HJELP!!

..i dag blir det et innlegg som jeg faktisk ikke vet om jeg burde skrive..men har resonnert meg frem til at jeg eier tydeligvis ikke skamvett, og har absolutt ingen ting å tape..så jeg slenger det ut – og så får jeg heller angre meg senere.

Jeg føler meg faktisk både oppgitt og en smule trist akkurat nå, og ikke reint lite dum..som en anna forbaska klovn, så Snapchat-bildet under passer temmelig bra.

Og dessuten – i de årene jeg nå har levd det livet jeg gjør, har jeg ofte fått “kjeft” av folk rundt meg, for at jeg ikke er flink nok til å be om hjelp når jeg har tryna, og ting har gått stokk over stein (eller no sånt) ..med typiske kommentarer som: “Herregud Helene, koffer SI du aldri nåkka?” og “Du veit jo du kan be om hjelp”..

Vel – med sjanse for at jeg blir utestengt fra bloggen pga tigging, ber jeg nå om hjelp..
De som kjenner meg privat, og de av dere som har fulgt meg på bloggen, vet at nettopp på grunn av det livet jeg har, har jeg en evig kamp for tilværelsen..og siden jeg har uføretrygda mi, får jeg null hjelp på NAV..det har jeg prøvd før..
Nå er det dessverre synd å si det, men denna gangen/måneden er ting blitt helt for grønnjæklig (for å si det mildt)
Jeg har betalt alt av faste regninger, som husleie, strøm, forsikring, telefon..og lagt unna penger til drivstoff så jeg kommer meg hjem, men that’s it!! På grunn av ei “uforutsett” utgift (kom på at jeg måtte ha påfyll av både medisiner og vitaminer) og et mye større trekk fra kontoen min på bilforsikringa (da jeg måtte øke kjørelengden) har jeg nå den nette sum av 198 kroner som skal rekke til mat frem til ny utbetaling ca. 20.juni..yeppz, du leste riktig…juni..
Jeg er nå alltids småspist, men hallo!! Og jeg jårrer ikkje bort pengene heller..ikke røyker eller snuser jeg, og er pr i dag temmelig tørrlagt fra alkoholproblemene jeg skreiv om i fjor..har faktisk ikke rørt en dråpe på 3 måneder.
Så ja..jeg eksponerer meg selv totalt nå, og legger meg ydmykt langflat – og ber rett og slett om hjelp til mat og drikke..og hver en 10’er jeg får, er gull verdt ❤️
Har prøvd meg på spleis før, da jeg trengte oljeskift til bilen. Oljeskiftet fikk jeg i boks, men fikk også tilbakemelding om at mange foretrekker Vips i stedet for PayPal som jeg brukte da..så denna gangen starter jeg rett og slett med å dele telefonnummeret og kontonummeret mitt…og er så godtroende at jeg tror (i alle fall håper) på at ingen vil misbruke telefonnummeret til “morsomheter”..

99389969

47300565251

Og ser dere ikke mer til meg her inne, er jeg blitt sparka ut av hele bloggsamfunnet 🙈

 

 

24 kommentarer

Siste innlegg