alle sammen.

12 kommentarer

Siste innlegg