MINI-FLYTTING

Yepp, du leste rett..flytting..fordi jeg har flytta – igjen.
Men denne gangen er det bare én etasje opp til toppnivå, hehe..

Jeg spurte nemlig husverten for noen måneder siden, om han kunne la meg få flytte opp et hakk dersom det ble noe ledig – og det var det da nå. Noen har selvfølgelig lurt på HVORFOR jeg har valgt å bale med flytting enda en gang, og bare for 14 trappetrinn, liksom..når leilighetene likevel ser helt lik ut.. og det er det faktisk 2 grunner til.

1.. jeg har fått myyye bedre utsikt..
2.. den viktigste grunnen er helserelatert..
Jeg har vært veldig plaget med tørre øyne og hals siden jeg flytta inn i bygget denne gangen. Sist jeg bodde her, var det ikke slik – og da bodde jeg også i øverste etasje – og jeg merket heller ikke noe til verken øyne eller hals når jeg var hos søstersen i flere uker, eller når jeg kræsja hos venninna mi etter brannen her i bygger. Jeg var også helt fin når jeg var på roadtrip oppover Finnmarka her tidligere – så derfor tror jeg at det kan komme av mur/betongstøv fra vibrasjoner i bygget..og håper nå at de symptomene skal forsvinne når jeg slipper å ha folk over meg.
Dersom de ikke gjør det – ja da veit jeg ikke hvor lenge jeg klarer å være her.. ett år med tørre øyne er nok..men det ville være veldig synd, fordi jeg trives faktisk veldig godt her.

Men den tid, den sorg..og den som lever, får se..osv..osv..

Det har i alle fall tatt meg ei uke å flytte – og det gikk plutselig opp for meg nå i mårres da jeg satt å bælma kaffe og glodde ut av vinduet – at det er jaggu ei uke siden jeg blogga sist også..
Og akkurat det kommer vel også av to ting..først og fremst har jeg vært totalt okkupert med flytteprosjektet..skrubba og vaska og båret ting til den store gullmedalje. Guttungen var å hjalp meg med å bære opp seng, sofa, spisebord og andre, store ting..men ellers har jeg gått runde på runde med tingene mine. Var alt for lat til å gidde å dra ut og hente flytte-esker, og gadd i alle fall ikke å pakke ting pent og pyntelig – så med unntak av det som alt var i bokser (som julepynt o.l) så stabla jeg bokstavelig talt tingene mine i bøtter og spann, og gikk og gikk og gikk..og klarte faktisk to av dagene å oppnå over 10 000 skritt på den etasjen.. Kor kult e ikkje DET, hihi

Den andre grunnen for at jeg ikke har blogga, er rett og slett fordi jeg føler meg tom for idéer.. Jeg føler at jeg har absolutt ikke noe å dele med dere, dersom jeg ikke er ute på en eller annen fjæra- / skogs- eller fjelltur. Jeg har vært å kjørt meg et par lufteturer den siste uka – men – jeg GJØR jo ingen ting, så jeg har liksom ikke noe interessant å skrive om.
Konklusjon: Æ har ikkje et liv…..blargh!!

Dessverre er det lite med bilder i dette innlegget – men ved å rote litt blant gamle bilder, fant jeg dette fra da jeg flytta inn i den forrige..

..og så tok jeg dette nå… Kanskje litt mørkt for å se forskjellen..

Og så er det én stor forskjell på denne leiligheta kontra den gamle..på andre var det nemlig dør inn til boden fra kjøkkenkroken..(også dette fra da jeg flytta inn i den forrige)

..mens her har de laget en mye større bod ved å sette inn døra i korridoren i stedet..så nåååå kan jeg pynte litt ekstra på kjøkkenet mitt..wohooo..

Gjett om æ glede mæ til advent nu, hehe 🎅🤶😁

10 kommentarer
  1. Har flyttet på den måten jeg også. Fra kjelleren til 1.etg. Alt ble bært opp i ei balje 🤣. Håper du blir bedre i øya. ❤

  2. Så greit å flytte så kort da. 😀 Sparer mye tid på å pakke inn alt. Og jeg skjønner godt at du vil oppni høyden. Utsikten er viktig. Og klart du har et liv, uansett om du er på tur eller ikke 🥰
   Håper det blir bedre for øynene også nå. Ha en fin dag. Klem 🙂❤

  3. Greit å komme opp i høyden 😀

   Men du, ang. tørre øyne… kan du bruke OFTAGEL som er mot tørre øyne? Ellers håper jeg du merker forbedring!

   God ny uke ønsker deg!

   1. Ja det er kjekt 😊 Tja, kan jo hende det fungerer, men jeg tenker at det skal være unødvendig å måtte gå til sånne tiltak for å “berge” øyne og hals i sitt eget hjem…når det tross alt ikke er sånn når jeg er hos andre. Men satser på bedring nå 👍🤞 En riktig fin dag og ei god uke til deg også 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg