SKRIVESPERRE….

..jeg tror alle som liker å skrive, på ett eller flere punkt i livet har fått den såkalte skrivesperra.. Og det har jeg nå – til gangs.. (og har vel egentlig hatt en god stund)

De med et våkent øye (og som følger meg på fjæsboka eller Instagram) har nok fått med seg at jeg var på roadtrip nedover Lofoten sammen med sønnen min på tirsdag..og alt burde ligge til rette for i alle fall ett innlegg i typisk Helene-stil i kjølvannet av det.
Men nei!! Jeg har sittet foran laptop´en utallige ganger i over et døgn nå, og klarer ikke få historia ut gjennom fingertuppene. For jeg takler bare IKKE å kun skrive rein informasjon om det jeg opplever – jeg må ha ei fortelling, der jeg “river kjæft” og koser meg, med på kjøpet.

Så beklager – frem til jeg føler at jeg klarer å få den late konduktøren av hjerne-ekspressen opp av godstolen, tar jeg en Time Out fra blogginga.

Jeg bruker pr i dag Instagram til å fortelle litt om dagene mine, for der slipper jeg å tenke lange historier..så de som følger meg der, vil få en del bilder og videosnutter..og de fleste historiene blir lagt i egne “mapper” i historiearkivet (de små, runde bildene som mange av oss har under informasjonsdelen om oss selv😉)

Du finner meg i alle all som “ZoeticWorld” hvis du vil ta en titt 😊

Mange av de samme historiene vil bli delt direkte på Facbook også – men langt i fra alt..

Så da sier jeg bare: Sees seinere en gang..og legger ved et lite glimt fra jeg og guttungen var på vikingtokt 😉

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg