OG HVA ER SÅ DETTE, DA?

God torsdag alle sammen. Da har det atter en gang gått ei stund sia forrige innlegg, men som nevnt tidligere så må det bare være sånn i alle fall for øyeblikket. Jeg er fremdeles i Finnmark, og koser meg veldig.. sjøl om jeg hadde første frostnatt i natt, og kunne skrape hilsninger i is med neglene både i taket og på vinduene. Kaldt, ja..men det ble fort glemt så snart jeg kom meg opp av køya og fikk dagens første kaffekopp innabords.
Jeg traska meg en liten tur i nærområdet i de tidlige morgentimer – og fant dette. Noen som kan gjette hva det er?

Svaret kommer lenger ned i innlegget.

Men først tenkte jeg å vise dere litt fra hvor jeg har sovet i natt. Et stooort, nydelig område mellom Karasjok og Kautokeino, hvor det er plass til mange fricampere både på hjul og i telt. Det er egentlig en rasteplass, så her er både do, søppeldunk og bord + benker. Og ferdige bålgruer.

Jeg tar meg virkelig god tid når jeg farter rundt – har jo ingen steder jeg MÅ være, men etter at jeg hadde spist både frokost OG lunsj, fant jeg ut at ok, på tide å surre litt videre. Det ble ikke lange distansen jeg tilbakela altså, for jeg bare måtte ha meg et stopp ved Pikefossen.

Jeg hadde et innlegg derifra i begynnelsen av oktober i fjor, da jeg bodde i camper’n..men da var det litt kaldere der enn i dag. Vil du se de bildene, finner du de HER

Så var det den der rare greia på bildet helt i starten da. Personlig trudde jeg faktisk det var en svær sopp da jeg så det..men nei. Det er faktisk en slags gammel skumgummiball som har ligget ute i vær og vind så lenge at den har blitt hjem for mye rart. Det første som slo meg var å kaste den i søpla, men..da tar jeg jo faktisk livet av alt det som nå ser på den gamle ballen som hjem. Så kall meg gjerne rar, men den fikk være i fred.

Og nå er jeg på tur bak rattet igjen i  retning…tja.. jeg veit faktisk ikke enda. Det begynner å skramle skummelt på kontoen, så jeg må vurdere litt for og imot her frem til trygda kommer.

Som vanlig ligger det mårrabubbel ute på TikTok som du finner HER

Og vil du se litt filming fra Pikefossen, finner du det HER

Ha en riktig flottersfin dag videre da, alle sammen ❤️

6 kommentarer

Siste innlegg