..jo altså..den der middagen i dag ble ikke helt som planlagt. Jeg hadde bestemt for å spise opp en ferdigstekt, hjemmelaget kyllingburger jeg hadde i fryser’n, så den er grei nok. I tillegg var planen at jeg skulle koke meg poteter og lage kålstuing å ha til. Og det var der det skar seg litt. For jeg mangla jaggu muskat, og det blir liksom ikke kålstuing uten det. Så hva skulle jeg gjøre da? Burgeren sto til oppvarmingen i steikepanna og både poterer og kål sto på kok. Var bare hvitsausen som gjensto. Jaja..da var det ikke annet å gjøre enn å teste ut noe nytt – så jeg gikk for karri i stedet for muskat. Jeg krydra til sausen ble skikkelig gul – jeg er nemlig veldig glad i karri, hehe..og det ble faktisk kjempegodt.
Og en dæsj hjemmelaga tyttebærsyltetøy satte virkelig prikken over i’en.
Mett & god og ekstremt fornøyd med dagen tenker jeg at nå er det lov å bare sløve på sofa utover kvelden, til senga roper.
Perfekt middag! Selvom jeg ikke har prøvd med karri da….! Liker karri jeg også – så det er jo verdt å prøve! 🙂
Godt var det syns i alle fall jeg 🤗 og ja, man veit aldri hvordan ting smaker før man har prøvd ☺️