IKKE MASTERCHEF, AKKURAT..

…men man gjør så godt man kan 😉

Noe av det jeg setter mest pris på her i verden, er å kunne lage mat som faller i smak hos andre..og i dag bretta jeg opp erman og heiv meg til med lapskaus-laging. Hadde rester av røkte saltknoker fra tidligere, og det er – sett fra mitt synspunkt – det beste utgangspunktet for en god lapskaus 😍

For å spe på ekstra grønnsaker, har jeg brukt resten av gulrøtter som minien har dyrka frem. (Fikk du ikke med deg det innlegget, kan du se det HER)

Og selvfølgelig litt purreløk som kokes med etter hvert.

Men før jeg starta med middagen, hadde jeg meg ei god økt på treningssenteret – og var heldig å ha selskap av søstersen i dag også.

Godt å starte dagen med trening, da..blir så full av energi etterpå, at bevare meg vel, hehe 😂

Men NÅH! er det ettermiddagssløving på høgt nivå..så får man heller se hva kvelden eventuelt bringer.

 

4 kommentarer
    1. Jeg er så enig – helt best å begynne dagen med trening…. sånn gjør jeg det….! Lapskaus er kjempegodt – og du er masterchef for meg 🙂 klem

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg