GOMMEN, HYTTA & VATNET

I dag har jeg hatt en helt fantastisk dag. Til tross for tåka bestemte jeg meg for å ta en fjelltur, nærmere bestemt Dyrøygommen som rager 491 moh. Hovedgrunnen for å traske meg opp dit, var fordi jeg hadde håpa på at tåka slapp såpass at jeg kunne se over til øya mi og huset etter mora mi.

Startpunktet var ved den grønne prikken på kartet under, og jeg brukte litt over en time opp. Det var en flott tur oppover, og jeg lar bildene ta seg av mesteparten av snakkinga.

Som dere ser var det veldig fint der oppe, og bare et par hundre meter lenger frem lå det ei fantastisk flott hytte. Ser for meg at det må være en vanvittig bra utsikt der på en klar godværsdag.

Som dere kan se er det ovn inne i hytta..og ute er det ei stor bålpanne.

Jeg var å surra rundt i området en god time før jeg satte nesa nedover igjen, men dessverre klarna det ikke opp noe særlig..og her er beste bildet jeg klarte å få av øya mi. Huset etter mora mi er sånn ca midt i bildet etter det jeg fant ut på kartet.

På tur ned fant jeg ut at jeg skulle følge skiltinga og traske bort til vannet også når jeg likevel var i så nært.

Så yeppz, jeg kan bare gjenta meg sjøl – jeg har hatt en helt fantastisk dag. Og nå er jeg for lengst nede og har kjørt av Dyrøya igjen – på jakt etter et trivelig sted å campe for natta.

Ha en riktig flottersfin ettermiddag og kveld videre alle sammen ❤️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg