LAKSELVA WATERFALL

En ting er i alle fall sikkert, at når man roter seg inn på veier man ikke har kjørt før, kan mye flott dukke opp.

Jeg er kommet meg over Saltfjellet (hurra) og faktisk helt til Fauske kommune. Her fant jeg ut at jeg skulle teste ut hva som befant seg innover langs fylkesvei 826,  Røsvikveien som er like nord for selve Fauske. Vel.. jeg kom meg et stykke innover..og der gikk det jaggu en anna vei, Vassryggveien som så spennende ut. Siden jeg nå må tenke økonomi og dermed ikke har mulighet til å gjøre som jeg har brukt å gjøre, nemlig kjøre på lykke og fromme til det er slutt på vei, gikk jeg inn på Google maps og sjekka litt. Og der poppa det jammen opp noe som kunne være verdt å ta bilder av, nemlig Lakselva Waterfall. Og nei, jeg snakker ikke om Lakselv i Finnmark.. får no være måte på kor hard æ er på gasspedalen.

Det var null merking innover der, men ved hjelp av kartet fant jeg nå frem til et sted å parkere. Nå er det mulig at jeg valgte feil sti siden alt var overgrodd der, og det kan hende jeg havna på feil side av fossefallet, men det tok bare et minutt eller så å traske seg til utkikkspunktet.. måtte bare passere denna lille brua først.

Og så gikk jeg rett på noe som kunne minne om et hvelva uykikkstårn…eller?

Men uansett om jeg havna på rett side av elva eller ikke, fossefallet var flott det.

Vel tilbake i bilen surra jeg meg tilbake mot den der Røsvikveien igjen..og hadde et stopp på en Kjempeflott rasteplass ved Vallvatnet. Men det forteller jeg om i neste innlegg.

 

8 kommentarer

Siste innlegg