MAT MÅ MAN HA

Da var det tid for å prøve å fore skrotten litt igjen..og i dag ble det en..eeeh…kjøttbolle-tikkamasala med rundstykke til.

Jeg prøver så godt jeg kan å holde matbudsjettet nede, så i dag ble det en pose tikkamasala som jeg fikk av han roadtrip-kompisen min i Harstad da han rydda matskapet her i høst, samt 2/3 av en boks med minikjøttboller som jeg kjøpte i Sverige i går, til under 15 kroner.

Jeg tilberedte gryta med krafta fra bollene, vann og melk…og en stor dæsj Holiday potetgull-dip. Var nemlig så svinaktig heldig at ei nydelig tøtta vipsa meg noen ører før helga til litt eksta kos…så da ble det potetgull, dip og brus.. som var bare rett og slett nydelig.

Gjett om det lukta godt.

Dette blir faktisk i alle fall 4 måltider for meg..og med det som er igjen i kjøttbolleboksen, får jeg enda en middag.

Juppziyeppz og bon appetit 😊

 

6 kommentarer

Siste innlegg