MENS JEG VENTER

Da er dagen her.. yezzzz.. i dag skal jeg endelig få mulighet til å forlate denne hvitbefengte delen av det vakre landet vårt for ei stund, og jøsses som jeg gleder meg.

Veit du ikke helt hva det er jeg snakker om?
Vel – go´venninna mi tar den ene ferieuka nå, så etter jobb i dag kjøre vi nedover til søstersen min. Om noen syns det kan virke rart at hun vil akkurat dit når hun har ferie, er fordi hun og deler av familien hennes har vært tett knytta til min familie i alle år og hun venninna mi har veldig lyst til å besøke de der ned og se hvordan de har det.
Vi har kjent hverandre i snart 45 år, og har vært venninner stort sett hele tida. I tillegg var hun sammen med broren min fra hun var i tenårene og i gudane veit hvor mange år, og de har ei godt voksen datter sammen..og vennskapet har bare fortsatt mellom oss alle – for å si det enkelt.

Men roadtrip´en tar vi da ikke fatt på før seinere i dag.
Nå er det litt “mens jeg venter” kaffe & frokost som står på menyen, og så skal jeg sveipe litt over leiligheta før jeg fyker ut døra. Jeg fordrar nemlig ikke å komme hjem til rotete & møkkete hus.

Ha en herlig fredag, folkens – CU L8R

10 kommentarer

Siste innlegg