GULL 1

Nå kan det hende noen av dere oppfatter dette som reklame for det spillet jeg skriver om – men det er IKKE meint som det. Jeg har bare lyst til å dele med dere gleden over å få til noe som jeg faktisk “jobber” hardt for..og da må jeg nesten forklare litt også..

Jeg har nemlig i godt over et år spilt noe som kalles Guru Shots..og det er et foto-spill som foregår slik at man deltar i utfordringer med bildene sine, og prøver da selvfølgelig å vinne over andre – og komme høyest mulig opp på lista – med andre ord komme i forskjellige “ligaer”..både som enkeltperson og som team.
For ja, man kan melde seg inn i et team – der man da konkurrerer team mot team.

Det er deltagere fra hele verden, og i det teamet jeg er med i, er jeg eneste fra norden..og vi ligger å spretter opp og ned mellom bronsjeliga II og sølvliga I

Og såååå til den store gleden jeg ville dele – for i går oppnådde jeg som enkeltperson å nå GULLLIGA I …wohoooo 😁💃 Det er et personlig mål jeg har jobba knallhard for, og har vært oppe i nærmere 30 utfordringer om gangen, for å nå målet. Og “jobben” jeg snakker om, er at man må faktisk være superaktiv og stemme på bilder i hver og én av de utfordringene..for jo mer man stemmer på andre, jo mer eksponerer/synliggjør man sine egne bilder for å få stemmer..

Nå er det mye, mye mer som gjelder når det kommer til dette spillet, men jeg gidder ikke forklare så  i detalj her, for det kommer til å bli FOR kjedelig – både for deg som leser og for meg som skal forklare.. men grovt fortalt så er det da som sagt forskjellige ligaer man kan avansere til..og i tillegg er det forskjellige nivåer man går gjennom, der man starter som Newbie og ender opp som Guru..

Som dere ser, så har jeg ett nivå unna toppen – men for å komme dit, må jeg vinne en utfordring – og meg tusenvis av deltagere hver gang, er det temmelig vanskelig. Jeg har vært blant de 50 beste noen ganger, men i teten? Nånei..meeeeen…så lenge det er liv, er det håp 😉

Og nei, man kan ikke vinne penger…kun ting man kan bruke i spillet, som ellers ville kostet penger…som feks muligheten til å bytte ut bilder underveis i utformingen 😊

I tillegg kan man – om man betaler avgifter – delta i konkurranser der X antall vinnere får bildet sitt på utstilling rundt om i verden..hovedvinner(e) får bildet printet og fysisk utstilt i et galleri, mens resten av vinnerene blir med i ei digital utstilling i samme galleriet..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg