SERIØS GÅ-SAKTE-AKSJON

God formiddagsmårra alle sammen der ute. I dag har jeg bestemt meg for å ha en seriøs gå-sakte-aksjon.. nummeret før det blir rein streik her, hihi.
Nei greia er at jeg har en zillion positive inntrykk som skal sorteres og puttes inn der de høre hjemme i stedet for å bare flakse rundt og lage kaos oppi knotten. Og i tillegg våkna jeg opp med en seriøst vanskeligstilt ankel. Jeg har nok en gang i verden nevnt den ankelen for dere, men kjapt forklart er det høyreankelen min som jeg fikk brudd i da jeg var veldig ung (gikk faktisk enda på ungdomsskolen) som aldri ble helt god. Gikk nok litt for lenge med bruddet før det ble tatt tak i – noe som jeg tenker er litt min feil, men også det faktum at det var liksom ikke bare-bare å komme seg fra Andørja og til sykehuset i Harstad for å ta røntgen. Men skitt au, vanligvis plager den meg ikke – den er bare stiv som en stokk til tider, men i dag hadde den da valgt å legge vrangsia til. Kanskje den rett og slett har slått seg på lag med både resten av kroppen og hauet om å “tvinge” meg til å ta det med ro i dag..

Så mårran har gradvis gått over i formiddag, og jeg har vært så snill med meg sjøl at jeg har servert meg frokost på senga – og sitter nå fremdeles godt planta i senga med laptop´en på fanget og tenker at her skal jeg kose meg med resten av mårrakaffen og lese meg litt opp på bloggene jeg følger.

Ha en riktig flottersfin dag da alle sammen CU❤️L8R

4 kommentarer
  1. Du har virkelig gjort deg fortjent til en slik morgen, og det er jo bare fantastisk å kunne starte dagen slik, håper ankelen ikke lager for mye trøbbel

  2. Jeg som trodde dette var en greie der man skulle gå sakte for en god sak. Redde utrydningstruede skilpadder eller noe sånt, haha.. klem til deg, ikke gå på asfalten, kjør over den 😜👍🏾🐰

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg