SLØVING & BILLIGPIZZA

Heisann i kveldinga folkens. Da har jeg hatt en seriøs sløverunde og fått roa hauet bittelitt etter dagens 13-timers økt bak rattet.

Siden jeg kjørte fra all maten min søraførr var jeg pent nødt til å ta meg råd til å investere i litt nytt pålegg, frukt og middagsmat før jeg var fremme på selve øya..billigere det enn de lokale butikkene her. Jeg slo til og med på stortromma og kjøpte meg en billigpizza som jeg hadde til middag i dag. Klarte bare halve, så da blir det pizza til lunsj i mårra, hehe.

Ellers har jeg vært flink og fått bært inn mesteparten av det som var stappa bak i bilen. Ikke for at det var nødvendig, men jeg måtte ha noe å gjøre mens pizzaen stekte. Var nemlig redd for at om jeg satte meg ned ble jeg ikke å komme meg opp igjen med det første. Sånn i ærlighetas navn buuurde jeg kommet meg i dusjen.. men da MÅ jeg skifte på sengeklærne også, og det gidder jeg ikke i dag. Så jeg får overleve meg sjøl til i mårra, og ta storrengjøring på både meg sjøl og kåken da i stedet.

Som sagt har jeg stort sett bare sløva siden jeg kom hit, og det har vært godt. Sånn egentlig er det mye rart som surrer rundt oppi topplokket akkurat nå, men jeg trur jeg skal vente med å blogge om noe som helst av det før jeg har fått landa skikkelig og sortert litt i det mentale kaoset.

Ha en riktig flottersfin kveld videre alle sammen ❤️

14 kommentarer

Siste innlegg