Middagstid..og de vanlige spørsmålene melder seg. Skal jeg GIDDE å lage middag? Og i så fall, HVA? Jeg syns faktisk jeg er blitt veldig flink til å lage meg varm mat en gang for dag..er faktisk oppe i alle fall 4 – 5 dager i uka nå, hehe. Jeg er ikke så flink til å planlegge de måltidene, da. De blir ofte tatt litt på sparket, og i dag endte jeg opp med ei “kylling-chili-risgryte”
Det er en ny variant av “man tager hva man haver” middag, og restene er henta fra både fryser, kjøleskap, skuffer og skap.
Jeg blei ikke heilt fornøyd med resultatet med kun de produktene, men etter å ha spedd på med noen ekstra smaker, ble det veldig godt.
Som sagt brukte jeg bare rester, men jeg prøvde å måle sånn ca hva jeg brukte:
200 g stekt kyllingkjøttdeig
200 g kokt fullkornsris
200 g amerikansk grønnsaksblanding
3/4 pk Chili bolognese-saus med tomat & urter
1,5 dl vann
2 dl lettmelk
En stor dæsj ketchup uten tilsatt sukker
2 ss tyttebærsyltetøy
Salt
Bland kjøttdeig, ris, frosne grønnsaker og sauspulver sammen med væsken i en kjele, og la det småkoke i ca 5 min eller til grønnsakene er møre. Tilsett ketchup og syltetøy og la det småputre ei stund til. Smak til med salt på slutten.
Nå har ettermiddagstrøtta tatt meg, så daaa blir det litt sofasløving utover ettermiddagskvelden.
Vil du se oppskrifta laga på TikTok, finner du den HER.
Mmm… ser nydelig ut! Jeg har tenkt å bruke resten av tida før nyttår til å lage litt orntlig middag, sååå…. tar imot alle oppskrifter og forslag med takk! Klemmer <3
Det var veldig godt 😉🤗 Høres lurt ut 👍 Blir nok å komme flere oppskrifter etter hvert ❤️ Klemmerz
Spennende å putte sammen rester og se hva det blir til. Ja ikke alt passer sammen, men det du laget her så godt ut. Tyttebær er bare lekkert til kjøttretter 🙂
lag deg en god ny dag 🙂 klems
Ja jeg syns det er veldig spennende 🤩 og av og til oppdager man jo at enkelte smaker passer bedre sammen enn man tror – og noen ganger ikke i det hele tatt, hihi 😁
Takk det samme 🥰 Klemz