SØSTERDAG

Da er det sannelig kveld igjen..og dagen min har vært fin som bare det. Som jeg sa i det forrige innlegget skulle jeg og søstersen på en liten aleinatur etter at hun kom hjem etter barnebursdagen. Er sjelden at bare vi to gjør så mye sammen, så i dag tok vi oss en mini-harrytur til Charlottenberg.

Der var det jaggu både jul og halloween om hverandre…noe som dessverre er totalt normalt nå til dags.

Ble ikke den store shoppinga da, men jeg fikk i alle fall panta litt flasker jeg har samla langs veien og kjøpt meg litt ny middagsmat, samt begynt på litt julegavkjøp. Kjekt med Sverige der ting er billigere enn her.

Hovedfokusert på denna turen var da altså ikke å bruke penger, men å tilbringe litt tid sammen. Selvfølgelig kunne vi dratt i skauen en tur, men på denna måten ble jeg kvitt tomgodset i tillegg til kvalitetstid… genialt.

Ellers ble jeg litt plaga da vi skulle hjem, for ekstralysene mine fungerte ikke. Tenkte at det var da snodig at begge pærene gikk samtidig.. så jeg prøvde å skifte sikring (uten resultat) – men plutselig kom jeg til å tenke på at kanskje bryteren var slått av. Og yeppz, surrehuet Helene hadde vært borti den, ja. Så med godt lys surra vi oss tilbake igjen, temmelig sliten begge to etter en lang men koselig dag.

Akkurat nå er jeg inn hos søstersen & co og har ei siste skravlestund før man svimer av for natta. Hun har alle ungdommene sine her denna helga, så det er jo ekstra kos å tilbringe litt tid sammen med tanteungene mine også.

Ha en nydeligvakker lørdagskveld alle sammen ❤️ og så ligger det en mini-TikTok fra Sverigeturen HER

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg