KYLLINGBURGER & KARRIKÅLSTUING

..jo altså..den der middagen i dag ble ikke helt som planlagt. Jeg hadde bestemt for å spise opp en ferdigstekt, hjemmelaget kyllingburger jeg hadde i fryser’n, så den er grei nok. I tillegg var planen at jeg skulle koke meg poteter og lage kålstuing å ha til. Og det var der det skar seg litt. For jeg mangla jaggu muskat, og det blir liksom ikke kålstuing uten det. Så hva skulle jeg gjøre da? Burgeren sto til oppvarmingen i steikepanna og både poterer og kål sto på kok. Var bare hvitsausen som gjensto. Jaja..da var det ikke annet å gjøre enn å teste ut noe nytt – så jeg gikk for karri i stedet for muskat. Jeg krydra til sausen ble skikkelig gul – jeg er nemlig veldig glad i karri, hehe..og det ble faktisk kjempegodt.

Og en dæsj hjemmelaga tyttebærsyltetøy satte virkelig prikken over i’en.

Tenkte ikke på belysninga, så bildet ble veldig mørkt.

Mett & god og ekstremt fornøyd med dagen tenker jeg at nå er det lov å bare sløve på sofa utover kvelden, til senga roper.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg