LESELISTA MI

Alle de som har fulgt meg på bloggen over lengre tid, veit jo at jeg i perioder har slitt med å spa frem nok energi til å holde bloggen gående..og jeg har nok vær temmelig sløv i perioder, når det kommer til å lese meg opp på bloggene jeg har fulgt (og å kommentere?…nææh..det snakke vi ikkje høgt om 😉)

Men i disse årene er det en del blogger jeg har fulgt jevnlig..og i de siste månedene er det kommet til noen nye. Og her er leselista mi pr. i dag – på de jeg MÅ ha med meg i løpet av dagen.. fordi de på hver sin måte tar meg gjennom et hav av følelser, på godt og vondt..

De 9 første har jeg fulgt lenge-lenge, mens de 5 siste er av nyere dato:

 1. Bunny – en dritkul blogg (og den bloggen jeg har fulgt lengst) av en som jeg ble kjent med da han bare var en radmager guttunge. Ekstremt ærlig (heldigvis), så takler du det, anbefaler jeg Bunnyen på det varmeste. Og takler du det ikke – tja, da kunne du kanskje hatt godt av en tur til bunnyland likevel..
 2. Utifriluft – min favoritt-turblogg av ei utrulig super tøtta som jeg faktisk har møtt og både gått tur sammen med, og skravla over en kopp kaffe med.. Pr. i dag er hun den eneste jeg kjenner som faktisk tilber naturen på samme måte som meg.
 3. Heidisverden – en flott og koselig blogg, som ispedd en stor porsjon humor, deler av seg selv om livets opp og nedturer, fra hverdagslige gjøremål, til nydelige bilder og dikt.
 4. Fruensvilje – denne bloggen er av ei dama jeg finner utrulig fascinerende – og inspirerende – for i de årene jeg har fulgt henne, er det ikke måte på hvor mye hun har styra med..hverdagsliv og fest, blomster og sjøldyrka mat, håndarbeidsprosjekter og matoppskrifter, korte og lengre turer.. og en haug med flotte bilder på kjøpet.
 5. Sollliv – en flott og allsidig blogg som jeg liker å lese, nettopp fordi hun tar opp så mye forskjellig, fra alle livets sider – både personlig og mer offentlig..det rekker liksom aldri bli kjedelig der inne.
 6. Frodith – frodithbloggen, ja..DEN er jeg veldig glad i..for hun dama her får meg ofte til å smile..og så liker hun å filosofere litt – og sånt liker jeg..blir liksom “tvunget” til å tenke og få bruke hodet litt.. Og så er hun sååå utrulig flink til å tegne her på bloggen.
 7. Dedicat – en veldig koselig og allsidig blogg, fra historier fra livet, til vakre dikt..av en herremann (nordlænning som mæ, må vite) som til tider skriver så vanvittig morsomt at tårene nesten spretter hos denna tøtta.
 8. Annebe – dette er en super blogg som er mye dedikert til mote, da hun selv står modell – men med nogo attå, da vi får ta litt del i livet hennes ellers også. Vél verdt å besøke, spør du meg.
 9. Mettejosteinsdatter – denne bloggen liker jeg av flere grunne, men hovedsakelig setter jeg veldig pris på kombinasjonen av flotte bilder og historier, i skjønn forening med de vakre diktene hun skriver..på dialekt..
 10. Natheless – en super blogg av ei kreativ tøtta..med masse kule tips & triks om hva man kan lage og få til, uten at det trenger å koste “skjorta og ræva”.. OG hun er helt rå på å skrive korte og lengre historier.
 11. Veralynn – denne bloggen har jeg ikke fulgt så veldig lenge, men så langt liker jeg godt den trivelige tonen i den..der eier deler av det som opptar henne – fra kjæledyr til jobb..på godt og vondt.
 12. Happy – happybloggen har jeg heller ikke fulgt så veldig lenge, men dette er en veldig trivelig blogg, der man får mange gode ord og sitater med seg på veien..krydret med små historier fra hverdagslivet.
 13. Leneelisabeth – denne bloggen har jeg vært innom før – men det er kun nå i det siste at jeg har begynt å lese den fast. Hun som eier den, virker som ei utrulig flott tøtta med mye humor – og blogger om mye variert – fra barn og hus & hjem, til samfunnsrelaterte temaer.
 14. Gryende – yepp..denne bloggen er den siste jeg har begynt å lese fast..og det angrer jeg ikke på. Hun som eier den, tar opp temaer som jeg syns er utrulig viktig – og hun er blant de få jeg har møtt på, som gjenspeiler min egen måte å tenke på så til de grader. Så ærlig at det kan svi – og derfor får jeg egentlig si om henne, som om Bunnyen oppe på lista – dette er en blogg du har godt av å lese, enten du takler ærligheta eller ikke..
16 kommentarer
  1. Så artig å vite at jeg er en av de som du leser. Liker bloggen din veldig godt. Du får meg alltid til å smile. Jeg leser også innleggene av bloggere du nevnte her og flere andre:)

  2. Så koselig at jeg er på lista di, men det har jeg jo merket også da 😉

   Dette er leselista mi også pluss noen til. Prøver å stikke innom disse, for de er som du skriver veldig koselige, og har mye interressant. 🙂

   Takk for god omtale! Veldig koselig å stikke innom og lese hos deg også <3

  3. Men så koselig da! Nå ble jeg glad. Tusen hjertelig takk. Jeg følger jo med glede deg også, pluss de andre her også på lista. Jeg er ikke like flink til å legge igjen kommentarer overalt, men dette er blogger som gir meg glede også. Heia oss. Klemsiklem 🙂

   1. Bare hyggelig det, skjønner du..og tusen takk selv 😊 Det går litt opp og ned med kommenteringa mi også – men tar det de dagene jeg virkelig har god tid å bruke på bloggen…eller jeg finner noe utrulig interessant 😉 Ja heia oss sier jammen jeg også 😊 Klemmerz

  4. Tusen takk, koselig!
   Veldig fin liste du har laget deg her! Det er kjente folk for meg + et par til som jeg leser.
   Herlig innlegg, vi trenger dette. Vi må backe hverandre opp og frem… 🙂

  5. Tusen takk for gode ord, Helene! Ja, vi er innmari like i vår naturelsk…..! Og på endel annet også faktisk! Håper vi kan treffes igjen en gang – for det var innmari fint! Fra første sekund var det helt flott – ikke kleint, bare koselig! Som om vi hadde kjent hverandre lenge! Ellers så ser jeg at vi leser de samme bloggene. Bunnyen og gryende er de siste jeg har begynt å lese fast…… de andre har jeg “lest bestandig”! Veldig enig med deg i alle karakteristikkene! God klem, vennen <3

   1. Bare hyggelig det vettu, snuppa ❤️ Ja vi er utrulig like på mange måter..er nok derfor vi klikka så godt fra første stund 😊 Og JA..en dag møtes vi igjen, vettu 🥰
    Takker forresten for tipset under, til en ny blogg å lese 😊 Ha en fortsatt fin kveld, og ei riktig god natt ❤️ Klemmerz

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg