NETTFRI HELG

I flere år nå, har jeg gått å vært en blanding av frustrert og oppgitt over at man skal være så innmari avhengig av internett. Og jeg er ikke den eneste, for nesten hvert andre menneske jeg snakker med, er enig.. Vi er alt for opphengt i hva som skjer på sosiale medier, og man kan nesten ikke gå ut av døra uten å enten dokumentere det med Snapchat, Instagram eller gudane veit hva..eller surfe nettet for å sjekke hva andre driver med.

Men er det noen som er så tøffe at de frivillig stenger ned nettet i lengre perioder om gangen? Nei!! For kjære vene, tenk om folk ikke får tak i meg ved første forsøk? Eller at jeg ikke får vist alle de 5000 gode vennene mine (sarkasme..) på fjæsboka eller insta hva jeg har spist i dag? Eller har kjøpt? Og hva med spillene mine?? Eller..oh gru..at jeg ikke får sett neste episode av den serien jeg ser på Netflix?..eller..eller…??

Men nå har jeg fått nok av meg selv og det faktum at jeg er avhengig av å ha verden og folks privatliv tilgjengelig hele tiden, og å google absolutt alt mulig til enhver tida..fra stedsnavn og oppskrifter, til betydninga av hva som enn måtte dukke opp i hodet mitt.. SÅ…denna helga skal jeg teste meg selv, og stenger av all nettforbindelse i kveld (torsdag) når jeg legger meg..og slår det ikke på før mandag mårra. Og i tilfelle noen lurer..jeg vil jo være tilgjengelig på telefon (forkkrisetilstander, da jeg hater å snakke i telefonen..) og vanlig sms..men skal faktisk prøve å la telefonen ligge mest mulig ubrukt hele helga..

Sååeeh..wish me luck..og så kommer det et innlegg i neste uke, som forteller hvor vidt jeg faktisk klarte å fullføre prosjektet mitt 😉

 

#internet #utfordring #frifornett

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg