KUNSTEN Å KUNNE NYTE

Som dere nok har fått med dere nå, har jeg kræsja hos søstersen ei stund. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å være bare ei natt eller to og så kjøre nordover igjen, for å få fiksa senga bak i bilen. Men så har det seg sånn at det er et fantastisk vær her om dagene, og det er meldt bare strålende sol fremover. I tillegg har jeg jo savna søstera mi masse-masse. Så da tenker jeg at HVORFOR skal jeg stresse? For å komme oppover og sitte i snø og anna tullskap borte på ei øy hvor jeg ikke akkurat stortrives?

Takk, men nei takk sier bare jeg. Jeg akter å omfavne kunsten å kunne nyte livet her og nå til fulle, så jeg nekter å rikke meg en millimeter vekk herfra med det første. Bare kose meg i sola mens jeg har sjansen – og i dag ble det til og med til lyden av et knitrende bål i tillegg.

Ellers har jeg vært veldig mye i tenkeboksen om veien videre. Det er nå bare en gang sånn at selv om jeg i utgangspunktet holder fast ved den opprinnelige planen min om å bli kjappest mulig gjeldsfri, betyr det ikke at jeg ikke både kan og vil endre delmålene mine under veis. Noe jeg faktisk ser meg nødt til å gjøre nå. Hva det i praksis innebærer er enda ikke helt klart, men jeg er som sagt i tenkeboksen og dere får selvfølgelig vite hva jeg kommer frem til når jeg er ferdig å gruble.

Ha en riktig flottersfin kveld videre alle sammen ❤️ Husk å nyte og si JA til livet!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg